Přejít na výpis diskuzí
Pandareni už ví, na čem budou v datadisku jezdit
26.5.2012 | Petr Poláček
205 příspěvků
-
Na WoW se mi líbí právě jeho různorodost. Navíc tu už dlouho nebyla západní hra s "asijskou" tematikou (naposledy jsem hrál Jade Empire a Shogun).
-
Lore se vyvíjí a (znovu-)objevení kontinentu Pandaria ho imo nijak nenarušuje. Jinak ta má poznámka se týkala spíš nových mountů:-)
-
s duvody, které zabili WoWko musím souhlasit...Nejvetsi zabijak WoWka je urychlovani vseho a uplakana komunita.
-
Na ofic fóru psali, že každá želva bude mít pod okrajem krunýře tlačitko a po jeho zmáčknutí se i s Pandarenem tranformuje na Želdarena.
-
1. fama. Zlata Vanilla/TBC.
Nechapem ako chcete porovnavat neporovnatelne. Za 7 rokov sa mmo scena tak vyvinula, ze ak by sa principy vanilly zachovali, tak hra neprezije. Navyse ani po technickej stranke sa to neda porovnavat s vanilou. Ja hram od maja 2006 (tusim, ze bol patch 1.10.x. Otvoril sa potom aj naxx, v ktorom som na vanille nikdy nebol ). LOTRO, WO, AoC AION a mnoho dalsich pisalo, ze znicia wow, ale v podstate prinasali rovnaky obsah v inom lore. jediny, kto ako tak sa vymykal bol ArenaNet ( paradoxne byvali odpadlici z Blizzu) s ich Guild Wars (ktory ponal mmo trochu inak, tzv. instance systemom)
2. fama. Hra je pre deti.
Zase dalsi blud. Ak chcete uspiet v pve alebo v pvp, tak potrebujete kolektiv dobrych ludi. Ja som vo wrathfull pvp sezone mal 2468 rating a poviem, ze to boli ***** tazke hry, kde vam nestaci stiskat 1,2,3 a win. Ale to vacsina nepozna bo dali rating 1800 na zbran a mysleli si, ze su "king of pvp" A v pve je to podobne. vo vanille naxx preslo tusim 3%, na Wotlku heroickeho Lich Kinga 3,2% ( je to od tovorenia ICC az do pre-cata)
3. fama. Pandy, lore...
Warcraft narozdiel od inych "universe" ma dej, ktory sa neustale pise. Warcraft je vykradacka od Warhammeru ztmelena roznymi mytologiami (grecka, rimska, germanska, indianska, cinska ...) Panda bola uz vo W3, kde sa to povazoval ako vtip. Lenze fakty hovoria, ze pandy mali prist uz v TBC. Faktami myslim, artworky, koncepty isteho designera (clanok je tusim aj prelozeny na wowfan). Ja som osobne rad, ze to nebude datadisk, kde budem vediet hlavneho zaporaka a potom cakat, kym dojde na rad. praveze ma velmi zaujima, ze sa chce blizz viacej venovat sporu hordy vs aliancia (zivot princa, syna krala Alliancie vs sialene skutky velitela Hordy). Samozrejme, ze pandy budu dobry markentigovy tah, lebo rozmach WoW v Cine je obrovsky a hlavne je tam limitovany (cize bol by vacsi). Ale aj to dokazuje, ze v Blizzarde vedia casovat, a to ich posuva pred konkurenciu.
OK. A teraz hlavne dovody co zabilo wowko. (podla mna)
1. RYCHLOST. je to najvacsi uspech, ale aj najvacsia dan zato, ze wowko zacina nudit. Dungeon Finder, Heirloomy, guildovne perky, Raid Finder, mounti od nizkeho lvl + ich rychlost po celom svete. To vsetko sposobilo, ze hra je pohodlnejsia, no vymizlo world pvp, ludia nedokazu vychutnat, spoznat lokacie, bo expia rychlo atd...a hra zacne rychlo nudit.
2. KOMUNITA a jej produkty. je to presnejsi termin, ako fama, ze hra je pre deti. Vznikaju addony na vsetko, na nete mate videa, kde vidite taktiky, navody, rady. uz v bete, resp. na ptr ludia hraju aby urychlili progress atd... Ale najzavaznejsi problem je, ze ludia (nie len deti) placu na forach, ze vsetko je to tazke, nezmyselne atd. Uvediem 2 priklady. 1. otvorenie cata a hc dungy. tolko placu na fore som nikdy nezazil. je to vraj tazke, hlavne pre healera. A tak blizz zacal nerfovat kazdy jeden HC dung. navyse cc nedava combat. proste fraska, ktoru si vyplakali ludia, nie deti. 2. priklad napr. ze v patch notes bolo, ze spellsteal dostane 6s CD. Este v ten den bolo 10000 komentov ze mag bude v pvp nehratelny, riadne nerfnuty atd, tak blizz to stiahol. zase neplakali deti, ale komunita. -
Máš dojem, že soudnému člověku záleží na tom, co si o něm pomyslí anonymní uživatelé na internetové diskuzi?
-
英語が嫌い人もいるので気をつけて
-
Spíš hodně mladej. Poníci jsou 80-90. léta
-
Mně to přijde normální....
http://img444.imageshack.us/img444/5578/nepojmenovan2n.jpg -
Si myslíš, že když píšeš blbosti v češtině, že když napíšeš v angličtině, že Tě lidi začnou brát vážně?
-
Ono je skvělé, jak polovina kritizujících WoW ani nehrála, ale ví, jak to vlastně chodí. Já to nevím a proto se nebudu vyjadřovat. WoW už podle mě dosluhuje, spíše by mě zajímal nový projekt jejich MMO. Přece jenom Everquest nastartoval éru MMO, WoW ji rozšířil mezi masu.
-
Is it possible to be someone else than a fanboy or a hater? I don't think so, guys... I guess Mr. Ales Smutny is more or less an obvious lover of MSORPG genre concept and that's why he was so rude right after reading a few negative statements about graphics and gameplay of SW:ToR and Diablo 3. What do you suggest in order to let him realise the crushing truth? Maybe a short talk with Mr. Polacek could be the right solution...
-
dla mňa je to každého vec či si to zahrá či nie..ja som WoW-ko skúšal ale nula bodov, hnusná grafika a celkovo tie armory atď no nič..je to ja tým že som 7rokov drtil Lineage 2....ale vekom to človeka omrzí lebo to žere vela času.a keď chcete biť dobrým hráčom mať good EQ tak duplom..a rozhodne som nikdy neplatil peniaze za veci (pre mňa ubohosť)..tak ist ako L2 poslednou dobou samé datadisky ktoré už boli oničom..ale DIII..po bete som ti povedal že si to kupovať nebudem..odradila ma moc decskosť hry (grafika) a jednoduchosť ako keby tu hru robili pre seplákov...nakoniec si DIII ajtak kúpim *15* chcem si to proste zahrať..čo ma nasralo že singlač je cez net...kamoske to vraj dosť laguje a pada (ked hra single)..no najvac sa tesim jak to budem hrat z partou.
-
Jo takhle. Už dobrý.
-
Realita? Chlapče, než se ve hrách bude moci začít mluvit jako o realitě, tak to si ještě tak 30 let počkáš (jestli další generace konzolí bude stejná, jako ta dnešní tak 50 let). To, až si napřed někdo uvědomí, že tahle technologie je slepá cesta a začne se pracovat na něčem jiným, např optronickými obvody. *7*
-
Nebo by náhodou mohli začít dělat F2P sr*čky plné zelených, červených a modrých čepiček že?
Zajímalo co by Valve dělalo kdyby neměli toho tlusťocha který ze sebe sype jeden podlézavý kec za sebou, a co se týče Half-life 3 nebo Pand-Lifu 3 myslím že bys byl rád za oboje, bohužel to ale vypadá že ještě dlouho nebude ani jedno. V poslední době asi dočkáš jen dvou kopírek starších her.
*15* -
To je správný ale.
-
Tak původně jsem tě obvinil, že jsi ten otrapa Snížek Váničný. Protože s trochou představivosti by se tak dal tvůj koment interpretovat.
Ale pak jsem se přiznal, že to jsem já. *1* -
Tak to já píšu vždycky tu první blbost co ze mě vypadne. *1*
-
Počkej co? Ten edit nechápu. Sorry for my wakebaked mind..