-
já vždycky obdivoval slang oldschoolu (to byl muj starší bratranec) ti vůbec tehdá kalili úplně jinak.
My jsme pak říkávali "drsně *yč*!", ale tohle "jsi zabil", se mi líbilo jen poprvé, když jsem to slyšel. Asi už stárnu, kurňa co nevidět ze mne bude starý chmet (obrosltlý mechem) *9* -
To bude, ale na konzole se toho proda minimalne 5 x vic nez BF3 a pokud to nevite, tak o prasule jde vzdycky az v 1. rade !!
-
akorat to budes tahat dele nez hrat ...
-
Ale, tak až se budu nějaký den nudit, za stažení to stát bude... :))
-
si zAbYL
-
Looks like a hell of a fun
...not -
si zabil *1*
-
Prvni rozdil: Horsi grafika
Druhy rozdil: Jeste nevyslo
dalsi? *1* -
Nesrovnávej něco když nevíš o čem mluvíš. TF grafika je vyhlazená a čistě komiksová.Tohle je hnus na kterej se nedá dívat.
-
3ka v nazvu a datum vydani ?
-
Najděte 10 rozdílů mezi touto hrou a MW2. No dobře, stačí 2 rozdíly *1*
-
Jako mel jsem Call of Duty rad ale tohle je opravdu k smichu, obzvlast ve svetle Battlefieldu 3.
-
uz si nekdy videl aby te krocany v moorhuhnu trefily ?
-
Jako CoD Fan po pár dnech hraní BF3 musím uznat, že se za todle bohužel stydím.. tam není více-méně co pochválit *9*
-
Dalsi copypaste COD4, s bonusem v podobe ajfelovky aby trumfli BF3
-
Grafikou mi to pripomina Return to Castle Wolfenstein *1*
-
:) napovim ti ... zpusob jakym se pohybuje a hlavne ... hlavne treba press X to reload :) ..
-
no ja mel z videa pocit podle toho co jsem mel moznost videt ze bude stacit behat kolem nepritele a on vas netrefi pac se bude taky porad tocit dokola :-D a jinak animace pohybu je vazne celkem hrozna pritom v MW2 to bylo celkem v pohode
-
Když vidím video jako je toto, tak je mi smutno.
-
"CoD je sračka"