Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Akcni adventura navic ze sveta pana prstenu?!
    Perte to do me! *8*
  • Jsem velký fanoušek mistra Tolkiena a z nemrtvého hraničáře bojujícího proti silám zla (legrační že?) se mi chce vyloženě brečet. Proč mají potřebu ničit tak skvěle vymyšlený svět a cpát tam totální nesmysl ?
  • Jack1947
    Aby ne po tech par prehmatech, potrebuji napravit reputaci Panu prstenu vice nez sul. *4*
  • MickeyMutant
  • Á, další znásilňování značky.
    Nejsem extra velký fanoušek Pána Prstenů (knihy jsem četl, ale nedokázal docenit, filmy byly fajn, hry jak kdy a tím to pro mě končilo), ale znovu a opět se musím ptát - je opravdu nezbytné, aby byla tahle hra zpracována zrovna ve světě Pána Prstenů?
    Chápu marketing a sílu značky, ale za mě velké NE.

Už jen čekám, kdy EA začne víc těžit ze značky FIFA. Akční hra ve špionážním prostředí, ve které se v jedné scéně prokutálí fotbalový balón...FIFA: The Vengeance.
    • Nápad se ti líbit nemusí, sledovat vývoj hrát jí potom taky nemusíš...Za mě velké NE tobě a tvým asi rádoby vtipným výplodům, ty znásilnění *12*
  • Sem zvědav jestli tam bude něco obdobného trpasličí kuši z minulé LOTR hry :)...pochybuju že se přizpůsobí zbrani která posledního bosse zabije na 4 rány a to na nejtěžší obtížnost...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit