-
Tyhle hry nejsou pro mě, takže zkouknu pewdiepie a jsem šťastný- leknu se tky, ale nebojím se tolik, a moc se zasměju.
-
-
Bacha at te tady neuminuskujou za to, ze koukas na Pewdse.
-
-
No, asi ano =DDDD
-
-
-
na první pohled to lehce připomína film REC
-
-
Za to já bych řekl, že v tom je jedna z inspirací hry :)
-
*1* To je napad! Napis tvurcum to by byla jinaci reznicina *5*
-
-
Teď jsem zkouknul pár trailerů zde na TG... do tohohle nejdu. *1* Demo Amnesie mi přišlo takové nemastné, neslané, ale u tohoto bych natuty umřel. *1*
-
Tak je pravda, že jsem začátek Amnésie 2 hrál déle jak začatek Outlast.Každopádně si myslím, že vývojáři obou her by měli dostat čestnou cenu za podělané spod'áry :D
-
Opravdu výborná jednohubka, ale fakt jen jednohubka. Ne proto, že bych se u toho bál natolik, že bych to kvůli posranosti podruhý hrát nechtěl, ale nepřišlo mi to jako něco extra, co by mě přinutilo někdy v budoucnu se k tomu vrátit.
I tak má ale Outlast u mě velký plus za fičuru, kdy se můžete při sprintování (a že se sprintuje dost) ohlížet za sebe. Nebo mě taky mile překvapil takový malý detail, kdy se hlavní protagonista na jakýmkoliv rohu opře, aby za něj mohl nakouknout.
Štvalo mě absurdně rychlý vybíjení baterek. Sral mě ten velkej sráč, jak neustále prudil. Sralo mě častý padání FPS.
7/10 --- pozn.: za celých cca 5 hodin jsem se opravdu lekl jen dvakrát, tzn. že jsem vyletěl ze židle. -
-
A jejda, tebe snad se*e úplně všechno. Jiný emoce nemáš? *4*
-
-
Trissko ty jsi taky utekla ?
-
-
to Ucho: Uz podruhe si zminil trola.diskuzniho , jak si ses jistej ze to je prave trol diskuzni , kde beres tu jistotu ? . *8*
-
Vypršel mi ban a tak jsem tady... Je na tom snad něco divnýho??? *8*
-
-
Jaká byla tancovačka? Zas se o tebe porvali?
-
-
Prosimte Tirssko a jak jsi zlobila? :)
-
za co asi trol diskuzní dostává ty bany... za to, co vždycky :D
-
Neviiim, asi jo ale já byla trošinku opilá tak si toho moc nepametám ale že prej sem byla moc zlobivá holka hihihi.. ale to sem vlastně nepatří a nechci zase dostat banánek za offtopík kvůli někomu takže už se radějc neptej. *7* *9*
Rihez - Těžko říct, co sem tu dostala sem už 26 banů a ani jednou nevím za co. A taky tady vopčas záhadně mizej mý příspěvky. TAk nevim ale podle mě jsou Games.cz hacknutý a dělá to Veskoslav. *7* -
Za co měla ban?
-
-
-
-
co ty trissko už tě pustili z blazince že jsi ukázal !
-
-
-
Ani jsem to nezkoušel jsem prostě pos*ra ,ale baví mě koukat na videa jiných poserů jak to hrají.
-
-
No jestli seš takovej possera u her, tak to asi ani v životě nevrzneš :-)
-
-
lol co to ma co delat s vrzanim v zivote? :D ... v realu se snad promenadujes po blazinci plnym vrahu a magoru? :D ... ze nekdo je posranej u hororu neznamena, ze si nevrzne v zivote :D ... sezase prober mag*re
-
-
Do mag*rů si nadávej někomu jinému ty sopláku. A jo, pohybuju se mezi bláznama a vrahama každej den, když jdu po městě..
-
-
-
PewDiePie !
-
-
Když tě baví poslouchat to jeho vřískání... a to nevřeští jen u hororů.
-
-
-
tak mam to zkusit, nebo se z toho po*?
-
-
zkusit to můžeš, co to s tebou udělá je jiná věc.
-
-
Prostredie vyzerá výborne a keby hra nebola postavená na skriptovaných lakačkách tak by som si ju milerád zahral. Ale nič proti, určite je to dobrá hra.
-
-
tiež myslím že skripty patria do minulého storočia
-
-
na skriptoch v princípe nie je nič zlé ak sa nimi šetrí a do hry sa zakomponujú tak, že vyslovene neudrú do očí ani pozornému hráčovi. Žial väčšinou sú nimi hry prešpikované a ich prvoplánovanosť sa autori ani nesnažia kamuflovať.
-
-
mě by se líbilo kdyby se skripty generovaly a vybíralo se třeba z 5 možností, příklad jdete chodbou, vybafne na vás zombík zpoza rohu a zabije vás, dáte load, opatrně nakouknete za roh, nikdo tam není, oddechnete si že tam není a on vám najednou místo toho skočí z větrací šachty za krk *4*
-
-
-
-
Zde už s recenzí souhlasím.
-
-
Zde už ano
-
a to je dobře nebo špatně ?
-
Moje pos*ané spoďáry taky souhlasí :-)