Pán prstenů od Amazonu ukázal plakáty s postavami. Hádáme, kdo je kdo
-
Tak pokiaľ viem, licenciu na seriál z druhého veku dostali práve preto, že príbehy z neho sú iba rámcovo načrtnuté, čiže aj ich prevedenie systémom 1 k 1 dáva tvorcom veľmi veľkú voľnosť pri sfilmovaní (a to ani nehovorím často o rôznych variantách niektorých udalostí, ktoré vznikli pri neustálom prepisovaní Tolkienom). Hádam jediný, detailnejšie popísaný ucelený príbeh je ten o Aldarionovi a Erendis, a to je z veľkej časti sonda do disfunkčného manželstva; teda čosi, čo by hromada "akože Tolkien fanúšikov" ani nepovažovala za príbeh z pera pána profesora 😉
-
plne sa stotožňujem s alešom. od seriálu čakám len jedno: poriadne, čistokrvé a hutné fantasy hodné sumy, ktorú do neho investovali (vo všetkých smeroch - príbeh, výprava, kostými, hudba, všetko).
a že to bude zo sveta "pána prsteňov"? tým si nenechám kaziť chuť. s tým, čo poznáme to bude mať spoločnú len základnú kostru prsteňov (ak vôbec). som príliš starý na to, aby som veril v prevedenie literatúry na plátno v stave 1:1.
-
Tak vzhladom na to, ze maju k dispozicii 3000 rokov udalosti, pochopil som ze pomerne volnu ruku v pribehoch a postavach a su len v prvej serii, tak dufam ze sa nebudu nikam ponahlat....
Moja najvacsia obava je, ze to bude pokus o Game of thrones v Stredozemi a zameraju sa na intrigy... pritom by to malo skor byt high fantasy s moralnym odkazom
Ale nebudem predbiehat...
-
Veru tak, tej zene by mali dat natacat Gossip girl a nie stredoveke fantasy.... jej najvacsi fail je ten novy elf s rastafarianskou ciapkou, ktory nejakym zazrakom vzdy stoji tam kde sa nieco deje a dokonca ho pustili aj ku kralovskemu paru strazit decko :) a to vobec nejdem riesit detaily, lebo by som sa len rozculil.... ale co uz, snad v Amazone maju pud sebazachovy, lebo Tolkienovska fanbase je oproti Zaklinacovi ovela vacsia.... hlavne aby Eddie Murphy nehral Gandalfa😁
-
Skláním se před vašimi znalostmi. Asi tak dvě vteřiny jsem přemýšlel o tom, že počtvrté rozečtu Silmarillion.
-
Po zkušenostech s producentkou Lauren Schmidt Hissrich a tím, co předvádí u Zaklínače, se není čemu divit, že člověk nevěří těm PR marketingovým řečem. 😐
-
Protože jim nevěřím, že a) dodrží timeline b) se zastaví u Last Alliance :)
-
Seriál má končit válkou Posledního spojenectví, tak nevím, proč hned několikrát spekulujete o událostech ze Třetího věku (občanská válka v Gondoru)?