-
textury budou dokakovat pouze při prvním rozhlédnutí, poté zustanou v paměti, ale při jizdě autem nebo proccházení městem budou doskakovat porad, jen když se otočíte tak už nebudou. Jinak tomu říkám rozšířené nastavení grafiky :D Cache, AA AF a Vsync :D:D to je k smíchu. kde je nastavení textury, stínů, particle nastavení čí multisampling atd??? jinak mě ta hra s configem jede uplně vpohodě, ale brachovy proste nejde. má grafiku od ATI a nejsme schopni to zprovoznic... hold na PC to testovali asi jen na Nvidiích a to ještě blbě....
-
"Nadále spolupracujeme s AMD, ATI i Nvidií..."
levis, fuck yeah! -
-
nechapu co s tim ma levis?
-
-
Tak si pořádně čti jeho novinky a pochopíš.
-
-
-
Patch sice vyšel ale úplně k hov.. ,uprava grafiky minimální .A textury mi doskakujou furt :-( ,sice už to není tak hrozny ale i tak to otravuje.
-
vydavaj 20GB dat na par hodin "zabavy" a pak se vymlouvaj na velky investice do vyvoje hry
-
Ja niekedy tie Carnakove vyjadrenia nechapem...
-
Co delam spatne ze Rage na steamu nemam?
An error was encountered while processing your request:
Tato položka není v tuto chvíli k dispozici ve vaší oblasti
-
-
za tohle můžeme ze srdce poděkovat Bethesdě (a retail prodeji), která na některá území aplikuje zákaz prodeje na steamu, kvůli potlačení konkurence retail prodejů. Kupte klíč na aukru a aktivujte přes VPNku, např.
-
-
To je pořád dokolečka, jak na youtube. Jseš z téhle země, tak si prostě tohle nesmíš koupit (nesmíš vidět atd.....). Lokální prodejci jsou ale určitě rádi, že nemáme možnost si to koupit po netu :-)
-
-
Proc je tu tedy clanek ze na steamu je update, kdyz to na steamu nemuzu prakticky stahnout?ci je to zase force-steam hra, kterou si koupim na cd a pak ji steam nebude ignorovat...postaveny na hlavu.vitejte v digitalnim veku
Ps:a to uz v pc nemam ani dvdromku -
-
reakce na: Package Ps:a to uz v pc nemam ani dvdromku
LOL, to je vtip? *3*
-
-
-
-
Jo to by me taky zajimalo....
-
-
nechapu proc tam pridaly dalsi nastaveni detailu kdyz to na hru nema skoro zadny vliv *1*
-
-
taky koukam, ze zadny rozdil nevidim .. akorat kdyz dam AA na 16x tak mi klesne frame rate z 60 na 30, ale rozdil proti treba AA 4x neni patrny
-
-
By možná stálo za to se podívat co je AA
-
-
:) no mohl by jsi se .. ja mam o AA predstavu docela jasnou a vlastne i nejakym statne uznanym razitkem potvrzenou :)
-
-
-
-
Tak to, ze PC pre nich nie je prioritna platforma pri vyvoji hier by som aj pochopil a respektoval - je to ich volba a mozno ozaj stav trhu, ale to snad nie je dovod vydat tu hru v takom mizernom stave, ked uz si za to nechaju zaplatit.
-
Když je pro ně PC hlavní platforma, tak proč je v traileru napsáno, best console game? *1*
-
-
ee Carmack tvrdil pri vývoji Rage že súčastné konzole len brzdia vývoj hier na pc ale nikdy netvrdil že pre ID je PC hlavná platforma, to si zas nepleť :)
-
-
Tak to mal pravdu, konkretne tato hra je zabrdena dost.
-
-
-
Mě to nepomohlo *16*
-
-
a 68% dalšich lidí také ne..
-