Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jistě, za vše mohou rodiče. I za to, že někdo je schopen napsat celý odstavec v jedné větě se slohem cizince učícího se češtinu dva roky a bez větší znalosti interpunkce.
    Ale pochopitelně za něco rodiče mohou, více či méně. Jenže takovéto výzkumy nejsou pro rodiče bez mozku, ale pro rozumně uvažující.
  • Sociální sítě jsou kde?
  • Já pařim od 7 (16) a chlastam taky =D
    Ae že bych byl agresivní to ne, když se napiju tak mam naopak všechny moc moc rád =)
    A dementní snad taky ne, alespoň si to většina lidí co si semnou popovídají nemyslí.
  • Jo a ze hry sem se naučil dost Anglicky.
  • Ro diče mi někdy pomůžou s učením a vším.Taková opora někdy.
  • Nesouhlasim rodiče se ti můžou vjenovat i tak.Mě se věnujou.Je to asi o názoru každého.Jo a plazmu faakt nemam sem rád za monitor 1280 x 1024 protože nepotřebuju moc dobrý PC.
  • Musim se přiznat.Z těch her sem uplně debilní.Normálně sem šel ze školy a napsal sem na zed:Dědek je buzna.Né kecám to uďál kámoš když se srali etě s někým do dědka.A já bych si tohle nedovolil.
  • Přesně rodiče mi řikaj že budu dement ale řikaj to stejně proto že za to všechno platěj.Hry,tuning PC,Sport atd...
  • Přesně píšem sloh a znám mrtě slov mám velkou fantazii a inspiraci umím rozvíjet.Hry mi moc obohatili život.Těch milion hodin se vyplatilo *3*
  • Je to volovina.Je mi 14 a sem taky v poho.Asi budu hrát Left 4 dead 1,2 a po několika hodinách paření pudu zabit kolem jdoucího páčidlem :DJak řikal tady Dany H-O-V-A-D-I-N-A!!
  • Né asi.Hraju Dragon Age a někoho asi ubodám mečem.Bože ty britové sou divný.Je mi asi jasný že nepřežiju skok z jedoucího auta k ve stylu GTA 4 jak Nico Belic.
  • Bože hraju už od 10 let hry typu L4D a tak a nic mi neni.Pohybově sem zdatnej,ve škole mi to jde a všechno zvládám i to sezení u PC.
  • +1
  • Já vim.Hele to je mi líto ale existují jiné věci než obchod atd.Třeba torrent :D
  • Přeju si aby to bylo tak nereálný jak to vypadá :D
  • mam 29 a nemyslim si ze som cucak. Ale budis odrastol som sice na 8bitoch ale svoj prvy vlastny komp som mal 386 ked som mal 14 vekov. Inak to boli comodor 64, Atary 800, alebo Didaktik. To boli casy :)) Takze pamatam hoto dost vela :)
  • I vy dva cucáci, ještě prd pamatujete *1* Nicméně s vašimi posty naprosto souhlasím a vidím to podobně.
  • Tak to tě uklidnim...hlouběji už padnout nemůžeš. Teď už to bude jen ... stále stejný!!! *7*
  • Som natom presne ako ty hry hravam uz nieco cez 15 rokov od 386ky a som uplne normalny clovek kory ma rad spolocnost a nienejaky vypalanec. Ale moji rovesnici vsetci do jedenho zacali fajcit, pit a brat drogy. Vdaka hraniu hier som tomuto vsetkemu unikol a som uplne normalny chalan na rozdiel od niektorych s ktorych su teraz trosky.
  • no je mi skoro 30 a hry hraju od 486 a nějak na sobě nepozoruji nějakou demenci či agresivni chování ba naopak spolužáci co trávili čas venku tak někteří si už prošli vězením skoro všichni braly drogy a nehorazne chlastaj *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit