Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skôr ako s TF2 by som videl s HOTS - na môj vkus asi prirýchle, nemám rád rýchle umieranie.
  • Zas nějaký chytrák vypustí do světa, že to vypadá jak TF2 a že blizzard opět vykrádá hry a samozřejmě blb**** to musí hned opakovat, aby měli epicky nazor jako ta většina. Je to uplně normální hra, má pěknou grafiku co na tom ? Dyt jsou to hry pane bože a co chcete hrát minecraft v reálné grafice ? to běž ven a nehrej hry, kde se má hlavně projevovat fantazie autorů ty blbe.
    • GG WP
      dont be so toxic
  • Meditující robotický mnich = mindf*ck
    • Jako proč ne? Umělá inteligence uvědomující si sebe sama je schopná dělat to, co živý tvor. Lidský mozek je v podstatě jen hromádka elektrochemických reakcí. Ostatně Overwatch je sci-fi, tam je možné cokoli. :)
  • to uz vazne vsetko bolo vymyslene? ved to je cisty Dhalsim
    • Spades
      1. netuším o koho jde
      2. z obrázků nevypadá jako robot
  • Sr_Lobo
    FPS střílečky mám rád veškerýho druhu, ale pořád nevim co mě má zrovna na tomhle lákat *7*
    Tak třeba bude překvápko no, ale komp bych za to do ohně nedal...
    • Ehm a co te laka prosimte na ostatnich FPS strileckach ktere vysli do ted ?
      Ja v tom vidim teda sakra laka naprosto odlisny charaktery s naprosto jinym ovladanim atd ne jako když si v CS:GO COD a podobnejch hrach vyberes maxinmalne tka jinou zbran a jinak je to vsude to stejny.
  • Blizzard je fakt už zoufalej že jim utekl obchod s hats a itemy aka TF2/D2
  • Jack1947
    Konečně nějaké nové info o téhle (možná) pecce. Jsem na to fakt zvědavý. *4*
  • na tohle se teším, je to jakoby jste vzali battlegroundy z wowka a vydali to jako samostatní hru (co se taky tady stalo - je to pvp z puvodního mmo Titan). Ja ve wowku ani nic jineho než battlegroundy nehral.
    Akorát tedy nevím pro kolik hráču to bude, líbilo by se mi kdyby to bylo alespon 15/15 (a klidne i vic), a ne male pvp areny 6/6 a pod. Ale obavam se že to zacíli na menší areny a kompetitivni MP a e-sport.
  • Vogon
    Vypadá jak Aang ze SERIÁLU Avatar: The last airbender.
  • jo uz se tesim az to vyskousim xD lidi tu porad hodnotej grafiku nechapu tak aspon to pude vecinu hracum na pc ne kazdej ma pc on maminky a tatika za 70 000

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit