Přejít na výpis diskuzí
Otevřený svět a jednoduchá pravidla v NfS Most Wanted
28.8.2012 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
takze zase nic. dale cekam (asi naivne) na kvalitni nfs...
-
-
hodne naivne... mrkni napr. na Project Cars, ktery uz ted muzes hrat i kdyz je v bete. Arkadovejsi fyzika, krasna grafika, hromada ubsahu dobudocna. Nebudou pouze okruhy ale take outdoor trate.
http://www.wmdportal.com/projects/cars/
Znacka NFS je uz davno mrtva *3* -
-
Kde jste přišel na arkádovější fyziku? Ještě to není iRacing, ale už to nemá zase tak daleko. Jinak pCARS není NfS. To už jasně ukázal Shift, že hráči tohle nechcou (ač NfS1 a 5 byly ve své době považovány za simulátory).
-
-
tak k Iracing / rfactor to ma HODNE daleko .) znova opakuju HODNE !
v pcars se clovek projede vylozene pro zabavu, velmi jednoduche....
v iR, rf, v nekterych seriich "laik" neobkrouzi ani jeden okruh :)tak to proste je.
Prave proto to neni muj salek kavy, muze to byt ale primo nadstandartni nalada pro lidi co cekaji ze se jeste z NFS nekdy vyklube dobre pojezdeni. -
-
nadstandartni nahrada*
ja v pcars vidim hodne next gen obdobu TDU :) A myslim ze ten fyzikalni model uz se zadnych vice simulacnich zmen nedocka.. Porad to bude ale zadostiuceneni pro PC, ktere minly veci jako fm/gt.
-
-
-
-
-
Pokud si nebudu moci poladit auto po svém jako v Street Legal Racingu , tak mne sociální funkce nezajímají ... Ale už ten jízdní model , děs běs . Tady by na nějaké vyhožené sedačce z auta stejně nesešlo *10* . Když Criterion , tak offline a s Burnoutem !
-
co to je za kktinu tve. same somariny vyskakuju shiny tabulky takedown 360 brutal no scope +150 points. check position 5th o 100 metrov zase nejaky check position 5th kazde 3 sekundy tam z auta daco vyskakuje furt daco tabulky, rychlost somariny tve. to bude mat art jak bf3 ne? cez vsetky tie somariny budete vediet vsetko aku mate rychlost, kolko bodov dostanete za najebanie do mantinelov atd ale neuvidite ani hown0 kde idete. najlepsie su tie lens flary z tych tabuliek a somarin...
-
Co to je toto? Ten jízdní model to je teda bída, celkově hra příšerná.. stačil mi kousek z videa a znechuceně jsem to vypl, ne, tohle si opravu nekoupím :)
-
Nevím , je to můj názor ale tohle že má člověka zaujmout ? Vždyť tohle nemůže nikoho snad ani bavit, jen držet šipku dopředu , pořád jet na maximum, zatáčky projet v 200 km/h . Jako jasné je to hra, lidi se chcou odreagovat ale tohle mi připadá už stupidní. Po shlédnutí videa bych řekl že je to hra pro 6 leté děcka. Ale tak jasné američani to žerou a prodávat se to bude tak proč to měnit
-
Tak se na to dívám a říkám si že to vypadá jako StarWars se vznášedly a netrpělivě vyhlížím GRID2
-
Koukám, že ten imbecilní driftovací mód alá zmáčkni mezerník a sleduj cool efekt je opět přítomen. Za koho nás mají, za blbečky? Vypadá to jak naleštěnej bobek. Takže jako každý NFS posledních let kromě Shiftu...
-
No nevím vypadá to zvláštně. Pokud Policie tak se mi strašně dobře hrálo Need for Speed: High Stakes . Kde MP nebo split screen za policii byl super. Pamatuji si chvíle kdy se hrálo na jedné klávesnici a když někdo držel moc kláves tak druhej nemohl zatáčet :D
-
-
jo to byl masakr, tehdy nebylo moc bezny mit nejakou herni klavesnici, ktera zvladala vic jak 4-5 tlacitek :D dobry byly taky ty betonovy blokady co se nedaly projet...NFS4 jsou doted imho nejlepsi NFS (NFS5 sem hral jenom demo :( tak nemuzu moc posuzovat) a tak dobra kariera nebyla v zadny jiny hre (opravovani aut, startovny, sazky o auto atd.)
-
-
Criterion hry umí, ale na NFS sérii se prostě nehodí. Začínají mě ty arkády štvát. Vše je podobné jako vejce vejci... *7* Opravdu by se NFS mělo vrátit na počátek série, což se jim s NFS:HP moc nepovedlo, nebo by se mělo vrátit k sérii Underground, která tu po čertech chybí! *9*
-
-
spis predelat NFS 3 nebo 4 do hd grafiky, pridat nejaky soucasny kary a nazdar...s tim kdyby prisli tak si to i koupim za plnou cenu...s tim ze by nesahnuli na model jezdeni a fyziku...to hazeni kotrmelcu, salt a sudu je fakt smesny dneska, ve starejch speedech dokonce auto mohlo i horet :P
-
-
Něco v tom smyslu jsem myslel *3*
-
-
-
Tohle bylo poprvé, co jsem u pětiminutového videa skoro usnul. Dobrá vizitka pro závodní hru, ale co bych chtěl, když o fyzikálním modelu tohle slyšelo tak leda večer ve zprávách a achievementy tam člověk dostane i za správně zmáčknutou šipku pro odbočení. *7* O BurnOut s licencovanými vozy nestojim, takže nic -- so long, NFS, and thanks for all the fish...