Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • taky koukam, ze zadny rozdil nevidim .. akorat kdyz dam AA na 16x tak mi klesne frame rate z 60 na 30, ale rozdil proti treba AA 4x neni patrny
  • Ne tím chci říct, že ti co mají originálku nemusím na nainstalování hry a patchů mít žádný postup, protože za ně udělá vše steam.
  • Takže týmto chceš povedať, že tí čo majú originálku a dvojjadro+amd grafárnu stým nemajú žiadne problémi?
  • nechapu proc tam pridaly dalsi nastaveni detailu kdyz to na hru nema skoro zadny vliv *1*
  • musis si sehnat novej Crack :-P
  • "Postup instalace a patchu stejnej". Řekl bych, že pirátaská verze? Tak to je spíše dobře, že se ti to seká.
  • http://www.battlegroundeurope.cz/zakladni-nastaveni-ovladace-nvidia.php#vysvetleni_pojmu
  • Po stazeni updatu na steamu uz mi nejde Rage vubec spustit (predtim sel), tomu rikam fail...
  • To je pořád dokolečka, jak na youtube. Jseš z téhle země, tak si prostě tohle nesmíš koupit (nesmíš vidět atd.....). Lokální prodejci jsou ale určitě rádi, že nemáme možnost si to koupit po netu :-)
  • ja ma core 2 quad a 260gtx 893mb a jede mi to bez problemu ale mam otazku existuje stranka kde je presne popsane co znamena,V-Sync,cachovani textur,renderovani a takove ty veci??pls dik za help :)
  • Kamoš má ATI 4870 a AMD čtyřjádro na 3,2GHz,jede mu to napohodu,mě se to seká jak prase na Core 2 Duo E8400 a ATI 6870.Postup instalace a patchu stejnej.
  • smejki
    "Nadále spolupracujeme s AMD, ATI i Nvidií..."
    levis, fuck yeah!
  • za tohle můžeme ze srdce poděkovat Bethesdě (a retail prodeji), která na některá území aplikuje zákaz prodeje na steamu, kvůli potlačení konkurence retail prodejů. Kupte klíč na aukru a aktivujte přes VPNku, např.
  • zkus overit obsah hry, tim mu ten update vnutis, pokud se ti nestahne sam
  • textury budou dokakovat pouze při prvním rozhlédnutí, poté zustanou v paměti, ale při jizdě autem nebo proccházení městem budou doskakovat porad, jen když se otočíte tak už nebudou. Jinak tomu říkám rozšířené nastavení grafiky :D Cache, AA AF a Vsync :D:D to je k smíchu. kde je nastavení textury, stínů, particle nastavení čí multisampling atd??? jinak mě ta hra s configem jede uplně vpohodě, ale brachovy proste nejde. má grafiku od ATI a nejsme schopni to zprovoznic... hold na PC to testovali asi jen na Nvidiích a to ještě blbě....
  • Jo to by me taky zajimalo....
  • Patch sice vyšel ale úplně k hov.. ,uprava grafiky minimální .A textury mi doskakujou furt :-( ,sice už to není tak hrozny ale i tak to otravuje.
  • Co delam spatne ze Rage na steamu nemam?

An error was encountered while processing your request:

Tato položka není v tuto chvíli k dispozici ve vaší oblasti
  • Steam hra = patch na steamu a stáhne se automaticky.
  • Ok. A kde je tam ke stažení ten patch? Kecy přes celou stránku a download nikde. *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit