Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odkud má, že je to konzolová verze? Podívej se na to video ještě jednou.. očividně ti něco uteklo
  • Ocelot23
    Hmmm a ty nepřátelé co se nemůžou trefit jsou tam proč?
  • No tak je to z konzole, že jo..
  • Prosímtě co si to nalháváš?
  • az na to ze zalezi hlavne na programatorech jak si s tim vyhraji je spusta her co na konzolich vypadaj mnohem lepe nez na pc ale hlavne by me zajimalo odkud mas ze je to konzolova verze na PCgameru to uvedeno neni a co ja si pamatuju tak na PCgameru delaji trailer vetsinou z pc verze tak ze bych si tipnul ze ta hnusna grafika je na pc holt smula :-D
  • A proto se Call of Duty bude prodávat víc, než B3, protože tuhle sračku rozjede každej. *11*
  • No tak ja se tady valel smichy pod stolem. On si jen tak bezi a strili z pistole jednou rukou? Vyvojari asi z pistole nikdy nestrileli XD. To je naprosta ptakovina. Jinak to zabijeni NPCcek... umela demence jak z ucebnice. Jen tak dal panove jen tak dal :-)
    Po tomhle videu snad uz vsichni pochopi jaka je to sra*ka.
  • A smršť komentářů "CoD je sračka" za 3....2....1.... *1*
  • Anal.S
    Příjde mi, že to není na plný detaily. Ne že bych nefandil BF3. Dokonce mě přinutil přejít na z XP na Win7.

Ale nebyli ty textury dřív nějaký detailnější. Tohle spíš vypadá jak Team Fortress než CoD :)
  • To proto že na videu je konzolová verze (a co bys chtěl od konzolí ne? :D). PC verze vypadá určitě mnohem lépe...
  • Ryba9
    ehm.. Líbí se mi to víc než BF 3 zatim x) (mínuska plosím :D)
  • H4wk
    to je dalsie DLC na CoD MW ?
  • smejki
    mě je to ve výsledku buřt, ale vážně jsem jsem vyprsknul smíchy, když se to video rozjelo... *15*
  • Ta grafika vyzera jak z hry na mobil, toto uz dnes tazko niekoho ohuri :/
  • po par dnech bety BF3 tohle vypada hodne legracne :) hlavne zvukove a celkova dynamika

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit