Přejít na výpis diskuzí
Oznámení sci-fi střílečky od tvůrců Call of Duty již brzy
5.6.2012 | Adam Homola
66 příspěvků
-
Tak není to zase tak odepsatelná pěchotní AT zbraň, jak se může zdát, ať už je v jakýkoliv verzích. A ať se to líbí nebo ne, její varianty stále patří ke standardní výzbroje pěchoty i v Rusku. No a vzhledem k tomu, že třeba konflikt například v MW3 se odehrává kolem roku 2016 to nemusí být zase taková chyba, kde ho správně měly ve výzbroji i ruské výsadkové jednotky, byť je samozřejmě fakt, že existují modernější systémy, ale RPG zůstává zkrátka ve výbavě i v současnosti.
-
Takze sci-fi CoD? No verim,ze fanousci se z toho posesouvaj *1*
-
Radši i design a AI. Nepovažuji za zábavu, když mi nabíhají vojáci jeden za druhým bez jediné špetky inteligence přímo před hlaveň. To je obyčejná střelnice a není to žádná výzva.
-
Ty si K0K0T!!! Jde to, ale musíš k tomu přihodit ty vykřičníky:)
-
taky sem k*k*t.
BTW jak si to napsal nejde mi to ani s nulama :D -
Tak to klasické RPG, co se prohání už +- 60 let po bojištích a strašně rádi se s ním fotí islámští radikálové. A ať mi někdo neříká, že Rusové navíc nosí v batužku další 3 hlavice a nemají tepelně či jinak naváděné systémy obdoby těchto zbraní. Jelikož RPG je tak přesné, že občas něco trefit je špíe dílem náhody a štěstí.
-
Dobrý, jen co to má znamenat " používají RPG ala 2. světová válka " ?
-
ty si K0K0T!!!
-
Milovník mínusů? Na Cod co je špatného? No dám ti příklad. Měl jsem možnost zdarma získat MW3, řekl jsem si proč ne. U Cod je dobré to, jak vypráví příběh, hráče to vtáhne. Problém je ale v tom ostatním a délce hry. Grafika se od CoD dvě nezměnila. Nepřátelé (obzvlášť u Rusů mi to přijde směšné) používají RPG ala 2. světová válka. Skiny vojáků se +- pořád nemění, jenom se obměňují uniformy. Prostředí katastrofálně nezničitelné. AI nepřátel se už naštěstí zlepšíla, ale pořád je to lehká FPS na odreagování s herní dobou na normal za 4 hodiny. Problém by nebyl jak já říkám v příběhu, ten se mi líbil, problém je v jeho délce, grafické zpracování, AI nepřátel, zbraně nepřátel (nikdy nemají lepší než "spojenecné" armády), nezničitelnos prostředí, přemrštěná cena a systém DLC. Proto se nadává na CoD.
-
...are made of these.
-
když už si i jen podle screenshotu uvědomíš že tě to nezajímá...
-
Hm, takže přešli od Activisionu k EA, gratz, to je jak z bláta do hoven...
-
mínus, jo? *1*
-
Dreams, sweet dreams..
-
vážně nechápu hate na COD, co je na tom špatnýho?
První post a hned 15 mínusek, jsem vážně dobrej *15* a to netrollim -
Prosím, prosím herní dobu a grafiku, dvě věci, co musíte už ksakru změnit ve svých hrách.
-
snad to bude revoluční jako první a druhé CoD *4*
-
lol.
Podlě mě si to žádný hype už nezaslouží, normálně bych o tomhle přestal psát a začal bych až to vyjde a bude to ještě někdy za něco stát - takže nikdy *1*
a byl by svatej klid na games, chudaci uz by nevedeli do jake diskuze se zapojit :D a vymreli by *1* -
Kdo ví, třeba konečně zapnou mozek a vytvoří hru podobnou prvním dílům CoD.
Jediné co můžou, je překvapit nás "náročné" hráče. A když né nás, tak udělají další tuctovku, která pobaví ty masy tlusťoučkých dětí s flekem od kuřecích křidýlek na tričku :) -
to jsem chtel taky napsat a za to jeste "jinak to uz stejne nejde" *4*