Přejít na výpis diskuzí
Otevřený svět a jednoduchá pravidla v NfS Most Wanted
28.8.2012 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
Tedy, nevypadá to zrovna dvakrát lákavě. *7*
-
toto nema s nfs nic spolecneho toto je tak trochu luul ta cesta,ty auta, ploty,zadra realna fyzika a nvm co vsechno to je smesne kaj sou casy underground 2? uz most wanted byla celkem sranec
-
-
Zajímavé, že používáš spojení "reálná fyzika" a "underground 2". Hrál jsi to vůbec?
-
-
Já bych to pozměnil na "zábavnou fyziku", tohle plavání a klouzání je o ničem, v Undergroundech se člověk alespoň s autem sžil.
-
-
-
Tohle bylo poprvé, co jsem u pětiminutového videa skoro usnul. Dobrá vizitka pro závodní hru, ale co bych chtěl, když o fyzikálním modelu tohle slyšelo tak leda večer ve zprávách a achievementy tam člověk dostane i za správně zmáčknutou šipku pro odbočení. *7* O BurnOut s licencovanými vozy nestojim, takže nic -- so long, NFS, and thanks for all the fish...
-
Criterion hry umí, ale na NFS sérii se prostě nehodí. Začínají mě ty arkády štvát. Vše je podobné jako vejce vejci... *7* Opravdu by se NFS mělo vrátit na počátek série, což se jim s NFS:HP moc nepovedlo, nebo by se mělo vrátit k sérii Underground, která tu po čertech chybí! *9*
-
-
spis predelat NFS 3 nebo 4 do hd grafiky, pridat nejaky soucasny kary a nazdar...s tim kdyby prisli tak si to i koupim za plnou cenu...s tim ze by nesahnuli na model jezdeni a fyziku...to hazeni kotrmelcu, salt a sudu je fakt smesny dneska, ve starejch speedech dokonce auto mohlo i horet :P
-
-
Něco v tom smyslu jsem myslel *3*
-
-
-
Já chci konečně remake 3,4 dílu. Tyhle srance už nemůžou přece nikoho bavit!
-
Já nevím, ale mě se to moc nezdá. Žádnej Most Wanted žebříček v single playeru, žádnej tuning, žádný získávání aut a asi ani žádný odemykání městských lokací. Říkám si, proč se to vlastně jmenuje Most Wanted, když to s Most Wanted nemá nic společného. Stejně tak by se to mohlo Jmenovat třeba Busted, nebo i jinak.
-
-
Combusted ;)
-
-
Nove NFS? Zeby konecne dobra arkada?
*kuk trailer* => hmm, tak si zas nainstalujem Underground 2 -
-
ja MW 1
-
-
Tak se na to dívám a říkám si že to vypadá jako StarWars se vznášedly a netrpělivě vyhlížím GRID2
-
Nevím , je to můj názor ale tohle že má člověka zaujmout ? Vždyť tohle nemůže nikoho snad ani bavit, jen držet šipku dopředu , pořád jet na maximum, zatáčky projet v 200 km/h . Jako jasné je to hra, lidi se chcou odreagovat ale tohle mi připadá už stupidní. Po shlédnutí videa bych řekl že je to hra pro 6 leté děcka. Ale tak jasné američani to žerou a prodávat se to bude tak proč to měnit
-
ja vecinov v polce videa nevipinam ale tusom si nemohol pomoct NUDAAAAA *6*