Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako CoD Fan po pár dnech hraní BF3 musím uznat, že se za todle bohužel stydím.. tam není více-méně co pochválit *9*
  • Jako mel jsem Call of Duty rad ale tohle je opravdu k smichu, obzvlast ve svetle Battlefieldu 3.
  • H4wk
    to je dalsie DLC na CoD MW ?
    • DLC za 1199,- *3* nebo kolik to stojí *1*
      • haha to stejne na strane EA...BF3 DLC k Bad Company 2 :D:D nic vic...
        • H4wk
          vies co je smutne, ze tvoj post je len tvoj vyplod moj post je kruta realita
    • Dalsi copypaste COD4, s bonusem v podobe ajfelovky aby trumfli BF3
      • Walldstein
        Já mám obavu že Eiffelka se ukáže i v BF3 (alespoň v kampani) když má mít i mise zasazený do Paříže..
  • po par dnech bety BF3 tohle vypada hodne legracne :) hlavne zvukove a celkova dynamika
    • To bude, ale na konzole se toho proda minimalne 5 x vic nez BF3 a pokud to nevite, tak o prasule jde vzdycky az v 1. rade !!
      • *na prvním místě
        • teda, nebylo by to lepší? *1*
      • tyhle komenty zajímají leda E15, tady jsi na seriozním herním webu.. chovej se podle toho.
        • seriozni webu kterej pise zaujaty recenze..prober se chlapecku...
  • A smršť komentářů "CoD je sračka" za 3....2....1.... *1*
  • Grafikou mi to pripomina Return to Castle Wolfenstein *1*
  • nestacim se divit jakym smerem ta driv skvela serie jde...
    • Jo jednička byla super ta bitva u stalingradu, dvojka vylodění v normandii.. a pak už to bylo oničem... fantazie vývojářů na skutečný život prostě nemá..
      • tohle jsou ale záběry z coopu ne ze singlu
      • I MW1 bylo dobré, jiné, ale dobré. MW2 mělo také pár světlých chvilek, i když tady dosáhl počet nepřátel až komických rozměrů. Zbytek je ne vyloženě nekvalitní, ale vzhledem k marketingu nebo vzhledem k prodejům a ostatním dílům je to docela brak.
        • o MW2 a o hodne slabem Black Ops ( BO nepatri k serii MW) souhlasim, ale MW3 je obrat o 360 stupnu sami IW to rekli, zmeny jsou podle toho jak si hraci prali a co jim vice vyhovovalo ze starych uspesnych dilu..jednoduchost nekterych ceskych lidi je teprve komicka, podle 2 mene uspesnych dilu budou soudit celou hru na vzdy....smesny...
  • smejki
    mě je to ve výsledku buřt, ale vážně jsem jsem vyprsknul smíchy, když se to video rozjelo... *15*
  • Vypada to strasne tak.. vysedle, jakoby zadna atmosfera.. takove celkove bez duse. Gameplay muze byt fajn (na vyblbnuti s kamosem :) ).. ale audio vizualni stranka je v porovnani s konkurenci katastrofalni a ten pozitek ze hry neni pak tak vysoky.. zvlaste potom kdyz clovek okusi BF3. Kazdopadne muze stale jit o dobrou hru na vyblbnuti.. i kdyz me by hra, kde vas NPC ma velky problem vubec trefit, ani trochu nebavila. Ukazkovy priklad v tom videu je kolem 0:35.. libi se mi jak po vas jdou NPC se zbrani na blizko a snazi se z vas vymlatit dusi, zatimco vy mate mega-super-rychly knife, ktery proste NIKDY nemine.
    • je to proste hra pro gentlemany .. pockaji nez nabijes zbran ... dyt je to uslechtile ..
  • Ocelot23
    Hmmm a ty nepřátelé co se nemůžou trefit jsou tam proč?
    • viz. clanok Dana Vavry o AI v hrach
    • uz si nekdy videl aby te krocany v moorhuhnu trefily ?
      • smejki
        si zabil *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit