-
No a co? Na tom, že v nějaké hře člověk vidí hlubokou myšlenku, která mu pomůže otevřít oči a zlepšit svůj pohled na svět, přeci není nic špatného. Jestli někomu hra koukne do duše, pak si jí dokázal užít stokrát víc než lidé, kteří si při hraní jen bezmyšlenkovitě v duchu opakují "chcípni, chcípni, chcípni" zatímco se točí dokola s kulometem.
Jedna věc je snobské předstírání toho, že vidíme hodnotné myšlenky v každém vydání bulvárního magazínu, na druhou stranu pokud se někdo otevře a ty věci tam skutečně vidí, ať to byl autorův záměr či ne, pak nevidím důvod mu za to nadávat.
Já osobně v Orcs Must Die nic moc neviděl, ani mě to nechytlo (a ani si nemyslím, že v nich nějaká hluboká myšlenka měla být), ale to neznamená, že někoho jiného to nebaví.
Jakožto věřícího člověka s určitými morálními hodnotami na mě má například tato hra hluboký dopad, protože poslat člověka, který vás prosí o pomoc, na smrt - byť ve hře - to může být pro někoho celkem síla... A věřte mi, že ne všichni lidé, které odmítnete, mají šanci si získat nové dokumenty - tím spíše, když je necháte zatknout.
Hry jsou zkrátka primárně o zábavě a každého baví něco jiného. Někdo si rád odpočine u něčeho, co ho nenutí přemýšlet. Někdo zase relaxuje přemítáním nad různými otázkami ohledně morálních hodnot. Rozhodně nevidím důvod, proč by měl někdo být hloupý jen proto, že jej baví něco jiného, než ostatní lidi... -
Mě se zase nelíbí jak píšeš "líbý"
-
Keby ho neteší že píše tak by nepísal...
-
on je problém v tom, že pro pochopení smyslu grafiky v Papers, Please nelze uvažovat objektivně; musí se uvažovat subjektivně.
-
Remember Me byla dost otřesnost, to bych sem raději netahal vůbec. Člověk by potřeboval mašinku na převracení myšlenek aby si na tu hru vzpomněl.
-
Když se podíváš na styl vyjadřování místních haterů :) myslíš, že jsou snad schopni něčeho jako tvorby názorů složitějších než GTA=dobré, Indie=JAK TOMU SAKRA MŮŽOU DÁT DEVÍTKU??????????
-
Vzhledem k tomu jaké debility ze sebe místní uživatelé dělají..... Měli by to brát jako laskavost :)
-
Ne, to je dobra grafika i dneska... Vytvari silnou atmosferu...
-
mě přijde fajn, když už ty hry maj grafiku z roku raz dva, aby výkon moderních počítačů využily nějak jinak, třeba taková Dwarf Fortress, grafika veskrze žádná, ale dá zadýchat i silným sestavám proto že počítá milion věcí najednou
-
grafika úchvatná teda :D objektivně vzato tohle byla dobrá grafika tak před dvaceti lety :) ale zábavný to celkem je :)
-
za grafiku, zvuk a hudbu by podle mého subjektivního názoru hra měla dostat plný počet. Kromě toho hra se výborně hraje. A Remember me prý ztroskotalo na hratelnosti. A jelikož hry by se měly měly bavit hratelností (nebo to dělat v Cageovsky specifickém filmo-adventuro-stylu), tak je tvůj názor trochu mimo mísu, sorry.
-
jako 9/10 ??? no nevim nevim teda :))) třeba takové remember me od Vás dostalo 6/10 a přitom je to podle mě tisíckrát lepší hra než toto ... jasně že je to hozně subjektivní ale grafika, zvuk a hudba jsou kritéria, která by se do hodnocení měla jednoznačně promítnout a v takovém případě nemůže tahle hra dostat 9/10 .... to se na mě nezlobte ...
-
Ale byli, priznejme si to :)
Jen internet byl jeste v plenkach :) -
Kolik je ti let? Podle pravopisu a vyjadrovani asi 5. A taky podle toho,ze si myslis,ze hry jsou jenom o grafice. Takovy skromny dotaz - Hral by jsi tuto hru,kdyby bezela napr. na CryEnginu? Ja teda ne.
-
Tak sry , jsem nevedel ze to uz tady nekdo tak ovlada, potom nevim , jedine mazat, mazat a jeste preventivne pro jistotu mazat.
-
Pravdu? :D
-
Jenom jsem se zeptal je to snad kvuli grafice? Nebo něčemu jinému?
-
A hlavně - proč si proboha myslíš, že to někoho zajímá? Řekni to kamarádům, rodičům, imaginární či skutečné přítelkyni.
-
K tomu MAC si zmenim ve spravci zarizeni behem 10 sec, to same MAC na routeru...
-
Kdyby jsi svůj názor vyjádřil slušně a nějak inteligentně tak by nebyl problém. A to ti píšu, i přesto, že mě hra taky moc neoslnila.