Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem celkem zděšen, co za kraviny se dočtu.
    Stačí když narazím na text jako: Hry zvyšují agresivitu dětí a mládeže, a hned se mi agresivita rozhodně zvedne. Ale rozhodně ne z her.
    To že 14 letý kluk hraje GTA ještě neznamená, že po 3 dohrání si půjde sehnat zbraň a zastřelí kamaráda =))
    Ale takových slohů už na toto téma bylo napsáno, že to nemá cenu psát znovu.
    Mě osobně je 16, a u pc/ps3/TV jsem strávil nezpočet hodin, teďka už ne tolik co dříve ale pořád jsem u Pc/ps3 dost a že by mi to zvedalo agresivitu?? Ho-VA-DI-NA řikam já =)
    Tlustej nejsem, právě naopak, potřeboval bych pár kilo navíc a agresivní? MOžná tak ve hrach, v reálu nemlátim ani se skleničkama ... =)
    Prostě kravina říkám já.
    • Je to volovina.Je mi 14 a sem taky v poho.Asi budu hrát Left 4 dead 1,2 a po několika hodinách paření pudu zabit kolem jdoucího páčidlem :DJak řikal tady Dany H-O-V-A-D-I-N-A!!
  • U her trávím odjakživa skoro už od narození (21let) čas, i několik hodin denně.... za školních let nebyl problém od 15:00 třeba do pulnoci. Ulítával jsem dlouhá Léta na Ultima Online, Hrál sem všechno, GTA, Manhunt, Condemned, Fear, Resident evil, DOOM no prostě všechno... Táta je taky blázen do her a hraní a nemyslím si že bychom byli já nebo on nějak ovlivněni. Nehulím, nechlastám, jsem Správce sítě a IT technik poskytovatele internetu a nestěžuju si.
  • Podle mě je nadměrné hraní her spíš problém rodičů než dětí. Není nic vtipnějšího než maminka, která přijde za odborníkem, že to její dítě pořád jen sedí u počítače, a co s tím dělat, že má podezření, že by s tím jejím dítětem mohlo být něco v nepořádku. Protože proč tam to dítě sedí? Protože na něj maminka (i s tatínkem) se*e. Rodiče mají přece postavení rozhodovat o tom, co bude jejich dítě dělat a co ne, takže pokud na to kašlou a odmítají se dítěti věnovat, nemají mu nové PC/konzoli vůbec kupovat. Když jsem viděl, jaký plazmy byly v dětských pokojích v nechvalně známem dokumenátním seríálů Ta naše povaha česká, myslel jsem, že mě omejou. Oni (rodiče) mu nejdřív koupí nejmodernější hardware, aby mohlo pařit takový pecky jako God of War III, a pak se diví. A už vůbec nebudu mluvit o tom, že každá hra má nějaký věkový doporučení. Prostě jak se říká: jaký pán, takový pes. Takže jestli se dítě fláká u počítače, pak se v prvé řadě flákají jeho rodiče, protože se mu nevěnují.
    • Přesně rodiče mi řikaj že budu dement ale řikaj to stejně proto že za to všechno platěj.Hry,tuning PC,Sport atd...
      • Nesouhlasim rodiče se ti můžou vjenovat i tak.Mě se věnujou.Je to asi o názoru každého.Jo a plazmu faakt nemam sem rád za monitor 1280 x 1024 protože nepotřebuju moc dobrý PC.
        • Ro diče mi někdy pomůžou s učením a vším.Taková opora někdy.
          • Jo a ze hry sem se naučil dost Anglicky.
  • Jinak ještě abych dodal..
    HOdně píšu příběhy a tak, a HRY, mi o moc obohatili život.
    1. rozvíjí se mi fantazie, a mám skvělou inspiraci..
    2. nebýt her tak anglicky nenapíšu ani : Jmenuji se..
    Prostě hry jsou umění a ne droga nebo smrtící nástroj jak si myslí dosti lidí ..
    • Přesně píšem sloh a znám mrtě slov mám velkou fantazii a inspiraci umím rozvíjet.Hry mi moc obohatili život.Těch milion hodin se vyplatilo *3*
  • Ano hry mají velký vliv na děti a děti je milují... Jenže je krátkozraké říci tak je zakážeme nebo omezíme. Kdyby se tito lidé zamysleli a mýsto dělání testů které mají dokázat že hry jsou škodlivé, pomohli vývojářům her a vytvářeli s nimi hry které děti budou rozvíjet, které je naučí logicky myslet, být kreativní, rozvinou jejich fantazii, budou obsahovat morální ponaučení a rozvíjet povědomí o obecných i konkrétních znalostech. Přece když víme že to dítě rádo sedí u počítače tak toho využijme. Hry mají ohromný potenciál a děti se raději naučí dějepis zeměpis či matiku pomocí nějaké hry. To věděj už Jan Amos Komenský...
  • Už si jen můžem počkat, až se tu zavede zákon proti krvi a násilí ve hrách =D
    POkaď si dobře vzpomínám tak když vycházela jedna z 1 her na Ps3 - Darkness, tak v Německu to snad ani veyšlo kuli přílišné brutalitě se zbíječkou .
    Za 2 roky tady budeme hrát třeba Gears of War, kde nebude ani kapka krve, po zabití nepřítele se nad ním zvedneo láček a odcestuje do nebe, a trocha násilí bude zacenzurována..Hrál by to někdo?
    Ne.. my chceme krvavej nářez, odělování končetin, a Dead Space 2 =D
    A fanitky to z nás neudělá..
  • To je pekny Uz na prvnim stupni ZS maji deti ukoly ktere si pripravuji na PC a jednahodina rozhodne nestaci a pokud se bavime o hrach jedna hodina to si moc MMO ci MP her nezahrajou nez se pozbira grupa maj po limitu nehlede na tom nejaky ten dungeon pod jednu hodinu tezko... co se da za 1h stihnout? skoro nic *10*
    • tři mise v CoD.
      • *1* *1*
  • Je potřeba vidět rozdíl mezi zábavou a prácí. Jestli bude dítě sedět u stolu a škrábat úkol do sešitu, nebo ho u stejnýho stolu nacvaká do počítače, v tom rozdíl neni. Rozdíl je v tom, jestli se potom to dítě sebere a jde si hrát s kamarádama ven, nebo jestli až do večera sedí na facebooku, u her a u TV.
  • Na články podobného typu nikdy nikomu neskočím. Přijde mi to podobný jako že hry dělají z dětí vrahy. Na druhou stranu se vždycky nad těmihle britstkými výzkumy zasměju :). Měli by ale radši věnovat čas na něco co je užitěčné a přínosné.
  • to je zase nejaka fáma. ale trochu tomu verim male dite ktere hraje hry muze byt z toho trochu mimo protoze jeste si neudelalo nazor na svet. ale ne vsechny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit