-
..jsem jediný, koho by strašně moc zajímalo, proč Pavla nepustili do Iráku? :) Sugestivní začátek recenze, jen co je pravda. A přiznám se, že mojí zvědavost ještě víc pošťuchuje fakt, že jsem tam před rokem sám byl a na hranicích se vůbec nic zajímavého nedělo (asi jsem měl štěstí, ale jet tam mi přišlo podobně náročné, jako jet například do Kazachstánu nebo Arménie).
-
-
Kava/Keyz: Tohle zrovna v případě Iráku nehraje tak velkou roli jako třeba při vstupu do Iránu. Americký vízum je v pohodě všude, s izraelským tě taky pustí, ale pak můžeš uvnitř narazit na nějakýho proaktivního policejního blba, kterej ti kvůli němu bude zatápět.
-
No je to složitější. V kostce: jeli jsme do severního Iráku a na hranicích se to zvrtlo, protože se změnily podmínky vstupu a nikdo o tom nikde neinformoval.
-
Tak v podobných zemích to máš celkem na náhodu. Tam nějaké postupky moc neřeší a taky platí to co psal kava.
Tedy je potřeba co nejméně něho s*at a stejně tě nemusí pustit. Pak to se sotva někam odvoláš :) -
Staci mit v pase americky nebo izraelsky razitko... nebo byt novinar... a uz muzes mit problemy.
-
-
toto milujem proste obycajna nejaka 2D hra co vyzera ako z roku 85 , ledva to ma 50mb a ono to ma 9 ... ine hry sa mozu ist roztrhat jake su narocne premakane vsetko a dostanu 7 :D musim ist tuto papierovu hru skusit :)
-
-
si taky idiiot ze ti tu nema cenu ani nic konstruktivne vypisovat.
-
Bože je rok 2013...pri kazde pecce to porad opakujete...jzs tahle grafika byla pred 4 roka top ale dnes uz ne...a tomuhle naprostymu nesmyslu date 9/10 ...Jooo kdo plati ten se veze...
-
-
mne je jedno aku to ma grafiku hlavne nech je hra dobra, skusil som to no hodnotit to na 9 ,hru v ktorej ide len o to ci osobu pustis alebo nie ,je troska chore, ani neviem ako by som to ciselne, hodnitl, slovne len "dobré" zabavi na hodinku hrania a to je vsetko :D
-
-
-
Pěkně napsané. Zájemcům o další pohled neskromně odkazuji svůj místní text.
-
Recenzi v Levelu, jsem cetl a hra mne mallinko pritahuje , no kde jinde si muzete zahrat za pohranicnika a davat razitka . *3* (jinak opet uplne jine hodnoceni, pohled na hru obou autoru se hoodne rozchazi.)
-
Ono tu pomaly má každá hra +5bodov už len za originalitu, aj keby to bol simulátor pucovania záchodov. A keď to má ešte grafiku jak z qbasicu, tak má vyhrate *15*
-
-
Tak lidi, to je jako mluvit ke zdi... možna že když budete mluvit dlouho tak časem zvětra a spadne, ale na to bych nespoléhal.
Jinak hra je o hratelnosti a né o Grafice jinak by se to nejmenovalo hra ale Gra...
Ps. taky bych si nekoupil auto co vypada jak ferary a motor má jak trabant...
Snad to zvětra a spadne. -
-
Sorri za off-topyc, ale abich měl nutkáňý sy v jednom vlákně 2x vipályt očy, to už se my dlouho nestalo. Normálně my to je fuk, ale slova jako vYnen a ferarY :DDD no offense, just fun
-
-
noo, celkom aj suhlasim :) pride mi,ze tu hladaju v kazdej hre az prilis hlboke myslienky, ktore ani spusta filmov nezvlada odohrat
-
-
Tak jako panove a chlapci nevim, ale hry nikdy nebyly o grafice, ale o hratelnosti. A to, ze je to simulator neznamena, ze to cloveka nedonuti se nad urcitymi vecmi trochu zamyslet *5* Hodnoceni je pro me vic nez opravnene a rozumne. Naprosto souhlasim *3*
-
-
grafika je pri hrach ale dost dolezity prvok, tak zas neprehanaj...to mas ako keby si mas kupi auto, ktore sa ti vobec nepaci, ale vies,ze ma dobry motor, ten moze mat aj ine auto a navyse sa ti moze aj pacit
-
-
Já si auto vyberu hlavně takové, aby dokázalo jezdit. Jde o užitek, ne o krásu (pokud nepatříš k těm bohatším). Stejně tak hru. Ne tu na kterou se hezky kouká, ale jinak je to quicktime event fest. To radši 8bit který má nápad, který mě BAVÍ...hry mají totiž hlavně bavit, ne dobře vypadat (i když jim to neškodí, stejně jako autům)
-
-
-
Myšlenky hledáme tam, kde k tomu hra vybízí. A zrovna Papers, Please je námětů k zamyšlení plná.
-
-
Ok..sem vynen! :D
-
-
-
-
Geniální zvrácenost. Mrazí mě ten pocit. Kdo nehrál, neuvěří. Doporučuji si k tomu dát soundtrack z Bony a klid :)
-
Zajímavá a originální hříčka. 8/10
Škoda jen, že v některých situacích nemáte trochu volnější ruku a musíte jet podle předem danýho scénáře; jak já si přál poslat do háje týpka z tajný organizace nebo ho rovnou poslat za mříže, bohužel hra mi ani jedno nedovolila. :( -
-
Ale nemusel jsi dělat to co říká ne? Já na něj kašlal a ty jeho tajný agenty jsem nepouštěl :D
-
-
Toho posledniho pustit musis, jinak mas konec.
-
-
-
For Kolechia! *16*
-
+1 za recenzi, jdu to prubnout
-
-
Tvoje bezvíznamné +1 je fajn
-
-
Moje bezvÝznamné +1 je feedback pro autora recenze, kterého třeba může potěšit, že jeho práci někdo ocenil a že se mu výstup té práce zalíbil. To že se to ocenění nelíbí tobě - to je bezvýznamné.
-
-
Keby ho neteší že píše tak by nepísal...
-
-
V kontextu recenze kouzelná hrubka!
-
-
-
jelikož nesnáším úředničinu a papírování, pochybuju, že by mě razítkování a kontrolování všehožmožných údajů bavilo (a ani příběh to nezachrání :) ).
-
-
Myslím, že v praxi by tě to mohlo dost překvapit.
-
-
jasný, možná to prubnu v nějaké steam slevě. jen mě děsí ta představa trávit hodiny a hodiny nad něčím co bytostně nesnáším :) ale taky nemám rád násilí a kolik takových her jsem hrál, že :) děcka, překecala jste mě, prubnu to :)
-
-
nasilie potlacuje nasilie predsa ;)
-
-
-
To jsem si myslel taky ale zkus tomu dát chvilku stáhnout si betu zahrát jsi 2 levely.
-