Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War
    Ty hry budem dostávat každej měsíc, pokud se nepletu:)
  • Na PS2 bylo docela dost her s mulťákem přes net. Ty o tom nevíš?
  • Momentálně PS+ nabízí zadarmo hry, který mě buďto nezajímaj nebo je mám několikrát dohraný, takže tady je důvod, proč by mě to mohlo potencionálně srát u PS4. Ale jde mi o tu hlavní věc! Už takhle dám, příklad, za Killzone Shadow Fall 1300,- a ještě platit za online? Dělaj si ze mě piču nebo jak? Je mi jedno, že konkurence Microsoft to už takhle dělá od uvedení X360, protože mě ta konzole nezajímá, ale u Sony mě to totálně zklamalo.
  • Tak jde o princip. Proč muset platit za multiplayer, když ten stejně bude většinou P2P? Sony to zavádí jenom proto, že si to může dovolit, když Microsoft tenhle podraz jede už několik let a neexistuje proti tomu silnej odpor.

A taky si přiznejme jedno. Zrovna ty nikdy neuvidíš problém v ničem, co Sony udělá.

A abych jen nežral, tak je fakt, že Sony aspoň k PS+ dává hodně zajímavých her. Tim se vynaložené peníze vrátí. Ale to nic nemění na tom, že by bylo víc férovka to lidem nenutit.
  • mdkGT
    A jake mp hry si prosimte odmalicka na te PS1 a PS2 hral :D
  • Miserius
    Das 3 stovky a hned dostanes i Drive Club a budes moct hrat multak 3 mesice, mezitim dostanes dalsi hry... Jo, to je fakt spatnej obchod *1*
  • God-of-War
    Já třeba v PS+ nevidím absolutně žádnej problém.
  • Doufám, že bude ještě několik dobrých exkluzivit na PS3, protože na PS-zkurvenou-4 totálně jebu. Jo a je to kvůli nutnosti mít PS+ abyste mohli hrát online. Tfuj, taková kudla do zad pro fanouška, který už od malička vyrůstal s PS a za MP nemusel vůbec platit, se jen tak nevidí.
  • Úspech Playstation konzolí se tvoří podle mě na dvou frontách. Ta první jsou mainstream PS3 exkluzivky - The Last of Us, Uncharted, Gran Turismo, Infamous atd. atd. prostě hry spjatý s Playstationem. A mezi ty klidně může patřit i takového falešné indie na styl Journey a.k.a. platí to Sony, ale nijak to moc nezdůrazňujeme, nechceme přijít o hipstery.

A ta druhá jsou silně japonský hry jako tituly of Idea Factory, Gustu nebo Nippon Ichi Software. Ty jsou taky tradičně na Playstationu.
  • Jack1947
    Nevim jestli zrovna " je klíčem k úspěchu..." ale urcite jako alternativa vyvoje plus. A rozsireni zanru nekam dal jen nez na sve domovske platforme a k tomu jeste ze je otevreny takze to i mnohe usnadni.
  • MickeyMutant
    Šuhej Jošida... a budu to psát!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit