Přejít na výpis diskuzí
Oznámení sci-fi střílečky od tvůrců Call of Duty již brzy
5.6.2012 | Adam Homola
66 příspěvků
-
To ano, ale přijde mi rozhodně debilní to, že proti mě nepoužívají naprosto nic jiného než tyto nepříliš přesné RPG a já mám automaticky zaměřovatelné zbrojní systémy, co zabijí na desítky metrů s naprostou přesností.
-
Ano v Bf3 mi nepobíhají desítky fracků s WH a podobnými sračkami, takže za Cod MW3 za kampaň 5/10 a za multiplayer 4/10......
P.S: Takové Cod II i CoD IV mohli mít skvělý single. A navíc CoD vždy byla primárně zaměřená na single, hodnotím podle single. Nebo ty jsi HL2 soudil podle multiplayeru? Logika jak prase. -
To je ještě horší. *1*
-
Veskoslav je vypatlany ale v tomhle ma pravdu.
by COD fan -
sem zas nechtel byt tak dramatickej K0K0T!!! *1*
-
By ses divil,kolik lidi si kupuje CoD prave a jenom kvuli singlu.
Ano,je to hloupe,ale je to tak. -
tyhle dva rozjěli cod a mw 1,2... waw bo mw3 už je od jinýho teamu lidí... než začnej hejtit tak si zjisti jak to je...
-
ze skrýnšotu kterej neni ze hry *7*
-
ty hodnotíš cod podle singlu?? *7* ... a jak bys hodnotil třeba bf3?? 10/10? podle singlu bych to viděl na 7/10 kvůli grafice jinak tak za 6/10 pač single tu je jenom jako válečnej film kterej ti taky zabere něco kolem 4-5 a neni v něm NIC novýho a je to strašná NUDA, ani sem to nedohrál... *7*
-
ti takhle v mulťáku běhaj jo? to pak chápu že to nní výzva *7* *7*
-
neasi
-
lip bych to nenapsal :D
-
Moorhuhn ve 3D,to je nejvic cool prece *3*
-
Ajeje *1* *1* to je fakt
-
K0K0T!
-
hrace *8* *1*
-
Na "narocneho" harce se nekde studuje s diplomem, nebo staci si to o sobe myslet?
Rad bych se v tom orientoval abych vedel s kym mam tu cest. na netu muze byt i hrbaty starik za slicnou blondynu. -
Taky jde o to že to umí ovládat kdejakej jouda. Je toho všude dost a on se někdo trefí a stačí se trefit jednou aby to nadělalalo dost škody. To je stejný s AK-47. Proč se pořád tolik používá? Protože je to nejlépe dostupná zbraň, jednoduchá a smrtící.
-
Já bych jen rád upozornil, že mezi "Krvácejícím Izákem" a "Spoutáním Izáka" je trochu rozdíl. *3*
-
No, mě se líbí asi proto, že nejsem náročný hráč "stříleček" a COD mi dá to co chci, jak jsi psal- vtáhne do děje. Pravda je, že větší délka hrací doby by na škodu nebyla.