Přejít na výpis diskuzí
Overwatch návod - jak hrát za útočné postavy
26.5.2016 | Adam Homola
34 příspěvků
-
Jedna věc je psát o hrách, druhá věc je "spamovat" tady s fan článkama. Předpokládal bych, že web o hrách bude mít recenze, novinky atd.. ale návody, postupy, tipy, triky a pod. to je přece čistě věc na fan stránku. Mě třeba OW nezajímá (nejen mě), tak proč bych o tom měl pořád dokola číst nějaký tipy & triky. Že se games.cz nevěnuje skoro vůbec závodním hrám, to přežiju a zvykl jsem si (nebýt pana Rybáře, asi tu nebudou ani recenze), ale tenhle Blizz fanatizmus, to už je fakt moc. Připadám si jak na webu placeném Blizzardem. A to já hlupák dávám už pár let těch ušmudlenejch 70,- na podporu games.cz a on to přitom těžce sponzoruje Blizzard...
Btw: HS tu měl taky článek co tu neměl dělat, ale byl jen jeden. Počítám, že OW bude mít ještě minimálně 3 (když tohle jsou jen útočné postavy...).
I don´t live on this planet anymore... -
i games musi z neceho zit a blizz rad uvolnuje spousty penez na mareketing *1*
-
Bobe, já nevím jestli tomu věřit že bys kdy byl někdy veteránem Wowka, třeba jo ale to s tím opravdu nemá mít nic společného míšíš jabka s hruškama a motáš do toho i ty drštky *7*
-
Pro novy hrace proc ne ?
Kdyby mel nekdo zajem tady je tabulka o abilitach .
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Tb7xg_EmtkqgR7da6IDMcFjdEsFkefcW_78mAIRKp0w/edit?pref=2&pli=1#gid=1651378926 -
Overwatch návod na Games.cz webu je v jazz pohodě. V jazz pohodě není H1 titulek psaný Homola jazykem.
Adame, nezlob už. Kdo má takový patvary pořád číst a poslouchat, sakra. Vždyť to bolí víc než reklamy s nefunkčním křížkem přes celou obrazovku. Tady v Čechách říkáme "Návod na Overwatch", ne "Overwatch návod". To je s váma furt dokola. *13* -
na PC Gameru je teď taky spousta Overwatche. je to oblíbený, tak je třeba toho využít. a nekritizuju to
-
Tak podobným hrám se v redakci nikdo nevěnuje, tak to není zase tak překvapivé a na trhu kromě MOBA her nic takového není.:) Příběhy Tlustého Jediho tady taky spoustě lidí vadily a přitom to byla dobrá legrace.
-
Třeba maj o to lidi prostě zájem
-
Se sarkasmem bych se moc neunáhlil, třeba jen myslel, že se takové péče nedostává i ostatním hrám.
Osobně vidím na Games podobný návod prvně, ale pokud s takovými články "tipy a triky" budou pokračovat, určitě bych to uvítal i u dalších titulů.
Sice nesdílím nadšení pana Homoly z této hry, ale tyto články bych neodsuzoval. Pro nové hráče to samozřejmě může být užitečné.(Toto už je spíš reakce na WWho) -
taky nechapu proč na herním webu píšou o hrách... a ještě ke všemu o populárních...
-
Jak už jsem psal minule na nějakých 40 aktivních abilit včetne maker z wowka se tohle nechytá. A to wowko hrajou i desetileté deti... čili na nejakých pár abilit opravdu návod není treba...
-
To si pan Homola spletl Games s fan stránkou ?
(to není hate, ale moc netuším, co to tady na games dělá...) -
Na videích se mi líbil nejvíc Hanzo (není to utočná postava). Ale stejně bych si tuhle barevnou slátaninu za ty prachy nekoupil. Ani neprobíhá výměna skinů které padnou. O ničem.