-
Tak si pořádně čti jeho novinky a pochopíš.
-
HHH. Hele qwerko neni si ty ten qwer čo voľakedy dávno so mnou a ešte s jedným maníkom hrával wow a pak si se na to vyflak?
-
a 68% dalšich lidí také ne..
-
"PC pro nás není hlavní vývojářská platforma, i když to někoho jistě naštve. PlayStation 3 i Xbox 360 mají početnější hráčskou komunitu, i když dnešní PC sestavy jsou samozřejmě až desetkrát výkonnějí," ..bodejď by si někdo další kupoval počítač když vyraběj šity tak jakorád vykony na ty 2 sra*ky
-
Ale ja som veľmi dobre vedel na čo ty naražáš od začiatku. Preto som sa ťa pýtal či majitelia oriogošky stým nemajú žiadne problémi. A oni div sa svete stým problémi majú. Takže či máš orig. alebo nemáš je úplne bezpredmetné, tak isto ako aj tvoj a môj komentár k tomu. Mňa len trošku nahnevalo aký si bol neprajný. Hneď si mu želal, len to zle. A nabudúce skôr než niekoho urazíš, radšej 2x porozmýšľaj. To je totiž to najľahšie.
-
nechapu co s tim ma levis?
-
To hej, s ovladacom sa hraju hry o 100% lepsie ako bez neho.
-
Tak se musím pochlubit mám Ovladač, patch a jede mi to na 60 fps bez jedinýho poklesu, na maximum 1080i.. Bez ovladače mi to šlo na nějakých 30 FPS ani ty textury nedobíhají sou tam nastálo.. Mám AMD procesor i Kartu
-
Já jsem Steam vůbec nevychvaloval, ale pouze jsem konstatoval dle toho co napsal, že má pirátskou verzi hry a tudíž nemůže očekávat nebo si nárokovat, aby mu vše fungovalo. Toho hlupáka máš za to, že vůbec nechápeš na co narážím.
-
Ale jo viem. Hovoril že tak mu treba (nech mu to seka) keď ma pirátsku verziu. To mňa , ale nezaujímalo. Vychvaľoval do nebies, aký je steam božsky a pritom to robí aj na originalnej verzii. O tom som zase hovoril ja. Proste niekto v IDSofte niečo pokaslal a je úplne jedno akú mate verziu. A nadávať niekomu do hlupákov tiež nemusí. Vraví sa totiž, že pre hlupáka každý hlúpy.
-
:) no mohl by jsi se .. ja mam o AA predstavu docela jasnou a vlastne i nejakym statne uznanym razitkem potvrzenou :)
-
Slai: Ty ani trochu nevíš o čem mluvil, že?
-
Mě to nepomohlo *16*
-
Nemôžem už reagovať na tvoj príspevok qwerko, ale máš pravdu. Som hlupák, lebo neobhajujem niečo, čo pokladám za úplne zbytočné. Som hlupák, lebo nekupujem hry na steame a nemám ho rád. Budiš. Ale keď s niekym nesúhlasím , tak ho aspoň neurážam.
-
vydavaj 20GB dat na par hodin "zabavy" a pak se vymlouvaj na velky investice do vyvoje hry
-
Tak to, ze PC pre nich nie je prioritna platforma pri vyvoji hier by som aj pochopil a respektoval - je to ich volba a mozno ozaj stav trhu, ale to snad nie je dovod vydat tu hru v takom mizernom stave, ked uz si za to nechaju zaplatit.
-
Ano dámy a pánové toto je názorná ukázka hlupáka.
-
By možná stálo za to se podívat co je AA
-
Kdyby mel warez verzi, nestahne si patch ze steamu.
-
Čo všetko za ne steam udelá? Okrem toho že sa hra sama opatchuje neurobí nič. Pokiaľ na to nevyjde patch čo opraví chyby je cely steam k ničomu.