Přejít na výpis diskuzí
Otevřenost indie je klíčem k úspěchu, tvrdí prezident Sony
3.10.2013 | Ladislav Loukota
51 příspěvků
-
To ty taky ne.
-
Ako často fajčíš toho koňa?
-
Mulťák Resistance 3 jsem hrál a žádný PS+ jsem nepotřeboval.
-
Velká chyba, indie hry nemají budoucnost
-
i na PS3 musíš u některých her mít pro hraní mulťáku PS+ např. u resistence 3
-
Ja to beru jako rozsireni herni nabidky. Kdy jindy vychazelo vic her nez dnes? Aspon na pc teda.
Jinak ty hry "par pixelu", jak pises, taky nemusim. To je nekdy fakt drzost, jak to vypada *1* -
MiseriusPH: To, že ti můj názor hned nevlítne do klína neznamená, že je to hovadina. Tak to zklidni.
Jinak jsem snad nemusel psát nějakýho smajla k tomu ,lepšímu mínění', aby jsi poznal, že jde o ironii, ne? *12* To jen abych uvedl na pravou míru to, že vlastně každý uživatel tady je mi u zádě. Citliví poštěváčci ať si to prosím neberou zle. -
miserius, aneb cisarovy nove saty... *6*
vetsina lidi se chova stadne, a opakujou, co nekde slyseli, aniz by to nutne musela bejt pravda, proste platit za zbytecnost neni normalni
si predstav, ze ti kazdej na clovek na planete da korunu, tak mas 7 miliard, no a zkus ty dat kazdymu na planete korunu a je z tebe celej zivot otrok a par generaci tvych potomku...
korporace se te nesnazi znicit, ty se te snazej prubezne vysavat celej zivot, ses pro ne neco jako power cell pro matrix -
To me fakt mrzi, ze jsem te zklamal *15* Kdybys nepsal hovadiny nemas 12 minusek... A to ze te bolí dat nekomu 100kc mesicne protoze jsi doted nemusel, to je čecháčství, ne nejaky hrdinstvi nebo obcanska vzpoura nebo jak by ses to jeste rad popsal
-
a ještě, dřív spousta tehle her byla zdarma, protože jejich kvalita byla bidna ale presto zadarmo mohli nekoho zaujmout, dneska každý kdo namaluje par pixelu, které rozpohybuje, da tam skore a achievmenty si mysli ze za to muze chtit peníze, pac dneska by lidi monetizovali i vlastní prdy kdyby mohly..krize je kruta ja vim...takze kvalitni vysorozpoctove hry které lidi zaujmou poslou zpet všechny tyhle patlaly zpet do práce do fabriky kde byli az dosud a bude klid:)
-
Co to má s čecháčstvím společnýho do hajzlu? To, že mi vadí jak nás nutěj do PS+ kvůli online ze mě dělá "klasickýho čecháčka"? Že jim to nezobu z ruky jako ostatní opič-- teda lidi, neznamená, že mě budeš hned takhle škatulkovat.
Dá se říct, že jsem měl o tobě lepší mínění, v tom smyslu, že když už nějakej normální uživatel, tak Mis je jedním z nich. Teď akorát říkám, že se z tebe vyklubala teda pěkně hnusná řiť, to si povím. -
tak nektere indie hry jsou fajn, ale dneska to je tak ze vychazi tehle her asi 10 denne a každý den se jich 10 novych oznami, kazdej jouda dela dneska hry, protože hraci na to slysi, ovšem kvalita je bidna.kdyz k tomu pripocteme další desitky her na telefony a tak, tak vychazi neskutecnej bordel a herni scena pak pusobi jak dvorek pro nenazrany pitomce, takze trocha presunuti zajmu na AAA next gen a upozadeni indie sceny bude jen k prospechu, aspoň každý paptlal co dnes dela hry pochopi ze když chce udelat něco skutecne zajímavého musí se vic snazit.
-
ceskej buzik hraje jenom indie
-
Neco takovyho muze rict jen ceskej buzik.
-
Lituju lidi, kteri hraji POUZE AAA tituly. Zduraznuji to slovo pouze!
-
indie hry su chujoviny
-
tenhle postoj, proc to neplatit, kdyz je to par korun ve vas pestujou korporace
coz byl duvod, proc jsme donedavna meli tak drahy sluzby u mobilnich operatoru, proc to neplatit, kdyz je to par korun za kazdej hovor/sms *6*
libi by meli bejt ochotny platit za pridanou hodnotu, ne za cokoliv -
elektrina a plyn pristi rok zlevni, tim by mely (ciste teoreticky) spadnout i naklady vyrobni a tedy by melo dojit k mirnemu poklesu cen mimojine i potravin *15*
-
Teda ty mas ale uvazovani, klasickej čecháček
-
Tak zrovna prave PS+ je pro me duvod, proc si poridit PS4. Predplatil jsem si ho na dva a pul roku a to se mi pro PS4 nashromazdi tolik her, ze bych byl blazen si ho neporidit. Stejne tak ti co nemaji Vitu uz ted maji na PS+ ohromnou sbirku paradnich her. Ted se da Vita koupit za necelych 5 kKc i s Killzone a 8GB kartou. Kdybych uz ji nemel, tak do ni okamzite jdu. Kdo nema PS+ je podle me blazen. Takze to, ze v jeho cene bude i multiplayer me vubec netrapi. Kdybych si ho musel porizovat jen kvuli multiplayeru, tak by mi to vadilo, ale takhle ne. U lide co hodne hraji multiplayer mi prijde fer, ze ho budou platit jako sluzbu, preci jen jsou s nim spojeny nejake provozni naklady a ti co ho nehraji, tak mohou hrat ciste singleplayer a nic platit nemusi. Navic jak znamo, neplati to pro vsechny hry, u nekterych her bude multiplayer i pro ty, co PS+ nemaji.