-
Recenzi v Levelu, jsem cetl a hra mne mallinko pritahuje , no kde jinde si muzete zahrat za pohranicnika a davat razitka . *3* (jinak opet uplne jine hodnoceni, pohled na hru obou autoru se hoodne rozchazi.)
-
V kontextu recenze kouzelná hrubka!
-
Ono tu pomaly má každá hra +5bodov už len za originalitu, aj keby to bol simulátor pucovania záchodov. A keď to má ešte grafiku jak z qbasicu, tak má vyhrate *15*
-
Myslím, že v praxi by tě to mohlo dost překvapit.
-
Tvoje bezvíznamné +1 je fajn
-
To jsem si myslel taky ale zkus tomu dát chvilku stáhnout si betu zahrát jsi 2 levely.
-
Tak zakoupeno. Hodil jsem to do košíku společně se System Shockem 2, kterej je dneska v akci. Čeká mě dlouhej večer :)
-
Geniální zvrácenost. Mrazí mě ten pocit. Kdo nehrál, neuvěří. Doporučuji si k tomu dát soundtrack z Bony a klid :)
-
Zajímavá a originální hříčka. 8/10
Škoda jen, že v některých situacích nemáte trochu volnější ruku a musíte jet podle předem danýho scénáře; jak já si přál poslat do háje týpka z tajný organizace nebo ho rovnou poslat za mříže, bohužel hra mi ani jedno nedovolila. :( -
For Kolechia! *16*
-
+1 za recenzi, jdu to prubnout
-
jelikož nesnáším úředničinu a papírování, pochybuju, že by mě razítkování a kontrolování všehožmožných údajů bavilo (a ani příběh to nezachrání :) ).
-
Originální nápad, chytlavá hratelnost, vysoká obtížnost, morální dilemata, více konců, co víc si přát? Devítka naprosto zasloužená.
-
Hrál jsem někdy začátkem léta betu. Tehdy hra měla nějakých 5 levelů a už tehdy se mi to dost líbilo. Ode mě má hra +1
-
Recenze mě natolik navnadila, že jdu na GOG a okamžitě kupuju.
-
Proč? Tohle je excelentní hra.
Nevim, proč by někomu měly vadit indie hry. Lidem by spíš měly vadit blbý hry. Ano, ty dvě kategorie se často protínají, ale to rozhodně není případ Papers, Please. -
než se začnou snášet haty, tk si uvědomte že hodnocení je individuální, a že co se líbí Pavlovi se nemusí líbit vám...
-
teším sa na príspevky - indie hra a znova 9/10? :D