Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DLC za 1199,- *3* nebo kolik to stojí *1*
  • Jo jednička byla super ta bitva u stalingradu, dvojka vylodění v normandii.. a pak už to bylo oničem... fantazie vývojářů na skutečný život prostě nemá..
  • Jen prskáte a sami by jste neudělali ani pac mana, dyť Vás to nikdo nenutí hrát ....Huš se na tu pařbu těším, alespoň budu mít čím prokládat Battlefielda 3 *5* .Přestaňte prskat rádoby silný řeči stejně to 99,9% z Vás stejně zasmaží..A Ještě rááádi.
  • Mayuri12
    Trollové teď ztrapňujou sami sebe aby upoutali pozornost.
    Ach jo i trollování ztrácí úroveň.
  • nestacim se divit jakym smerem ta driv skvela serie jde...
  • je to proste hra pro gentlemany .. pockaji nez nabijes zbran ... dyt je to uslechtile ..
  • Vypada to strasne tak.. vysedle, jakoby zadna atmosfera.. takove celkove bez duse. Gameplay muze byt fajn (na vyblbnuti s kamosem :) ).. ale audio vizualni stranka je v porovnani s konkurenci katastrofalni a ten pozitek ze hry neni pak tak vysoky.. zvlaste potom kdyz clovek okusi BF3. Kazdopadne muze stale jit o dobrou hru na vyblbnuti.. i kdyz me by hra, kde vas NPC ma velky problem vubec trefit, ani trochu nebavila. Ukazkovy priklad v tom videu je kolem 0:35.. libi se mi jak po vas jdou NPC se zbrani na blizko a snazi se z vas vymlatit dusi, zatimco vy mate mega-super-rychly knife, ktery proste NIKDY nemine.
  • Grafika tak spatna nebude. Tady je to hodne srazene kvuli kvalite videa. Ale na BF3 to samozrejme mit nebude. Co me ale trapi vic je gameplay, ktery je opravdu priserny. Spec Ops jsem nehral ani v MW2, ale single a multiplayer jsou v ramci moznosti docela zabavne. Tohle mi prislo ale tak prazdne a nudne, ze jsem si pripadal jak kdybych koukal na prezentaci ultraamaterske modifikace do HL2. (Source engine totiz v nepovolanych rukou pusobi naprosto mrtvym dojmem.)
  • Myslim že při té grafice,kterou to bude mít,to rozjedeš na full detaily xD
  • když čtu všude komentáře.. tak si říkám.. kdo tu hru sakra kupuje, když lidi v diskuzích si z toho dělají jen šoufky? :D buď je tenhle styl hry doopravdy tak moc populární u američanů a prcků, kterým to koupí k Vánocům nebo nevim..
  • Zrovna takhle jsem dneska zářil v BF...
  • čoveče tys mě upe rozkrájel brácho !
  • Spades
    no je to dobra hra, kterou rozjedu na stredni detaily :D
  • jediný kód, který ti pomůže bude CD-key do callofduty...
  • hahaha
  • Rambo style !
  • možná tak kmet.. a dovysvětlováním vtipu ho zabíjíš *7*
  • U diabla? No nvm jestli si tim pomůžeš :D
  • [comentscript]Tak si to uži [/comentscript]
  • Asi jsi mě nepochopil, ale já to myslel v tom smyslu, že na PC to bude vypadat stejně hnusně jako na konzolích.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit