Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringwraith
    Look who's talking! *5*
  • Nechceš hodit link na nějaký "zajímavý" ofiko topic, ze kterého jsi čerpal? *4*
  • Vrook
    Ale právě narozdíl od Fourchanu je tady naprosto nucenej prvoplánovej trapnej trolling. Nikdo tady nepíše nic přirozeně a spontánně. Úplně vidim, jak každej sedí nad klávesnicí půl hodiny, než vypotí nějakou wannabe ne/duchaplnou sračku a pak jí ještě půl hodiny upravuje. Jo a nesnášim slovo trolling, sem si vzpomněl.
  • walltar
    Podle mě u některých her je lepší tuhle představu nezískávat. *3*
  • Oh boy, you f*cking attention whore! *5*
  • Ringwraith
    Tak kde lépe získáš představu o fanbase dané hry? *4*
  • walltar
    Ty chodíš na oficiální fóra D3? Tam sem byl snad jenom když sem se v neděli nemohl nalogovat do hry a je to hrůza ... měli by to tam přejmenovat na HURR DURR: The ret*rd factory ....
  • tak se koukni s okna tam ji uvidis
  • Ringwraith
    Díky Trole, vytvoření této fiktivní postavy Snížka Váničního jsem věnoval nějaký čas. *1*
  • walltar
    Sakra tady už to začíná být jak na 4chanu .... trolls trolling trolls trolling trolls.
  • Ringwraith
    No tos nás tady vytrollil, Snížku. *1*

Edit: Ne, lhát se nemá. Ve skutečnosti jsem to byl já. Svůj nadnesený portrét extrémně ortodoxního Blizzard fandy jsem poskládal z několika osob postujících na oficiálních fórech Diabla 3.
    Vemte to jako extrémní případ, který už nikde nechcete vidět. *3*

Also, I had fun being a jerk. *1*
  • takze kdyz si patentuje blizz dychani vzduchu platit budes? dobre pro ne
  • haha jo na univerzu nezáleží hlavně když je to barevný a je na co klikat že? Nejde jen o warhammer ale kdekterá fantasy knižní serie válcuje univerzum blizzardu stejně tak jako kde které scifi drtí starcraft. Blizzard dělá hry pro masy univerzum jako takové je nezajímavé ( kdybys věděl něco víc o W40k nebo třeba Duně tak pochopíš) kvalita samotné hry je na visoké úrovni ( jediná věc co na blizzardu oceňuji je že se nenechávají zviklat názory šílených fanboyů, nebojí se opozdit vydání hry kvůli doladění a nevydávaj hry zabugovaný). Kdyby si blizzard koupil práva na nějaké existující a skutečně zajímavé univerzum a vykašlal se na vytváření těch svých ptákovin mohli vytvořit opravdu skvělou a zajímavou hru. Bohužel knihy ani hry co blizzard vytváři mě kvůli jejich pro mě nezajímavýcm univerzům nikdy nechtnou za srdce.
  • Aha, to myslis ty cirkusovy barvicky a level s ponikama? nerikam ze D3 je spatna hra, ale rozhodne neni kral..
  • To Snížek: Právě jsi perfektním způsobem prezentoval nové krédo vedení Blizzardu... *3*
  • walltar
    Sem nevěděl že máš podíl ze zisku .... tak to potom jo to se omlouvám sem myslel že si blb a ty si jenom hřeješ polívčičku.
  • Vrook
    hahaha they see me rollin' they hatin'
  • Nejde o kvantitu ale kvalitu..
  • walltar
    tak diskuze o wowku byli vždycky nejlepší na trošku flejmu a trollizmu. A potom taky GW2 .... D3, Skyrim ... hmm tak jako bych nic neřekl.
  • Brnkni mi až GW2 prodá 6 mega kopií v prvním týdnu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší