Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tyhle komenty zajímají leda E15, tady jsi na seriozním herním webu.. chovej se podle toho.
  • smejki
    konšpirácja! Jenže tiscali za to nemůže, o tom rozhodli Ilumináti na svém jarním sněmu!
  • Spades
    I přesto jak jsem miloval MW2 mi tohle připadá fakt k smíchu :D v MW2 měli aspoň tu soudnost na to auto vyšplhat, ale ten heroický skok na kapotu to prostě zabil :D:D:D:D

Kdybych rozjel BF3, tak jdu do něj ale holt... asi zkončím u diabla 3 *5* *5* *5*
  • Spades
    Jsem typický americký voják. Denně rozstřílím 8 lidí brokovnicí se 7dmi náboji zatímco přeskakuju auta!!!

Potom si zasprintuju s těžkým kulometem buchnu do země a odstřelím snipera z 100 metrů již zmíněným těžkým kulometem.... AL HAIL THE MIGHTY CoD AMRY!!!!
  • H4wk
    don't feed the troll..
  • Danieledl
    Snad jedna pravopisná chybka, ale jinak koment dobrý. Já BF moc nemusim a ať si kdo říká/píše co chce zůstanu u CoD.
  • conflig
    Hele tiskali z kvalitou videa nemá nic společného takhle to nahrál autor a games to sem dali. A že MW3 vypadá lépe než BF3 *8* já mám rád COD ale tohle teda pravda není
  • nemuzete mi prosim poslat kody do multiplayer battlfield 3? furt mne tam zabyjej kkti *10* *10*
  • Danieledl
    Asi tak.
  • Danieledl
    Split-screen s taťkou bude dobrej no.
  • Dokud človek nebude hrát obě hry full verze,moc k srovnávání neni a také každý ma jiný vkus.
    Cod staví na arkádovosti,Bf se snaží být reálná ale zatim mě teda nepřesvědčila ani jedna z nich.Btw betu bf jsem hral a docela frustrujici ale co je to beta :)
  • morik
    Je příznačné, že games.tiscali dá video o MW3 e s nejnižší obtížností ( takže nepřátelé vypadají hloupě, protože že se netrefí) a hlavně s nejnižší kvalitou, která jde, takže i takový o poznání horší Batlfíld 3 vypadá lépe, neboť ho tiscali uploadne s větší kvalitou a zvukem, aby každý "místňák" dostal z exceletních výbuchů s basami na plno, stojáka.

TFUJ tiscali, ty jedna zaujatá babo
  • Jo a co myslíš že asi znamená na začátku titulek : Call of Duty Modern Warfare 3 - XBOX 360? Že je to PC verze? Myslíš? *1* *1*
  • megaFAIL...este to ani nevyslo a uz ma suboj u mna medzi BF3 5 : 0 MW3 po 1.tretine *1*
  • Co bych si měl nalhávat? Copak to nikdo z vás nepoznal už z toho jak se to pohybuje a podle obrazu a pro vaší informaci, ještě jsem snad nikdy neslyšel o hře na konzole která by vypadala lépe než na PC (také nevím co si nalháváte :) ).

Trošku moc povídám, ale to je holt pro méně inteligentní lidi, kteří nedokáží už jen podle hnusné grafiky poznat že se jedná o konzolovou (v tomto případě xbox 360 verzi).
  • lol tak toto by som na ich mieste nikomu neukazoval:D akoze mam rad cod ale od mw2 to uz ide z kopca
  • Je to hned na začátku videa (X360).
  • Tak to auto asi v 10 sec. ma najkvalitnejsie textury ake som kedy videl!!! WAU asi musim ist kupit normalne triple SLI GTX 580....
  • to je v pohode, ze se ti to libi vic .. historie je plna divnych lidi ;)
  • Budou *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit