Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo řek sem to trochu blbě no :-)...
  • morik
    Nazdar a až budeš mít jednou nějaký velký životní problém, jako že ti budou chtít dát výpověď v práci, či ti bude zahýbat manželka ( v tvém případě manžel, ale registrované partnerství se snad do pár let zruší, takže milenec ) vyřeš to stejně jako to řešíš nyní.

Prostě odejdi a nech věci plynout, lidé s tímto přístupem se dostanou v životě daleko. *1*
  • "Až se naučíš nějaký cizí jazyk, tak opravuj ty lidi kteří jím píšou." - právě to jsem přece dělal.

Ale v jednom máš pravdu, jsem blb, a to proto, že mi dobře radili: "nekrmte", ale já krmil. Na druhou stranu jsem teď z toho minimálně na nějakou dobu vyléčený. Takže díky za trochu sebepoznání a sbohem.
  • morik
    Myslím že na tvém pohledu nezáleží protože pochybuji že jsi přeložil jediné slovo z toho textu co jsem napsal v anglickém jazyce ( ne nenaznačuji že jsem perfektní angličtinář, naznačuju že ty jsi blby jako pocasi v listopadu)

Až se naučíš nějaký cizí jazyk, tak opravuj ty lidi kteří jím píšou.
  • ok, tak proc pisi recenze o multiplayerovych hrach kdyz je ani nehrajou? to je jak slepej za volantem...btw Modern Warfare 3 se timhle videem neprezentuje...vidis tam snad napis jako oficial trailer nebo oficial footage? co treba tohle video http://www.youtube.com/watch?v=jNjCv9OIF-M&feature=player_embedded#! na kterem jsou videt mnohem hezsi detaily....
  • konecne tady nekdo pise objektivne...Jinak tuhle novinku porad povazuji za skryty zamer zesmesnit CoD...protoze kdyz mate portal jako Games.cz kam chodi tisice lidi tydne tak tohle zvelicene psani a video muzou castecne ovlivnit lidi...Proc sem treba nedaji video http://www.youtube.com/watch?v=jNjCv9OIF-M&feature=player_embedded#! v kterem jsou na 720p videt krasne efekty? ve srovnani stim videem ktere tady pan dmnt recenzech mile rad dal na games.cz to vypada 100 ku 1...
  • j souhlasim stebou, ale zaprve CoD neni arkadovejsi ale je to jen rychlejsi akce..Min taktiky? v tomhle stebou teda nesouhlasim..videl si nekdy jak se hraje v progamingovych zapasech? samozrejme ze u CoD je dulezitejsi mit perfektni aim a rychli reakce ale taktiky to stejny a hlavne takticky mysleni...jinak BF nema pribeh zadny tj :D jinak v BF3 se me libi ze tam u sniperu vidis jak se jim leskne optika od slunce takze tam prece jenom videt jsou...ale je to nudna a utahana akce...a milovnici BF ted rychle davejte minusy :D za pravdu se kazdej zlobi...
  • kolik ti je? jak tady muzes rikat takovy nesmysly ze to kupuji lidi kteri se nezajimaji o hry :D:D si me docela rozesmal..Jak muzes soudit jiny lidi a rikat co umi a co delaji? kazdej neni takovy dite jak ty ze prijde za maminkou ,,mami potrebuju novou grafiku abych mohl hrat BF3 na ultra'' chlapecku ty ani nevic co je podstata multiplayeru..:D
  • podle tebe nabydne vsechno? je videt ze nevis o cem mluvis... kdyby nabyzel vsechno tak kazdorocne porazi MW v prodejnosti a o progamingu o kterej si ani nezakpnul a BF stejne tak nemluve.. Tvrdim sice ze MW3 je lepsi, ale je to muj nazor a milionu lidi na svete..aspon tady slepe netvrd neco co neni pravda...protoze kazda z techto her ma svoje pro a proti, a co se tyce grafiky BF3 neni ani z daleka tak dokonala jak si myslis...napr. textury zbrani a zbrane sami o sobe jsou v MW2(3) mnohem hezci a maji mnohem vic detailu a takhle bych mohl pokracovat do aleluja...samozrejme i BF3 ma svoje plusy jako volna destrukce vseho co chces znicit i kdyz tohle multiplayer z daleka ulehcuje...uvidis campera v baraku, nemuzes ho trefit hm tak co nebudu se snim zatezovat a znicim celi dum, ze proc ne? je to sice hezky co se vizualni stranky tyce ale v MP je mnohem vic stranek nez jen ta vizualni a v tom dominuje CoD. Podle statistik porad vic lidi kupuje CoD...
  • tak tak :-)
  • Proč se člověk s takovouhle "angličtinou" do někoho pouští zrovna kvůli angličtině? Mě jsi dokonale přesvědčil, že jsi právě tak hloupý jako tvůj příspěvek.
    Pozn.: jen poukazuju na tenhle paradox, do místních svatých válek CoD vs. BF mi nic není.
  • I v CoD se da hodne taktizovat. Jen musis mit moznost hrat s lidma na urovni. Jak na sve, tak i na souperici strane.
  • morik
    A kdyby si vymyslel něco jiného než víceméně trapné urážení v jednoduchých větách, obsahující odkazy na fantasy zvířata, vypadal bys možná orginanálněji.

Ty obře... *1*
  • Tak sem si to zahrál :-D.... hmm jestli to někoho baví ok proti gustu žádnej dyškutát... pro mě se revoluce rozhodně nekoná (od mw3 ji taky nečekám)... samozřejmě je to našláplá hra ale co do souboje bf vs cod tak platí že je každá dělaná pro trochu jinýho hráče... bf je reálnější a taktičtější (a taky pomalejší a horší hratelnost) cod je zas arkádovější a rychlejší (míň taktiky)... Zkrátka každej to má rád jinak.... Jo a jak sem tady čet u joudy co psal že mu de hlavně o singl - hlavně že v betlfíldech bych vždycky promakanej příběh :-D... A co mě dost sere na bf sou ty snajpři nejdou pomalu vidět kempujou v křoví a ani nevíš od kud to přilítlo a ležíš (fakt super)...
  • Hele BFkari.Kdyz se vam to tolik nelibi tak proc tu jste?Nebo snad se tolik pretvarujete ze musite na kazdym clanku COD psat ze to je spatny,aby jste nevypadli z ty "COOL" BF 3 skupiny?Podle me BF 3 zatim neukazal takvou grafiku,kterou nam tolik sliboval podle videi.Napr.Vse je okousane.U vetsiny veci vidite pixeli kdyz prijdete bliz.Protihrace nevidite na cca 70 metru.Aspon na operation metro to tak bylo,kdyz se hralo venku.A to ze to v plny hre bude lepsi grafika,je taky trochu blbost.Mozna nejaky bugy jo,ale na bete se akorat zkousi zatez serveru,takze to bude vypadavat hodne podobne.No prosim mame tu skoro tresnicku na dortu pro BFkare XD...Jen si davejte palce dolu BFkari.
  • Nemas pravdu, ja jsem treba hral vsechny CoD ale multiplayer jsem vyzkousel chvilu ale nebavilo me to, takze me jde hlavne o single, a takovych lidi znam jenom ze svyho okoli vic. A vzhledem k tomu, ze singl stoji v poslednich dilech CoD za houby, tak je to pro me spatna hra. A ta ohrana pohadka o tom, ze na grafice nezalezi... to asi taky nebude pravda, vzhledem k tomu, ze spousta lidi upgraduje PC jenom kvuli tomu aby si zahrali Battlefield 3 na plny detajly, nemluve o tom, ze to ma velkej vliv napriklad na atmosferu hry (na ktere samozrejme cool radoby profi hracum nezalezi). No a CoD se proda tolik kusu protoze vetsina tech lidi co si to kupuje se o hry nezajima na takove urovni jako my a necte o hrach na netu clanku atd., tim padem prijdou do obchodu a vidi novy CoD tak si to proste koupej protoze to ja ta super cool strilecka.
  • už tahám tak sem zvědav :-)
  • Jestli jsi ji nezkousel tak si vyzkousej betu BF3 a uvidis sam. Rekl bych ze to stoji za to.
  • Taky názor... každopádně zahrajem a uvidíme.... třeba budou dobrý obě
  • Nastesti podle toho co vidim nam BF3 nabidne tohle vsechno a jeste neco navic :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit