Přejít na výpis diskuzí
Otevřená beta The Division s 6,4 miliony hráčů slibuje silný start nové značky
23.2.2016 | Honza Konfršt
131 příspěvků
-
Bohuzel vsichni se muzou odvolavat na to, ze je to jen ,,beta,, sice ani nemesic pred vydanim, ale i tak povypinali spoustu moznosti, takze se neda uplne presne rict jak bude hra pusobit ve finalni verzi.
Co se tyka samotne bety, tak obsahu bylo malo a byl repetetivni. Prijemne prekvapila moznost modifikovani zbrani a bohata vybava pro vasi postavu. System vylepsovani vasi zakladny taky neni uplne marny.
Single mise jsou klasicky...zabij co na tebe nabehne, obcas neco zmackni, nebo necim zatoc. Daji se prepnout na ,,hard,, kdy se asi ocekava kooperace s ostatnimi hraci.
PvP neni uplne marne myslena, ale chybi mi tam neco jako plneni ukolu...veskera snaha spociva zabijeni nepratelskych NPC, ktere se sem tam spawnuji. - aspon teda v bete... A obcas tam probehnou nejaka PKcka, ktera vas vetsinou zabijou. Kdyz z NPC vymlatite nejaky ten item, tak si pockate na vrtulnik. A tak porad dokola. -
Grind, grind a zase grind.... hrál jsem obě bety (cca přes 30 hodin) a byl jsem dost nahypovaný na tuto hru ale zlatý Ubisoft to zase vzal po svém :D Tři placená DLCka už od začátku a nereálný model poškození (vystřílím zásobník z AK do hlavy a týpek běží dál :D:D) mě hodně zamrzely. No ani to PVP, ikdyž jsem si užili spoustu srandy už nezvedne laťku o moc vysoko :D kdo chce být roque at se připraví na neustály hunt od půlky mapy. Osobně počkám až na recenze a dojmy z hraní plné verze a pak uvidím ale u měn je to zatím tak 50/50 že bych do toho šel.
Ale každý má svůj názor :D Podle měn jde jen o další MMORPG jen bez mečíků a kouzel :D -
no ale v niektorych pripadoch sa beta od finalnej verzie moc nelisi ak su vyvojari neschopny :D
-
Jets etam byla fura generickych postrannich misi na ktere jsi mohl narazit prochazenim mesta.
-
Tohle jsem popravde nijak neregistroval a nic co by ovlivnovalo hratelnost. Ale obecne meli animace nedodelany, Stejne tak i nektere chovani npc. Ale tak beta...
-
btw: na multaku jsem stravil asi hodku a pul.
-
No beta me vcelku chytla v kooperaci,ale ze by me to bavilo dalsich 50h si fakt nejsem jist.Litr a vic se mi za to fakt davat nechce toz asi zatim pockam na ohlasy a pripadne nejake slevy..PVP vpodstate nehraju takze prichazim o zasadni slozku hry? co me mile prekvapilo byla stabilita a funkcnost bety bez nejmensiho zadrhelu
-
Hehe:) 122 by nebylo tak úplně špatný:)
-
Dik za reakcie. Ale od toho pvp konceptu som asi cakal viac.
-
skusali ste strelit do civilistov? :D su ako duchové , vubec nereaguji na zasah :DD
-
Může mi někdo přiblížit, jak to bude cca běhat na starších mašinách? Já jestli do toho mám pak jít jelikož upgrade fakt neplánuju.
Gtx 560 Ti
2500 i5
16gb ramek -
Hral jsem to asi 12 hodin. Snazil jsem se splnit vsechny bocni mise a prolezt co se dalo. Zatim me to prijemne prekvapilo. Zkousel jsem PC a PS4 verzi. Nakonec jsem zustal u PS4.
Jedine co mi vadilo, ze to bylo dost lehke. Ale hud, minimapa a dalsi veci se vypnout daly. Takze se tesim na vydani. -
Kdyz hra nema cim oslnit, musi prijit na radu cisilka.
-
Jestli jsi 3. typ tak pro tebe je dělaný Guild Wars *4*
-
S tím souhlasím. Ještě bych dodal čtvrtej typ - Blade & Soul, což je klasický MMO se soubojema, který ze všeho nejvíc připomínají Tekkena. Hraju to pár dní a nemůžu se nabažit, ačkoliv ta klasicky asijská stylizace může řadě lidí způsobovat dávivej reflex.
-
Taktika začíná a končí u bezhlavýho střílení elitek. Na blízko...nebo na dálku. PvP zóna bude docela velká, ale žádnou hloubku nečekej - najdeš equip, pokusíš se ho dát na vrtulník a potom ho získáš - přitom tě může kdokoliv zabít a vzít ti ho. To je celý obsah PvP.
Je to instancovaný PvP. Rozdělený podle levelů. -
Můžu ti popsat jak to fungovalo v betě:
PVP je rozděleno do player bracketů - různé instance kam to háže hráče podle levelů. Jestli je to instancováno i vně těchto bracketů nevím. Ale asi jo. V betě ta zóna byla celkem malá, ale na mapě je vidět, že to je pouze asi jen 1/6 celkové velikosti.
Úkoly tam nejsou, nebo jsem na ně nenarazil. Je tam systém landmarků. To jsou oblasti kde je něco zajímavého. Station, staveniště, památník apod. Pak tam jsou zamořené zóny. No a v těchto lokacích se spawnujou NPCčka a bosové. Fígl je v tom, že jsou opravdu hodně tuhý a sám to člověk jen tak neustřílí. Tam sbíráte equip, který se pak musí extrahovat na speciálních místech.
To je vše, nic složitého a propracovaného. Ale díky výbornému soubojověmu systému (alespoň pro mě) je to zábava. Jestli to bude zábava i po 100+h hraní je otázka.
Na jedné mapě mohlo být tak 50 hráčů najednou? Hádám. -
tak ono treba povedat jednu dolezitu vec:
Nebola to ziadna BETA, ale ciste DEMO!!!
-2 hlavne misie, 3 postranne tusim, kusok DARK ZONE a bug z vezickou :-D
-a tak bavilo ma to, tesim sa na 8.3. -
To hej u mna takto su v podstate 3 typy
1.typ -WoW kde stoja dvaja proti sebe a kto lepsie v urcitej kombinacii postlaca klavesy 12345..
2.typ -CoD alebo Battlefield
3.typ - co je v podstate taky mix a mne to vyhovuje asi najlepsie mas kombinaciu vybavi ale stale je tam faktor krytia vyuzivania terenu atd ono sa to zda ale hodne to zlepsi celkovu komplexnost a zabavnost pvp -
Ještě ta statistika - že 50% hráčů šlo rogue v darkzone. Nevím jestli je to vypovídající. Protože se mi stalo několikrát, že střílím do NPCčka a najednou předemnou proběhne hráč a já ho trefím. A hned "you went rogue", alarmy, červená značka. Nějaká banda španělů, se kterou jsem předtím kooperoval se jen tak líně otočila a roztřílela mě. Inu, měli by to ještě vychytat.