Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co je to za ramob game doufam ze toto je jen vtip a ne nove MW
    • Danieledl
      Akorát si dělaj p*del z DICE a zkouší nový věci a lepší detailnější textury. Já se na to hodně těšim a na další díly ještě mnohem mnohem víc.
      • Danieledl
        Pardon za to vyjádření, ale jen mě už trochu nebaví se hádat co je lepší. Já si vybral CoD *3* tak si taky vyberte a bude vše Ok ;)
        • taky sem udelal stejnou volbu jak ty :) ale radsi to sem nepis, protoze MW3 je na ceskych forech zakazany tema za chvilku te ukamenuji, ze sis vybral tak jak miliony lidi na svete :)
  • :D hihi traposina booze ale nekup to za 60e *5*
  • Ryba9
    ehm.. Líbí se mi to víc než BF 3 zatim x) (mínuska plosím :D)
    • to je v pohode, ze se ti to libi vic .. historie je plna divnych lidi ;)
      • Dokud človek nebude hrát obě hry full verze,moc k srovnávání neni a také každý ma jiný vkus.
        Cod staví na arkádovosti,Bf se snaží být reálná ale zatim mě teda nepřesvědčila ani jedna z nich.Btw betu bf jsem hral a docela frustrujici ale co je to beta :)
    • Budou *1*
  • Tak sem si to zahrál :-D.... hmm jestli to někoho baví ok proti gustu žádnej dyškutát... pro mě se revoluce rozhodně nekoná (od mw3 ji taky nečekám)... samozřejmě je to našláplá hra ale co do souboje bf vs cod tak platí že je každá dělaná pro trochu jinýho hráče... bf je reálnější a taktičtější (a taky pomalejší a horší hratelnost) cod je zas arkádovější a rychlejší (míň taktiky)... Zkrátka každej to má rád jinak.... Jo a jak sem tady čet u joudy co psal že mu de hlavně o singl - hlavně že v betlfíldech bych vždycky promakanej příběh :-D... A co mě dost sere na bf sou ty snajpři nejdou pomalu vidět kempujou v křoví a ani nevíš od kud to přilítlo a ležíš (fakt super)...
    • j souhlasim stebou, ale zaprve CoD neni arkadovejsi ale je to jen rychlejsi akce..Min taktiky? v tomhle stebou teda nesouhlasim..videl si nekdy jak se hraje v progamingovych zapasech? samozrejme ze u CoD je dulezitejsi mit perfektni aim a rychli reakce ale taktiky to stejny a hlavne takticky mysleni...jinak BF nema pribeh zadny tj :D jinak v BF3 se me libi ze tam u sniperu vidis jak se jim leskne optika od slunce takze tam prece jenom videt jsou...ale je to nudna a utahana akce...a milovnici BF ted rychle davejte minusy :D za pravdu se kazdej zlobi...
      • jo řek sem to trochu blbě no :-)...
    • I v CoD se da hodne taktizovat. Jen musis mit moznost hrat s lidma na urovni. Jak na sve, tak i na souperici strane.
      • tak tak :-)
  • Co chcete ? CoD:MW3 bude opět virtuální střelnice. Nevím jak u BO-ten jsem nekupoval, ale u starých dílů byla i možnost arcade a to se ukázala hra v "Plné nahotě" - prostě jdete po kolejích a střílíte, střílíte a střílíte. Do toho nějaké ty skripty... U CoD2 mě to bavilo, u CoD 4 jsem se divil proč všichni z toho tak šílí kdyže to je to samé jako dvojka, jen v "Iráku", pětka se mi nelíbíla, šestku jsem si koupil-dohrál nepochopil a na sedmičku jsem se vykašlal. MP také překopali, ovšem k horšímu. Takže.... Na trojku si počkám někdy do slev.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit