Přejít na výpis diskuzí
Pamatujete se na MDK2? Vychází remake s HD grafikou
12.10.2011 | levis
44 příspěvků
-
A co takhle udělat Sacrifice?
-
-
tuto hru mam origos (bola ku grafike tusim Geforce 256), ale nikdy som nepochopil o co tam islo:D
-
Proc, ono to snad v dnesni dobe uz vypada zle? http://www.gog.com/en/gamecard/sacrifice
*3* -
-
mám koupenou gog verzi:) ale hezčí grafika by tomu moc slušela. nechat styl. ale jen zlepšit animace, textury atd.
-
-
-
spis bych bral jendnicku. tam me bavila mise na tom skaetu nebo ja nevim co to bylo. byl jsem dite.
-
Děkuji ale nechci. K čemu je mi HD remake druhého dílu, když neudělají HD remake daleko lepšího prvního dílu? Novy textury a nasvětlení ale jinak nic. Modely jsou stejně hranaté. To si radši zahraji klasickou dvojku s daleko menšímy nároky na HW. Nebo ještě lépe jedničku. Ta byla nejlepší.
-
Nechapu? Proc to neudelali na Xbox Live Arcade, MDK je na konzole idealni hrou.
-
hehehe neverim, skvela hra. skoda ze to neni na Steamu
-
Až se mě delají boule za ušima.. *14* díky za krutě krutý info
-
Naprostá pecka své doby. Nezapomenutelný "padák", hromada humoru, rozhodně sympatický počin, že to vychází v HD.
-
-
To je opravdu oblbovak na N-tou. Copak puvodni hra nebezela v HD? Rozliseni se tam dalo nastavit az do stropu zobrazeni monitoru a graficky karty...
-
-
Tak mně ani tak nejde o grafiku či zda MDK 2 je nebo není v "HD" (hraju aktuálně stařičkej System Shock z '94 roku a královsky se bavím), spíš jako o to, že někdo měl chuť vzkřísit tuhle legendu. Toť vše. *5*
-
-
A proc by ji mel nekdo krisit, kdyz na GOG si ji muzes koupit trikrat levneji a s minimalne 3x stridmejsimi naroky na PC?
-
-
To je pravda.
-
-
-
-
-
Podle me to vypada skoro stejne jako original http://www.gog.com/en/gamecard/mdk_2
ktery samozrejme take bezel ve vysokem rozliseni a da se dnes rozbehnout i na tom nejlevnejsim Atomu.
Nereknu nejak uplne prekopat hru, dat tam dalsi pribeh, nove levely, prizpusobene ovladani, tutorial, ale podle me to vypada uplne stejne. -
kdyby radeji udelali remake jednicky...kdyz uz. Dvojka byla slabej odvar.
-
-
Jo jo, jednička byla mnohem lepší.. *3*
-