Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Líbí se mi, že grafika je dost věrná originálu. Moc se těším.
  • Proc remake MM 6 a 7? Ty hry jsou dobre hratelne i dnes, remake netreba. A na 8 nezapominat, podle me je 8 lepsi nez 7 :)
  • Nevite kde by se dala sehnat ceska verze Stinu nad Rivou? :)
  • Nebo MaM 1 :)
  • kezby nekdo udelal remake Brany skeldalu bo MaM 6,7,)
  • Pajáda!
  • len tak dalej len tak dalej :), dufam ze sa este nejakych prijemnych prekvapeni z cisteho jasneho neba dostavia a to bude raj na zemi :D
  • sleepless
    Tak, dávalo by to smysl, ale čitám, že se zařídí dle výsledků jedničky. Jinak teda moc nevěřím, že to vyjde v Q2 nevím proč :)
  • A jeste doufam, ze kdyz udelaji dvojku vcetne importu postav z 1, tak tam nebude ten neprijemny bug, ktery udelal, ze vsech obrazku postav mimina.
  • ROA nikdy nebylo uplne o grafice, ale o perfeknim RPG systemu, vynikajich strategickych soubojich, skvele hratelnosti, velke komplexnosti a super pribehu.
  • Kurňa to už jsem fakt čekal, že spíš přiletí ti Marťani. Tak snad se to povede.
  • takhle bude vypadat Vávrovo rpg až zjistí, že to prostě na žádný mašině nepoběží *1*
  • Dohral jsem vsechny tri dily a muzu rici, ze se jednalo o jedny z nejlepsich RPG, ktere jsem kdy hral. Akorat doufam, ze nebudou moc zjednodusovat RPG system, ktery ma k dokonalosti krucek. Pro dnesni hrace tam muzou udelat stejnou simplifikaci jako byla v Drakensangu. A jeste pevne verim, ze zachovaji moznost importovat postavy do dalsich dilu
  • Tak toto je za poslednych 10 rokov najbombastickejsia sprava, ktoru som pocul. Nakoniec stare klasiky naozaj zaziju revival. Plne suhlasim s autorom clanku, co sa tyka ocakavania.
  • MickTheMage
    Uvidime co z toho bude. Inak zaujimave je, ze nemecka tlacova sprava hovori o kompletnom prerobeni celej trilogie. Kdezto anglicka, tusim nie - ako som to dobre odpozoroval. Nemecky uz holt neviem tak ako za mlada :)
  • Vyborna zprava, snad se remake povede. Drakensang uz bohuzel asi pokracovat nebude, tak alespon tohle.
  • MrSanta
    Jej, když se to povede, tak budu mít velkou radost. Originál bych rád zahrál, ale těžko se mi do něj proniká... Toto by to mohlo vyřešit.
  • Odulin
    Na Stíny nad Rivou nezapomenu. Tak doufám, že na to půjdou hoši s citem.
  • alladjex
    Shadows over Riva sem hrál a byl to fakt úžasný zážitek. Ta hra se mi ve své době hodně líbila.
  • No bezva :), RPGčka mohu hrát pořád.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit