Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlasím s tím že vývojáři k PC platformě mají velmi špatný přístup.

Už jenom nemožnost spustit hry na straších grafických kartách, přitom nevypadají tak skvěle. Příklad z mě zkušenosti: měl jsem do nedávna ATI X1800 ale odporoučela se do křemíkového nebe, kupil jsem si HD6870 a spustil hry co jsem v předchozí nespustil. K mému překvapení většina her nevypadá nějak skvěle s porovnáním s HL2 Ep2 nebo FarCry 2. Nevím kolik je to práce navíc pro vývojáře aby hra co vydají fungovala na grafikách starších než 3 roky. Někteří hráči si hru ani nespustí....

Další problém je konzolovatění PC her, co se hodí ke gamepadu a velké obrazovce není vhodné k ovládání myši a klávesnici. Některé hry jsou na PC opravdu spíš už tragikomické. *13*

Je to mnoho co PC hráče znechucuje a na diskusích je to hodně znát. Např. FEAR 3, Duke Nukem Forever atd. Co je podivné je že tvůrci her jakoby o tom nemají tušení a problém vidí ve všem možném. Evidentně připomínky a stížnosti hráčů je nezajímají. Pak se nejde divit že PC komunita upadá.

Piráctví... myslím že pirátů bude pořád konstantní počet, někomu se to příčí ale někomu ne. Spíš si myslím že spousta PC hráčů co hry kupuje má čím dál menší chuť nejen kupovat ale i hrát velkou část nově vydaných her. Pirátům takové problému jsou ukradené.
  • Ne nutně. Třeba ve win 98 a starších se musel ovladač snad vždycky zvlášť doinstalovávat.
  • Mohli by jste to více vysvětlit. Asi jsem nechápavý ale ovladač máš snad vždy, nebo ne?
  • reakce na: Package Ps:a to uz v pc nemam ani dvdromku

LOL, to je vtip? *3*
  • Ten patch neriesi okrem problemov s AMD nic, textury sa docitavaju aj pri maximalnom nastaveni cache, rozlisenie textur je niekte 5 rokov dozadu s tymi "rozsirenymi" video nastaveniami su az trapny (nech sa pozru na nastavenia Stalkera alebo Metro 2033)
    Bez debaty sklamanie roka 5/10 aj hratelnostne
  • Ellendway
    lol @ clone9cz. Pán je asi študovanej.
  • No to je daňovej podvod, pokud ukradneš hru, která stojí 1000,- a koupíš si jí až se zlevní na 500,- tak obereš nejen prodejce a vývojáře o 400,- ale připravíš vlastní stát (tedy i mě, i vás) o 100,- na DPH.
    To tvoje alibi, v případě pozdějšího nákupu, je teda na vodě. Nehledě na to, české zákony s ničím takovým nepočítají, takže ať zaplatíš pozdějí 500,- a připravíš stát jen o 100,- tak budeš stále dlužit 800,- a 200,-
    Co ti pomůže u samotného distributora je dohoda o vyrovnání, u té dvousetkoruny je to ale pořád daňový podvod a stát žádné dohody ohledně DPH zatím nedělá.
  • Proc je tu tedy clanek ze na steamu je update, kdyz to na steamu nemuzu prakticky stahnout?ci je to zase force-steam hra, kterou si koupim na cd a pak ji steam nebude ignorovat...postaveny na hlavu.vitejte v digitalnim veku

Ps:a to uz v pc nemam ani dvdromku
  • Fallon
    A uvažoval niekto prečo tomu tak vôbec je? Prečo sa vraj na PC málo predáva a veľa piráti. Nie, očividne nie pretože potom by došiel k tomu ,že to všetko je dôsledok nie príčina!
    Príčinou je umelá a v posledných rokoch aj dosť okatá redukcia PC trhu. Len si to vezmite: Za posledných pár rokov pojem "PC exkluzivita" de facto stratil svoj význam "páč" dneska už pomaly žiadne také hry nevznikajú. Hw nároky jednotlivých hier v podstate v kuse stúpajú(pomalšie ale stúpajú), pričom tie isté hry s minimálnymi rozdielmi bežia aj na 6 ročnom HW(čti konzolách). Nikto sa potom nemôže diviť ,že na PC sa predáva menej keď v podstate nám hráčom ani len nedajú dôvod k hraniu na PC.
    Keby že na PC vzniká viac exkluzivít a autori by stále nezvyšovali nasilu technologický strop tak by situácia vyzerala úplne inak. To ale nikto neprizná pretože to by znamenalo uznať chybu a pri jej náprave priniesť aj nejaké obety... finančné.
  • Spades
    proto vydavaji tolik zkurvenych DLC, ktere na konzoli jen tak lehce nezpiratis...
  • se nedivim, kdyz se to na PC neda hrat a kolikrat ani ovladat
  • Ja s tebou súhlasím, ale presto všetko tvrdia že máju zisky na konzolách proste väčšie.
  • Je to stáhlé,vyzkouším a pokud se mi to líbí ,tak si to koupím,až to bude levnější nebo v akci.Naposledy jsem koupil hned po vydání Crysis2,jednička a Warhead je moje srdcovka.A byl jsem nasranej,že hra za tácek vypadá jak vypadala po vydání,bez DX11 atd.Takže mít ted originál Rage a zjistit,že mi to nejede ,když má tak zuřím.A Steam nepoužívám,mám rad krabicovky,hezky vystavený v poličce.. *6*
  • MidnighT91
    Na konzolích se pirátí úplně stejně... častoi daleko víc...
  • Carmack na PC nekašle, len tak nejak obklukou povedal to čo všetci dobre vieme. Že na PC sa hodne pirati a na konzolách majú proste väčšie zisky.
  • Keď budeme brat vek dospelosti 18, tak dospelý som už 18 rokov. Takže vravíš, že keď mi niekto predá niečo čo nefunguje tak mu mam za to poďakovať? A čo sa týka tej krádeže, ver mi že odkedy som si uvedomil že ani mne by sa nepáčilo, keby mi za moju prácu nezaplatili, tak som prestal pirátit hry a kupujem si len origošky. Ale vrcholne ma serie, keď sa mi snažia predať niečo čo nie je v 100% stave, alebo čo dohrám za 10. hodín. U mňa je zase toto zlodejina. Akurát že Firmy toto majú dovolené a nikto ich za to nemože stíhať. Neunavujú sa vidať ani posrané demo aby človek videl ako mu to na jeho obstarožnom stroji bude fachať. Keď sa snami firmy nebudú snažiť vyjebať, možno klesne aj počet ludi čo piratia.
  • Takže Carmack kašle na PC komunitu, díky které z něj je to co je. OK, odepisuju si další firmu od které už nenakoupím.
  • Jednou třeba uvidíš, až dospěješ, když ti někdo něco ukradne do čeho si vložil čas a investice a pak tě bude za zády pomlouvat, jak jsi to pod*elal.
  • Díky, hezky přehledné.
  • Boze, ty musis bejt ret*rd

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit