Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • u r welcome bro, si to tam mel nechat, stejne je ted ta krabicka uz jen prevleceny pc s exkluzivnima cenama *5*
  • Jack1947
    Nebo , mozna nejsi tak uplne ... nebo trosku tedkanc mi vypadlo to slovo ( jak jsou ty takovy lide).
    Myslim ze uz to mam , ... na korunu i kdyz neni divu v dnesni dobe se zdrazuje opravdu vsechno , vidim to i u nas a obycejne potraviny meni ceny pomalu jak akcie na burze o tepelnych a elektrickych sluzbach ani nemluve , tak snad jedine ze to pojisteni na auto ( i kdyz jak pro koho) zustava tak nejak v hladine. Je to hruza no. Kam to tady speje... Zeme krvaci, a krvaci cim dal tim vic... *9*
  • Jack1947
    Beztak to bylo lepsi , Kdyz MP (PS1PS2) nebyl tak ucelove zasadni a prevazovalo SP , dneska jak s jidlem roste chut a konzumenti konzumuji a radi. Se proste dela vic, a vic aby se mastily kapsy a kdyz se prijde na stokrat ohrane tim lip, Paid in full . *3*
  • To je zvláštní, že jsi zmínil pizzu. Zrovna před nedávnem tam, odkud jsem si ji vždycky šťastně s vysmátým ksichtíkem objednával, ji zdražili o 40,- Byl to pro mne šok a naprostý WTF, tak jsem se jim na to vysral. *13*
  • EDIT: škoda reakce. *5*
  • ja tomu rozumim tak, ze sony se snazi, jak jinak, oloupit hrace, co si koupi jen par her, a hrajou prevazne multak, vetsine to nevadi, tak proc tem par ostatnim nezdanit jejich omezenej konzum *6*
  • Dneska když chce někdo zaujmout tak MUSI vyzdvihovat indie scenu, po letech sucha kdy se herni prumysl nikam nepohnul zoufali lide zacli tihnout k indie scene, ale bude stacit par skutecne next gen titulu pro nove konzole a pC a po indie scene nevzdechne ani noha, jako tomi bylo vždy.
  • mdkGT
    tak ti preji prijemne snazeni
  • mdkGT
    Ale neda mi to, prezentujes se jako velky fanousek PSka (ktery odmalicka......), ale kvuli pitome stovce, za kterou si nekoupis ani pizzu (nebo mozna jo, nejakou socialni v Holesovicke trznici), abych citoval "na PS-zkurvenou-4 totálně jebu" tak to nevim jak moc velky fanousek tedy ses, muj deda bude asi vetsi.
  • konzolista, co neni ochotnej cokoliv platit? tahni treba na pc, ty kaciri *5*
  • Udělat z tebe troubu. Ale tak ono to nemá moc smysl, protože ty můžeš vždycky všechno prostě popřít.

To je ta magie internetových diskuzí. *1*
  • Jack1947
    GZ, k napsani sprosteho slova, bez cenzury *3* . Reakce na zacatek vlakna.
  • Asi se nechápeme. Škoda.
    PS3 - The Last of Us Multiplayer - ZADARMO.
    PS4 - The Last of Us 2 Multiplayer - PLACENÝ.

Vidíme ten rozdíl? A je mi jedno, že jde jen o stovku. I kdyby šlo jen o šlápnutí do hovna, tak se mi tahle změna v politice Sony nelíbí a budu plivat.
  • mdkGT
    Ale o co se snazis ty, to netusim.
  • A proč? Když víš, že některé hry na PS2 šly hrát přes net, tak co záleží na tom, které hrál? Asi logicky prostě některé z nich. A jelikož nezmínil, jestli vyrůstal s PS1 nebo s PS2, tak je jen logické předpokládat, že s PS2, když s PS1 nešlo hrát po netu.

Já vím, snažíš se ho nachytat takříkajíc "na špek". Moc ti to ale nejde.
  • Ten multiplayer jsem myslel konkrétně jen u PS3, ale že jsem fanoušek už od prvního PS. Na PS2 mám pocit, že jsem něco online hrál taky, ale už nevim, co to bylo, nechci kecat.
  • Miserius
    Jojo, pry to bude stejny jako doted... + teda budou stale davat ps3 hry a ps vita (tech uz mam taky destiky a to ani Vitu nemam *1* )
    Mimochodem paris GTA Online? Ja uz jsem sice lvl 11 a budu mit na baracek, ale porad to moc nechapu *1*
  • Miserius
    Jasný, protoze PS3 už je to věčnost... Ale jakmile budou davat i PS4 hry, tezko je uz budes mit nekolikrat dohrany... Ja nechapu ze doakze lidi vytocit 100 korun mesicne jen proto, ze jedna zveci ktery si plati bude multiplayer... Prijde mi, ze kdyby za stovku mesicne dostali soukromý letadlo tak se stejne vztekaj, protoze plati multiplayer
  • mdkGT
    Vim, ja se ptal jeho.
  • God-of-War
    Bylo jich dost, ale rozběhat tam internet, to bylo něco neskutečnýho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit