-
za co jsem byl smazan?! za to ze jsem vyjadril svuj nazor ze ta hra je hnusna?! jo aha vám indie hipíkum se to nelibi když nekdo rekne neco špatneho na ty vaše nezáávislé pixelovaté blivajzi *11* a pritom rikam jen pravdu
-
Ne, hry o grafike nej su. Ale keby si videl remake Realms of Arkania hned po vydani - zvracal by si :) Okrem toho - je roziel medzi zlou (vizualne, esteticky) grafikou a grafikou cielene stylizovanou do nejakej podoby. Ostatne, ked sa vratime od polygonov k pixelom. PixelArt je vlastne typickym grafickym stylom pocitacovych/video hier. Ale aj nim sa da prejest. Co nie je pripad Papers please.
-
me by treba stacila moznost nastavit si, ze se mi budou skryvat prispevky vybranych nicku, tak aby to nicky nevedely :).
-
Všemocný systém na tohle asi neexistuje (krom nějakého policajta, který tu bude sedět 24/7 a mazat bulshit, ale kdo by ho platil, že), ale taky bych se přimluvil za přísnější podmínky a delší bany. Ono vlézt do diskuse a číst ten otravný trolling pořád dokola (viz. o vlákno níž pepa, o pár postů níž pan Savanath atd.) člověka dost odrazuje od diskuse o hrách samotných.
Samozřejmě nikdo nechce, aby tady zavládla totalita, jakou si zavedl na "svém" webu pan jd, ale přísnější ruka vůči určitým místním existencím by nebyla od věci. -
jak proc? Tobe se snad liby vsechny hry na svete?
proberte se lidi ,snad muze mit nekdo svuj nazor na hru ,tahle hra mi proste neliby ,nudila me ,nevim proc bych mel hrat neco takoveho. . . -
http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/artismus-artizmus nebo možná může, ale něco tomu chybí. ;)
-
řemeslně vzato je umění také jen hra – muzikanti si v jádru skutku pouze hrají, herci jakbysmet. Nadstavbou je příběh, atmosféra a další věci, které mohou a jsou obsahovány i hrami. Takže hry opravdu škatulku umění dostat můžou. Papers, Please jako umění vnímat můžeme. Osobně jako umění nevnímám Dear Esther, protože mi ta hra naopak po řemeslné stránce naopak přijde výrazně nezajímavá. Umění nemůže být samoúčelné.
-
ty chces banovat podle dat, ktery nejsou dostupny mimo lokalni sit? i kdyz jsem nasel nejaky odkazy, ze ActiveX je zrudny a je mozny z neho neco vytahnout. a vypada to, ze to jde jen na Internet Exploreru... jaky prekvapeni.
-
A Na MAC adresu sitovky, ( vim to asi neni tak jednoduche, ale zase to je ucinne co vim z doslechu.)
-
IP ban není všemocnej.
-
Souhlas, to je (Indie scena u mne az na 2miste).
-
jednoduchy reseni, za vymazani troll/provokace prispevku ban na ip na jeden mesic, pokud to zopakuje tak na 3 mesice...6...12...dozivotne... jednoduchy a efektni.
-
Inu, není nás tu nekonečno a děláme i jiný věci, než patrolu v diskuzích.
-
A přesto se tu laciný provokace a trolling objevuje čím dál častěji a ve větším množství. Nějak nestíháte promazávat.
-
Hrál jsem jen jedničku a ta byla docela zábavná.
-
Názorům bezpochyby. Lacinejm provokacím a trollingu ne.
-
Naopak, mohlo by se ještě přitvrdit. Však, v duchu obecné atmosféry, při které se již stejně místním kádrům a detektivům podařlo odhalit proces lokální koruptibility a prospívání redakční pokladny stále naplňované úplatkovým kovem a papírem, jsem ochoten redakci jen tak mezi náma přispět skromných 5k jen za službičku odstartování ráznějšího mazání všech gum s flameovacími, držkujícími a jinými tendencemi. Mimoděk bych se zprvu objevil na seznamu, ale to by patřilo k mému krytí. Navíc by mě hřál pocit, že takovou dotaci ze strany "fandů" nejspíš ještě nikdo neprovedl a taky bych konečně udělal něco pořádnýho(! ačkoli toho už robím dost) a osvícenýho pro toto intelektuálně a mezinárodně laděné místo.
Svoboda slova? Ale kulový, přátelé. Pouze abstraktní přežitek pro neadekvátní, který je tak funkční jako pro někoho místní přehrávač. -
Lidé nesmějí vykonávat potřebu jen tak na ulici v blízkosti slušných lidí.
Proč by to tedy měli mít dovoleno na internetových diskuzích?
Na zahraničních webech je člověk, který napíše pod recenzi hatovací komentář, ze kterého je jednoznačně cítit snaha o provokaci, výjimkou. Na českých je to většina. Vidím recenzi nebo článek o hře, která se mi líbila, rozkliknu komentáře, abych se dozvěděl něco víc od lidí, kterým se taky líbila, nebo si přečetl SMYSLUPLNÝ komentář o tom, proč se někomu nelíbila.
Ale číst ty výblit** (netroufám si tvrdit, nakolik je to považováno za slušný výraz), co píší dět...err...jedinci tady, kteří mají očividně moc volného času a podle všeho si myslí, že jejich názor někoho zajímá, to je za trest. -
klasika na Games, zase mazat komenty, ktore sa im proste z nejakeho dovodu nepaci, nema byt snad diskusia otvorena roznym nazorom?
-
tak to im gratulujem k uspesnemu oblbnutiu tychto radoby indie inteligentnych jedincov s hlbokymi myslienkami, ktore vidia v kazdej kravine a zase im skocia na tu primitivnu hratelnost, ktora je ale pre nich vykupenim pred velkymi titulmi :D