Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MW3 <3 BF3 <3 MW3 = PEACE *14*
  • Jen prskáte a sami by jste neudělali ani pac mana, dyť Vás to nikdo nenutí hrát ....Huš se na tu pařbu těším, alespoň budu mít čím prokládat Battlefielda 3 *5* .Přestaňte prskat rádoby silný řeči stejně to 99,9% z Vás stejně zasmaží..A Ještě rááádi.
    • smejki
      když jsem si udělal tetris v c++ s winapi, můžu už hodnotit?
      • Jasan *1*
    • Mayuri12
      Nejde*ilnější argument na světě je: a sami by jste neudělali ani pac mana WTF řídit se podle tebe tak člověk nemůže hodnotit hry, filmy, knížky dokud něco sám nevytvoří. Fanoušci MW sebou škubou v předsmrtné křeči hold Battlefield 3 se blíží tak nezbývá než říct CoD sérii さようなら *1* *1*
      • heh spis bych to videl naopak :D vyjde MW3 a porazi BF v prodejnosti jako kazdy rok :D nebo si fakt tak naivne myslis ze jen kvuly skvele grafice ma BF sanci? existuje mnohem vic aspektu jak hodnotit MP hru...
        • Mayuri12
          Hmmm To že jsou lidi hloupí a podporují strategii Infinity Ward je smutné. CoD byla skvělá serie ale poslední díly je to děs a hrůza, oproti tomu Battlefield roste a roste.
          Navíc když tu mluvíš o těch aspektech B3 má např. vozidla nebo zničitelné protředí a i ten singleplayer není v případě B3 taková šlichta jakou předvádí MW3. Pokud vyjde další CoD v nové grafice a budou v něm to nejlepší z B3 a k tomu ještě špetka vlastních nápadů tak klidně koupím, ale proč by se namáhali když se penízky sypou tak jako tak?
    • Danieledl
      MW2 budu hrát do tý doby než vyjde MW3 a tak to půjde dál. BF3 budu hrát 5 hodin SP, tak týden MP a můžu to hodit na Aukro za takovou cenu jakou si to zaslouží.
      • Masa-san
        No někomu stačí malo ke štěstí *1*
    • jak můžeš střídat BF a COD?
      • Uplne v pohode tak jako ja *3*
      • Přesně tak jak ty... *15*
    • nope
  • mne len co naozaj vadi na CoD serii je neustaly zhon, furt na teba ide 100 nepriatelov v kazdej casti mapy...Neustala akcia sa nerovna atmosfera, to by si mohli uvedomit. Nerozumiem preco radsej nezapracovali na AI a nespravili ju trosku takticky narocnejsiu. Urcite by to tak bolo hned lepsie. Tot moj nazor
    • no singleplayer CoD je trosku o jine atmosfere a hlavne je delany na multiplayer kde je AI dostatek :D (teda vetsinou) :)
      • No tak o inteligenci v mulťáku by se dala taky rozpoutat bouřlivá diskuze *3*
  • Tohle jsem opravdu nečekal.... Věděl jsem že engine CoD je neustále upravován od CoD 2 ale tohle je vrchol. Dříve než napíšu něco víc tak bych chtěl říci že si MW 3 koupím a stejně tak i Battlefield 3 abych mohl oběktivně porovnat která z her je lepší. Ovšem nyní k tomu proč se mi MW 3 příliš nezamlouvá. Tak grafika už tu byla zmíněna, sice nejde jen o grafiku ale CoD je AAA titul ( nebo se tak alespoň snaží tvářit ) a jako takový by měl něco splňovat. A když grafika vypadá hnusně ( co si budeme namlouvat, je hnusná a do hry z roku 2011 se už nehodí ) tak to příliš hře nesvědčí. Za další a tady bych chtěl upozornit že nemůžu tvrdit s jistotou ale jisté náznaky už zde jsou, je to samé znovu akorát trošku v jiném prostředí. Opět to vypadadá že nový díl nepřinese lautr nic nového a to prosím už po několikáté ( on už HUD mi připadá na vlas stejný jako v MW 2, je to prkotina ale o něčem to svědčí ), což je triskní. Nevadí mi samotné CoD ať si je takové klidně dalších 100 dílů ale vadí mi jak se tváří že patří na špičku žánru a co je hlavní jak se u této série měří u recenzí dvojím metrem. Totiž chyby které má tato série ( grafika, stále to samé, a v poslední době i vážné technické problémy např. v CoD BO ) a vyskytnou se u jiných her tak tam je recenzenti nemilosrdně potírají a hry za to topí ale když se jedná o CoD tak sjou tyto chyby málem kladem a div se nedává hodnocení 11/10. Takže takhle ne hezky všem stejným metrem. Jako hráč který má projeté všechny díly CoD musím konstatovat že úpadek je jasně viditelný každým dílem více a více a konkurence už je dávno někde jinde. A teď nemyslím jen Battlefield 3 ale například taková Red Orchestra 2 je naprostá bomba a naprosto mne chytla.
    • zvatlas to stejny co ti sasci pred tebou...nevidis kvalitni grafiku? tak otevri oci potom co sem hral Betu BF3 si troufam rict ze grafika v MW3 bude mnohem lepsi. asi by si mel zkouknout ty videa ktery mam dole v postech a potom se zamyslet jestli tam jsou zmeny nebo ne :D a CoD stale na spicku patri proc by nepatrilo? se podivej na prodejnost s kterou kazdy rok porazi EA.. jak uz sem rekl BO nepatri k serii MW a navic na MW3 pracuje jiny tym nez na MW1(2) takze zmeny jsou celkem ocividny...teda aspon pro lidi kteri ty zmeny chteji videt...
      • Jak někomu můžeš říkat že žvatlá ? Tohle co si napsal je hodně velký blábol. Grafiku lepší mít Cod nebude protože to není v možnostech toho enginu co používají od COD4 a srovnaní že COD vydělá více než celá firma EA je taky dost směšná ! Jestli počítáš za očividné změny že tam budou jiné mapy, zbraně a dalších 10 věcí co budeš moci postavit na zem ve hře tak ano.
        • a vis co? nehodlam se tady hadat s existenci jako ses ty...hrej si co chces pro me za mne si hrej treba BF1 :D po vydani MW3 se budes hodne divit a vzpomenes si na ten ''smesny blabol a statistice''.....:D:D:D
          • H4wk
            Prestal som Tvoj post citat po tom, ako si zapotil ze MW3 bude mat lepsiu grafiku ako BF3... tot vse.
            • ze sem si nevimnul....
            • H4wk
              zjavne vsetkych okrem teba a dalsich MW3 fanboys :)
            • a koho to zajima?
        • vubec nevis o cem mluvis chlapce :D o tom enginu nevis vuebc nic a stejne tak nevis nic o tvorbe her...myslim ze sam ani nevis co to engine znamena a co vubec dela podle toho co ctu..a to srovnavani o kterym pises neni jen ''smesny'' blabol ale kazdorocni statistika...
  • Hele BFkari.Kdyz se vam to tolik nelibi tak proc tu jste?Nebo snad se tolik pretvarujete ze musite na kazdym clanku COD psat ze to je spatny,aby jste nevypadli z ty "COOL" BF 3 skupiny?Podle me BF 3 zatim neukazal takvou grafiku,kterou nam tolik sliboval podle videi.Napr.Vse je okousane.U vetsiny veci vidite pixeli kdyz prijdete bliz.Protihrace nevidite na cca 70 metru.Aspon na operation metro to tak bylo,kdyz se hralo venku.A to ze to v plny hre bude lepsi grafika,je taky trochu blbost.Mozna nejaky bugy jo,ale na bete se akorat zkousi zatez serveru,takze to bude vypadavat hodne podobne.No prosim mame tu skoro tresnicku na dortu pro BFkare XD...Jen si davejte palce dolu BFkari.
  • Njn starej dobrej Cod... na nic si nehraje, na moji lolzoli pojede v peknejch 60 fps, nedela ze sebe revolucionare i kdyz jim prave v dane platforme neni a byt nemuze uz ani .)... no a nabidne overenou klasiku o ktere zase vzplane flamee :DD na ktery uz sem rezignoval reagovat. Mno alespon clovek vi do ceho jde.......... Bude spousta hodin zabavy s kamarady :P
    • H4wk
      ked vas bavi platit tazke eura za rovnaku hru len ine mapy tak prosim bavte sa
      • mno jak sem psal, mam konzoli a na te je BF3 na kery asi stale dokola narazite uplna sracccka.

Understand?.
  • Tím chceš snad naznačovat že nemáme právo mít na věc názor? S takovými poznámkami tě lidi tak maximálně zadupou do země *3* . Ale v jedný věci pravdu máš - Přestože Call of Duty celkově za moc nestojí, stejně si ten poslední díl nejspíš stáhnu a zahraju abych se přesvědčil zda je to fakt takova blbost jak to vypadá.
    • Alespon jeden z mala priznas ze si to stejne das....A nazor nikomu neberu jen me serou kecy proc je COD spatny...A kdo by me zkusil zadupat do zeme...Muze to zkusit v Modern2 na netu *1* *1* a klido i v Bf....Jdu na BETU...
    • Aha pardon, můj příspěvek platí pro: Ico(cz)
  • Těším se na chvíli až CoD "zhnije zevnitř" a v komunitě zůstane pár posledních jedinců kterým BF3 nejede a budou nadávat že CoD lepší, a v duchu budou tiše závidět :)) a tyto dny se blíží, není u CoD rating 3+?? xDDD
    • tesit se muzes na co chces, ale upozornuju te, ze tenhle tvuj pubertackej sen se nesplni...tolik bugu co je v Beta verzi BF3 neni ani ve vsech dilech CoD dohromady. jediny co EA dela tak maka na grafice, ale na ostatni veci trosku zapominaji....a priste zkus psat trosku subjektivne.
      Hodne lidi totiz preferuje kvalitni herni zazitek se vsim vsudy co se MP tyce a ne jenom krasnou grafiku.
      • Možná že jsou tam chyby proto že je to BETA? A od toho je ať se odladí a v plné hře bude vše ok.
        • cekal sem kdo to napise jako prvni...betu vydali jen jako marketingovy tach proti MW3, misto toho aby tu hru poradne doladili udelaji jen kvalitni detaily a pusti to do obehu :D ''to je jako udelat koblihu a poslat do prodeje bez marmelady...'' nebyl bych si tak uplne jisty jestli to bude OK, ale kez by bylo...nepatrim mezi lidi ktero pomlouvaji a zesmesnuji konkurenci...at si kazdy hraje co chce a vynecha z toho predsudky..
          • H4wk
            Ty si tazky ignorant, este si to ani nehral a uz sudis ?
            Ale v pohode, trep si dalej :)
            • j to mas pravdu :D
            • H4wk
              nieco tu smrdi..
            • ty voe vim dopredu co napises :D. Omyl chlapecku jedinej rozdil mezi nama je, ze tohle je domena .CZ a ne .SK takze ja nejsem ten kdo by si mel koupit slovnik...
            • H4wk
              no ja nie som ten, kto tej fraze nerozumie, takze kupit slovnik by som mal odporucit ja tebe, alebo ja nie som svina tak ti prezradim ze mozes pouzivat aj google translator.
            • me tady budes vykladat neco o tom ze soudim? mam takovy pocit ze od toho soudit hru aniz by ji hrali jsou tady jini..:D btw ja sem myslel ze tohle je cesky herni web, to ve sve republice nemate neco kam bys mohl jit jak ty rikas ''trepat'' ...mozna bych si mel koupit slovnik, protoze mne to nic nerika...
  • hitokage
    Když na to koukám bez brejlí, tak to vypadá fakt divně.
    ........počkat! vždyť já vlastně brejle nenosim.
  • Je to rannou fazi vyvoje, kvalitou videa, nebo to fakt vypada hur nez prvni MW?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit