-
Geniální hra. Na jednu stranu živit rodinu. Na druhou stranu rozdělit rodinu někoho jiného. Morální rozhodnutí. Dny v práci reflektující události ve světě. Je tam dobře cítit tíživá atmosféra obyvatel za závorou. Hra je docela těžká, ale rozhodně ne nezvládnutelná.
-
no musel som si pozret nejake lets play ceske videa aby som sa do hry trosku dostal, je tazko sa spociatku v tom orientovat preto som mal docela negativny nazor no ono to vyzera na dost dobru zabavu a originalitu
-
mne je jedno aku to ma grafiku hlavne nech je hra dobra, skusil som to no hodnotit to na 9 ,hru v ktorej ide len o to ci osobu pustis alebo nie ,je troska chore, ani neviem ako by som to ciselne, hodnitl, slovne len "dobré" zabavi na hodinku hrania a to je vsetko :D
-
Staci mit v pase americky nebo izraelsky razitko... nebo byt novinar... a uz muzes mit problemy.
-
Bože je rok 2013...pri kazde pecce to porad opakujete...jzs tahle grafika byla pred 4 roka top ale dnes uz ne...a tomuhle naprostymu nesmyslu date 9/10 ...Jooo kdo plati ten se veze...
-
..jsem jediný, koho by strašně moc zajímalo, proč Pavla nepustili do Iráku? :) Sugestivní začátek recenze, jen co je pravda. A přiznám se, že mojí zvědavost ještě víc pošťuchuje fakt, že jsem tam před rokem sám byl a na hranicích se vůbec nic zajímavého nedělo (asi jsem měl štěstí, ale jet tam mi přišlo podobně náročné, jako jet například do Kazachstánu nebo Arménie).
-
toto milujem proste obycajna nejaka 2D hra co vyzera ako z roku 85 , ledva to ma 50mb a ono to ma 9 ... ine hry sa mozu ist roztrhat jake su narocne premakane vsetko a dostanu 7 :D musim ist tuto papierovu hru skusit :)
-
nic z toho co pises mi nikdy neprekazalo a ani v tom nevidim az taky problem, ale kazdy clovek je iny, to chapem :)
Mne to socializovanie vadi na Facebooku...Vtip :D -
DRM, pomalost, nutnost mít nainstalovanej otravnej program, sociální síť, profily, přátelení. Výhodu vidím jen v automatických aktualizacích a super slevách. V ostatních věcech u mě vítezí GOG, jakožto čistě herní sajta bez zbytečného socializování a balastu kolem :)
-
Pěkně napsané. Zájemcům o další pohled neskromně odkazuji svůj místní text.
-
Ok..sem vynen! :D
-
preco? Steam je predsa fajn, zamerne si vsetky hty kupujem prave na nom, len ma trochu rizculuje Origin kvoli tomu, ale tak co uz :)
-
nasilie potlacuje nasilie predsa ;)
-
Myšlenky hledáme tam, kde k tomu hra vybízí. A zrovna Papers, Please je námětů k zamyšlení plná.
-
noo, celkom aj suhlasim :) pride mi,ze tu hladaju v kazdej hre az prilis hlboke myslienky, ktore ani spusta filmov nezvlada odohrat
-
Steam nevedu :)
-
Toho posledniho pustit musis, jinak mas konec.
-
jasný, možná to prubnu v nějaké steam slevě. jen mě děsí ta představa trávit hodiny a hodiny nad něčím co bytostně nesnáším :) ale taky nemám rád násilí a kolik takových her jsem hrál, že :) děcka, překecala jste mě, prubnu to :)
-
Ale nemusel jsi dělat to co říká ne? Já na něj kašlal a ty jeho tajný agenty jsem nepouštěl :D
-
system shock 2 bol teraz v hubmle bundle za par supov :D