Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Division jsem v betě hrál, přišlo mi to velmi osekané. Rozvoj základny tak trošku na zkoušku, je ale dobré že schopnosti které hráč má závis na rozvoji základny(např lečení, položení bomby). K craftingu, který tam byl zamčený se člověk vůbec nedostal. Nešťastně zvolené klávesy mezerník a ctrl. Mise mi přišli pořád stejné nic extra, většinou to bylo zabij pár chlápků, nebo nahoď jističe a zabij pár chlápků, nebo přesuň něco těžkého takže můžeš střílet jen pistolí(zabij pár chlápků a dones). Pak tam byla mise najdi někoho, kde si rekonstruoval události v minulosti aby jsi někoho našel(což mi přišlo nejvíc otravné popravdě jsem ani nevěděl co mačkám ale misi jsem splnil *7* ).
    Neprostřelitelné cedule byli trošku divné. NPC jen na okrasu. Nevím jestli bych v takové zimě byl 24 hodin a ulici. Líbilo se mi i zpracování navádění k určitému místu kam jsi chtěl jít.

Dark zóny mi přišli dost prázdný par míst, kde se spamují enemy a pak ostatní hráči pobíhající mezi nimi a místem na vrtulník. Rogue byli otravní např granát na místo, kde tři lidi dávají věci do vrtulníku. Opravdu velmi snadné se stát rogue hráčem pomocí friendly fire nebo granátu.
    Rogue hunt přes půl mapy *7* . Truhly závisící na lvl a klíči. Nebo běžíš a před tebou se spawne z ničeho nic 5 NPC *16* .Jako solo hráč se dark zony dali uhrát bylo to na hraně ale dalo se to.
  • Ta možnost nebude.
  • odstavec vytvoris stiskem Enter
  • Asi nejsmutnější je, že když si zahraju GTA 5 online, mám lepší hru v teamu, lepší mise a k tomu tunu obsahu navíc. Tohle je bohužel několik kroků zpátky. Ubisoft topí sám sebe v opelichaném klišé.
  • Kinet1c
    Takze OB som hral a no, ked som sa ocitol tam kde som sa ocitol v tom campe a vuhhuu a wow a bla bla bla, pottom som zamieril do mesta, stale wow a vuhuhu a potom som dostal nejake tie ulohy, uz bolo len wow a co sa SP tyka to ma celkovo pobavilo aj ked musim povedat to co tu aj viacery povedali, skratka v bete bolo ukazane toho malo, tzn ty civilisti a pod. nejaky ty vykradaci a zabijaci (malo). Potom som navstivil po skonceni missii v sp casti aj mp cast hry, tzn Dark Zone a zo zaciatku aha, ved je to to iste, akurat, nikde ziadny civilista a hlavne nikde nepriatel, nikde loot, najdem nejaku tu bednu tak sa neda otvorit, lebo nemam bud kluc alebo nemam lvl. Snazim sa snazim, najdem nieco, lepsie ako zelene veci nechcu padat. Potom vidim rogue hraca, strielam zabijam, hura, potom dalsi dvaja rogue v malej skupine, zautocili a jedneho som dostal druhy dostal mna. Potom niektory zacali vyuzivat PO.rany system rogue na to aby napr. v behli do rany a boom okamzite rogue, aj napriek snahe sa tomu vyhnut, uplne to nejde. Potom nejaky hlupaci sa zhodli, ze pojdeme zabijat ludi, len tak, hovorim, si ok, nic sa nedeje, idem dalej, nudim sa, idem dalej strielam, zabijem, zabiju ma, nudim sa a odinstaloval som predcasne. Hral som to niekolko hodin a musim povedat, ze s casti sa my to paci a s casti je to strasna s.acka, ako hra ma urcite potencial, ale ked toto malo nalakat mna aby som vyhodil 60eur, mozno menej, ked sa kupuje cez nejake stranky. Uvidim, co bude po 8 marci a ci sa my oplati kupit, urcite to nepredobjednam, lebo s toho co som videl to nestoji za tie peniaze. Keby to bola poriadna OB, kde si to mozem poriadne vyskusat, tzn plnohodnotne prostredie a vlastne aj NPC a vsetko okolo, lebo toto my prislo fakt vyrazne okresane a sorry, toto nie je cisto SP hra, kde si vyskusa clovek 30min splnej hry a povie si hm paci sa my kupujem. Toto je s casti aj MP hra a ked v MP je to tiez okliestene a nejaky ten gang je tu ci tam a pol hodinu sa trepes jak magor z jednoho spawnu na druhy a zistis, ze ich niekto posrielal a pod. Bolo stoho citit skor DEMO ako OB a to ma odradilo. Ako hovorim, ked 8 marca uvidim masivnu zmenu k lepsiemu, nevaham s kupou, dovtedy som si kupil Grim Dawn a nemozem povedat, ze by som aj len trosku lutoval. Kto este stale vaha nad tymto titulom, nevahajte, ked mate radi H&S aka D1-2 ci TQ a tak toto je pekny mix a tych 25eur sa oplati. (no jo kus reklamy na Grim Dawn, je fakt dobra ta hra)
  • Je tam jeste (pro mne bozi) moznost tahat unikatni zbrane z multaku do singlu.
  • Jasně že nestaví, Manhattan je čtvrť v Dubaji, řeka Hudson protéká Moskvou a Brooklynský most stojí v Nuslích. Stejně tak AK-47 není v reálu střelná zbraň nýbrž pánev na omelety.. Tak a teď zkus tu o Jeníčkovi a Mařence.
  • Tak to sledujes blbe, kamarade :P
    http://gamerant.com/division-season-pass-dlc-expansion/
  • Lukyz
    Mě beta kupodivu dost bavila a ačkoli se většinou MP vyhýbám, tak pobíhání po DarkZone mě i přes svoje chyby dost chytlo a jelikož ji dostanu ke kartě, nemusím se ani nijak dlouhosáhle rozmýšlet, zda to koupit nebo ne popř. litovat peněz.

Navíc jsem rád, že se aspoň snaží přijít s novou IP, jelikož co provedli s posledními Rainbow Six a Splinter Cell mě nikterak nenadchlo, spíš naopak *9*
  • Je to otevrenej svět, je z moderní doby, je to mesto, je tam nějaká nakaza, je to akční, je to RPG, je to online i offline a jsou tam hi-tech možnosti. Čili ta hra má v sobě všechno, co mám na hrách rád. Není důvod ji v budoucnu nekoupit.
  • Já si betu bohužel nezahrál a ani nezahraju, protože momentálně u sebe nemám PS4, ale když si počkám na celou hru, kterou bych si klidně z videí co jsem zatím viděl, koupil, protože to vypadá na můj šálek kávy, tak bych řekl, že ničeho litovat nebudu, neboť to vypadá opravdu kvalitně, zábavně a na Ubisoft i dost propracovaně.
  • Až na to kamaráde že už to nějakou dobu sleduju a první co Ubisoft oznámil bylo že bude hra bez DLC a že bude zpřístupněn celý New York a ne jen část. To zaprvé. Jinak ten model je uplně stejný jako u každého již vydaného RPG, nic nového a nevím jestli je normální našít 5 zásobníku do NPC, která nosí košili a stříli po mně pistolkou. Je vidět že nerozumíš co je survival a co model poškození. Ale to je jedno je vidět že hra si své oblíbence našla :D tak na půl roku :D
  • a jeste jsem nasel SCAR a hodne obleceni po prazdnych baracich ve skrinich.
  • do tela mi stacily dve rany. Coz mi bohate staci az az. Kdyz nekoho trefim, co si budu nalhavat. Mohu ho skrabnout. Muze to zastavit vesta. Mohu trefit jen maskace...
  • Veskoslav
    To se mi právě líbí na Division. Ale granátem pod auto by to mohlo jít:) Ale pokud bude možnost módování, tak je otázkou času než to někdo udělá.
  • cim mene se toho "obnovi", tim to mene bije do oci. Nemyslis? Z meho pohledu by to dost kazilo atmosferu. Auto navic po par zasazich normalne nevybuchuje.
  • Morraw
    Je to tak. Už jsem pak nic jiného nepoužíval.
  • Veskoslav
    M1 jsem koupil, hledí jsem našel. Pěkná hračka, když se člověk trefí do hlavy.
  • Je tu někdo, kdo tomu dal pár hodin a našel M1 s hledím? Většinou mi stačila jedna/dvě rány. S tlumičem jedna báseň. 3 nepřátelé, tři rány.
  • Veskoslav
    Nevyhodím svůj kryt, ale jejich kryt:) Navíc stačí jít do zóny nebo do centra a auta se "obnoví" a prostředí je jako nové.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit