Přejít na výpis diskuzí
Oznámení remaku RPG Realms of Arkania: Blade of Destiny
29.1.2013 | Petr Poláček
60 příspěvků
-
z ulozto to je nelegalne bratm, a nadavaj si vies komu, aspon si nelinkujte v diskusii take linky
-
to je pravda, že to byl jinej typ rpg. Ale mě se líbil víc. Mohu mít prosím svůj názor?
-
Na všechny tři díly by se měly dát sehnat na netu češtiny do hry, takže se dá zakoupit i ta trilogie z gogu.
-
Nevím, jak to funguje nebo nefunguje, ale zkus třeba tady: http://www.game2k.cz/pocitacove-gameboy-hry/raritni-hry/3_.html
-
Za směšný peněz, ale bez češtiny. A právě na tu češtinu se ptal. To je jak s hlupákama tady...
-
Tak toto tusim nie je cielene na konzoly a nepotrebuje zaujat masu. Takze dufam nie je potrebny pristup v style xcom ;-)
-
a co tak linkovat www.gog.com? tam ma trilogiu za smesny penez
-
po jeho prejdeni s tebou suhlasim *4*
-
Ishar byl uplně jinej, to se nedá srovnávat.
-
Ta placka mi leží ještě dnes na poličce. To byly časy *2*
-
Dobrá smazáno. Jsem netušil že je to ještě někde k sehnání.
-
xcom neni remake
-
Tak MM byly, už v době kdy vyšli, hnusný. Lepší grafika by jim jenom prospěla. Já bych se spokojil s grafikou Grimrocku :)
-
je fakt ze homam3 byl blbej priklad bo i mne se ted dost libi:D
rozhodne vic jak ty novy no...,) -
HoMaM3 má podle mě své kouzlo hlavně v tom, jak vypadá... líbí se mi to pořád víc jak novější verze v 3d kabátku...
-
Myslim, ze to bude spise jen uprava ovladani a nejspis i zmena GUI a inventare. Kazdopadne je to zajimavy pocin a docela se tesim.
-
Ta uprava hernich prvku zni desive, snad to neznamena upravu hernich mechanismu, ale jen nevinnosti typu uprava ovladani inventare. Aby to nedopadlo jako xcom.
-
ishar byl výrazně lepší než shadow over Riva.
-
tak hratelny to je jako HoMaM3 napr. supr hra ale uz by chtelo aby ji nekdo pomoh peknym kabatkem....predstav si jak by tyhle hry vypadali kdyby je vydali ted jako remaky..oohhhhhh *14*
nvm 8 jsem nikdy nedohral do uplnyho konce...zato 7nekolikrat takze umne je to jasny:D -
Kdysi to vyšlo jako plná hra ve Scorečku, ale to už je hodně dávno.