Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KronosDeret
    Kdybys premejlel takhle tak by prakticky totalni vetsina her byla o masovym vrahovi... myslim ze do uplnyho absurdna se to povedlo dotahnout jen Prototypu, kde hrac doslova pohlcuje ostatni biohmotu (prevazne lidi a byvalych lidi) ve forme bizardni nanosynteticky nakazy. Skala je ve hrach v tomhle dost siroka a nelze jim upirat katarzi.
  • GlaDOS
    Zkus ty co byly už napsány a Braid, Spelunky, Bastion, Closure, Capsized, Dustforce, Orcs Must Die!, Retro City Rampage, The Swapper nebo Fez.
  • Co mě teď jen tak napadá tak např. Dear Esther, Anna, The Path (a další věci Tale of Tales), Shadow of Collosus, ICO, To The Moon, The Light (a místy Fahrenheit když zrovna nelítají mimozemšťani) atd. Je zarážející, jak málo se hry snaží pracovat se skutečnými emocemi, hráč při svém řádění zabíjí tisíce lidí a je mu to v podstatě lhostejné, přitom každý druhý z těch chlápků měl milující rodinu která se bude muset připravit na pohřeb:). Doufejme že médium jednou skutečně dospěje, ale to bude trvat ještě dlouho let a v současné masovosti si ani nejsem jist, jestli se toto dospívání někdy skutečně dostaví.
  • ake ine hry napriklad?
  • nemyslel som podobnu..ale nejaku dobru indie hru..pretoze FTL a papers please ma zabavili ovela lepsie ako vacsina velkych titulov ...
  • Black_Hand
    wow, ja si ani neuvedomil, ze tam hral robert sean leonard (wilson z house)!
  • kostejnesmrtelny
    Mark of the ninja je nechutně dobrá.
  • jonatan.hanzlik
    Moje bezvÝznamné +1 je feedback pro autora recenze, kterého třeba může potěšit, že jeho práci někdo ocenil a že se mu výstup té práce zalíbil. To že se to ocenění nelíbí tobě - to je bezvýznamné.
  • jonatan.hanzlik
    Já si auto vyberu hlavně takové, aby dokázalo jezdit. Jde o užitek, ne o krásu (pokud nepatříš k těm bohatším). Stejně tak hru. Ne tu na kterou se hezky kouká, ale jinak je to quicktime event fest. To radši 8bit který má nápad, který mě BAVÍ...hry mají totiž hlavně bavit, ne dobře vypadat (i když jim to neškodí, stejně jako autům)
  • Jack1947
    Pockat, podobna hra snad ani neni.
  • mark of the ninja, hotline miami nebo rogue legacy
  • Zkus Waking Mars.
  • No je pravda že tato hra-nehra nesedne každému, je to takové hraní si na pošťáka (naše generace jistě znala onen set s bankovkami a razítky). Abych pravdu řekl, hraji to asi 5-6 hodin a nějak v tom nevidím tu hloubku jako třeba Pavel, jelikož tím že dáte někomu razítko zamítnuto mu určitě nezničíte celý život, jen jej donutíte k tomu si potřebné doklady někde znovu obstarat, jak se to běžně dělo za komunismu i mimo něj. Papers please je výborné v tom, jak z oné jednoduchosti stále stejných rutinních úkonů dokázalo vykřesat tolik možností a tím se hra stává velmi propracovanou. Na druhou stranu ta samotná rutinnost, což je jakási alegorie na byrokracii (která v základu není zlá ani dobrá, jen mechanická) může mnohé hráče odradit hned na počátku. Také jsem měl občas pocit, že ať jsem udělal co jsem udělal, vždy byl výsledek stejný. Například jsem si ponechal úplatek od toho tajného odboje, ale zároveň se nepřestěhoval do většího bytu, takže sousedi by neměli mít možnost zjistit že mám peníze, ale přesto mne naprášili, což nevím, kde k tomu přišli, bydleli jsme stále stejně. Ještě nejsem u konce, takže na možnost několika konců jsem velice zvědavý, pokud bych měl hru prozatím z těch cca 5 hodin hraní ohodnotit číselně, pěknou sedmičku by dostala, ale určitě v tom nevidím takovou emocionální bombu jako pánové zde - od toho jsou tu jiné hry.
  • poradi niekto podobne kvalitnu indie hru?..FTL som uz hral ...
  • Walldstein
    Mě osobně by postačoval filtr v diskuzích, který by odbourával komentáře typu: "Hej redakce, já sem nespokojenej s tím, že na hlavní stránce je umístěna Indie hra (i přes to, že Indie tvorba v dnešní době představuje podstatnou tvorbu her na PC).." tedy komentáře absolutně nesouvysející s tématem. K otázkám provozu webu by bylo ideální aby byla zřízena vhodná sekce, třeba FAQ nebo "Napište nám", což by obstaralo filtr takovýchto příspěvků...
  • Hmm, tak to vypadá, že spíš ty by sis měl osvěžit paměť. Lionel Hutz je právník, a od 1 do 20 série sem neviděl, že by ON někoho žaloval *7*
  • klidně. Když ten filtr bude funkční na obě strany, tak proč ne.
  • v tom pripade ja chci inverzni filtr, aby mi to nezobrazovalo nic ze serii jako cod, ac, gta, nfs atp.

ten tvuj by se moh jmenovat treba zdimacky, ten muj treba hry *5*
  • Uf. Byl bych velmi pro možnost odfiltrace indie her z hlavní stránky. Prostě by musel pisatel příspěvku takovou "hru" otagovat jako "Indie" a vztahoval by se na ní jednoduchý filtr. Jistě by to vyhovovalo spoustě čtenářům. V případě, že to redakce nebude chtít provést, navrhuji všem kterým to nevyhovuje se stát přispěvovatelem tohoto webu/ stačí částka 50 Kč/ a můžeme navrhnout tuto změnu, redakce jí bude muset brát v potaz.
  • 100% souhlas, iba sa priznam ze vdaka pixelatej grafike som neraz klikol mozno zbytocne na kontrolu hladanych zlocincov porovnat s fotkou na pase *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit