Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Najděte 10 rozdílů mezi touto hrou a MW2. No dobře, stačí 2 rozdíly *1*
    • Prvni rozdil: Horsi grafika
      Druhy rozdil: Jeste nevyslo

dalsi? *1*
    • 3ka v nazvu a datum vydani ?
  • Spades
    I přesto jak jsem miloval MW2 mi tohle připadá fakt k smíchu :D v MW2 měli aspoň tu soudnost na to auto vyšplhat, ale ten heroický skok na kapotu to prostě zabil :D:D:D:D

Kdybych rozjel BF3, tak jdu do něj ale holt... asi zkončím u diabla 3 *5* *5* *5*
    • U diabla? No nvm jestli si tim pomůžeš :D
      • Spades
        no je to dobra hra, kterou rozjedu na stredni detaily :D
        • Myslim že při té grafice,kterou to bude mít,to rozjedeš na full detaily xD
          • Spades
            Grafka není všechno :)
            Aneb najdi mi hru stejného žánru jako diablo, která má lepší grafiku. Ne hratelnost, ale jenom grafiku - ani tak žádnou nenajdeš
  • když čtu všude komentáře.. tak si říkám.. kdo tu hru sakra kupuje, když lidi v diskuzích si z toho dělají jen šoufky? :D buď je tenhle styl hry doopravdy tak moc populární u američanů a prcků, kterým to koupí k Vánocům nebo nevim..
  • Grafika tak spatna nebude. Tady je to hodne srazene kvuli kvalite videa. Ale na BF3 to samozrejme mit nebude. Co me ale trapi vic je gameplay, ktery je opravdu priserny. Spec Ops jsem nehral ani v MW2, ale single a multiplayer jsou v ramci moznosti docela zabavne. Tohle mi prislo ale tak prazdne a nudne, ze jsem si pripadal jak kdybych koukal na prezentaci ultraamaterske modifikace do HL2. (Source engine totiz v nepovolanych rukou pusobi naprosto mrtvym dojmem.)
  • Ta grafika vyzera jak z hry na mobil, toto uz dnes tazko niekoho ohuri :/
    • To proto že na videu je konzolová verze (a co bys chtěl od konzolí ne? :D). PC verze vypadá určitě mnohem lépe...
      • Prosímtě co si to nalháváš?
        • Co bych si měl nalhávat? Copak to nikdo z vás nepoznal už z toho jak se to pohybuje a podle obrazu a pro vaší informaci, ještě jsem snad nikdy neslyšel o hře na konzole která by vypadala lépe než na PC (také nevím co si nalháváte :) ).

Trošku moc povídám, ale to je holt pro méně inteligentní lidi, kteří nedokáží už jen podle hnusné grafiky poznat že se jedná o konzolovou (v tomto případě xbox 360 verzi).
          • Asi jsi mě nepochopil, ale já to myslel v tom smyslu, že na PC to bude vypadat stejně hnusně jako na konzolích.
            • Inu o tom silně pochybuju :), mám konzoli i PC a věř že že ty rozdíly jsou velké :).
      • az na to ze zalezi hlavne na programatorech jak si s tim vyhraji je spusta her co na konzolich vypadaj mnohem lepe nez na pc ale hlavne by me zajimalo odkud mas ze je to konzolova verze na PCgameru to uvedeno neni a co ja si pamatuju tak na PCgameru delaji trailer vetsinou z pc verze tak ze bych si tipnul ze ta hnusna grafika je na pc holt smula :-D
        • Jo a co myslíš že asi znamená na začátku titulek : Call of Duty Modern Warfare 3 - XBOX 360? Že je to PC verze? Myslíš? *1* *1*
        • :) napovim ti ... zpusob jakym se pohybuje a hlavne ... hlavne treba press X to reload :) ..
        • Odkud má, že je to konzolová verze? Podívej se na to video ještě jednou.. očividně ti něco uteklo
          • Je to hned na začátku videa (X360).
  • RavenHolm
    Když vidím video jako je toto, tak je mi smutno.
  • No tak ja se tady valel smichy pod stolem. On si jen tak bezi a strili z pistole jednou rukou? Vyvojari asi z pistole nikdy nestrileli XD. To je naprosta ptakovina. Jinak to zabijeni NPCcek... umela demence jak z ucebnice. Jen tak dal panove jen tak dal :-)
    Po tomhle videu snad uz vsichni pochopi jaka je to sra*ka.
    • no ja mel z videa pocit podle toho co jsem mel moznost videt ze bude stacit behat kolem nepritele a on vas netrefi pac se bude taky porad tocit dokola :-D a jinak animace pohybu je vazne celkem hrozna pritom v MW2 to bylo celkem v pohode
  • Ty vole tyhle hádky CoD vs BF teď budem číst rok. *7*
    • ja se nehadam, ale vsimni si toho, ze MW3 je zakazany tema a kdyz o nem nekdo neco napise treba i pravdivyho tak hned dostane minusy a zacnou hadky a dohady...ale kdyz nekdo neco napise o BF3 tak to je v poradku pod zastitou GAMES.CZ
      • Uprimne nechapu tu tvoji konspiracni teorii o GAMES.cz a o jejich tajne partizanske valce proti MW3. Vyjadri-li nekdo svuj nazor v recenzi, podcastu, ci zde v diskuzi, bude to pravdepodobne jeho subjektivni pohled, s kterym se spoustu lidi stotozni a rada dalsich to naopak neprenese pres srdce. Tak uz to byva. Treba takovy Black Ops byl v mych ocich naprosta dementni 'sarcka' a cela serie CoD je pro me takovym vzorem toho, jak to jde s hernim businessem pomalu do kytek. V zacatcich jsem byl fanouskem serie, ale uz takovy MW2 jsem dohral s velkym sebezaprenim.
        Rekl bych, ze nejsem sam, kdo to takhle vnima. A jeste horsi je, se potom divat, jak Black Ops trha prodejni rekordy. Z toho by clovek se stejnym vkusem jako ja skoro plakal. Pro tebe muzou byt ty rekordy prodejnosti treba jasny dukaz toho, ze CoD je nejvetsi pecka pod Sluncem a ja ti to tezko budu nejak vyvracet. Faktem ale zustava, ze to video, na ktere tu lidi reaguji, je fakt trapne. I kdyby ho sem dali v lepsim rozlisenim, ten priserny gameplay by zustal a zadna novinka (o kterych tu ve svych prispevcich mluvis) oproti predchozim dilum tu zkratka neni. Nemuzes se pak divit zdejsim reakcim...
        • no asi v zahranici vi co je dobry, jak je znamo cesi nejsou spokojeni nikdy s nicim...a to ze hodnoti jen grafiku a zapomneli na podstatu her je pravda. co se tyce toho videa tak je to na low detaily snad i se vsim vyplim...staci se podivat na http://www.youtube.com/watch?v=jNjCv9OIF-M nebo mne snad reknes ze to vypada stejne jako MW1(2)? a co treba http://www.youtube.com/watch?v=pmpRDXkJeyY kde mluvi 50min o vylepsenich....ja stebou souhlasim jen v tom ze Black Ops bylo hodne slaby ale taky musim dodat to, ze nepatri do MW serie..a na MW3 pracuje jiny tym nez na predchozich dilech takze kdo ma tady subjektivni nazor? a myslim ze vysoka prodejnost, v ktere bude MW3 zajiste dominovat dokazuje to, ze je tahle hra ve svete porad oblibena jak uz v normal hrani for fun tak v progamingu...
          • Je jasne, ze se nikdy neshodnem. Poslouchas-li podcasty, tak vis, ze jadro redakce na GAMES.cz moc casto multak nehraje a na progaming maji podobny nazor jako ja. Grafiku nechme stranou, o tu v podstate nikomu nejde :-) Kdyz tedy dostane nejaky dil CoD na zahranicnim webu 9/10, verim, ze si to dokazi obhajit skvelymi zmenami v multaku a pod., ale pro me ma vetsi vahu znamka, kterou hra dostane tady na GAMES, protoze jejich pohled na hry, je mi zkratka blizsi a snaze se s tim ztotoznim. Urcite tedy nejde o nejake zamerne poskozovani CoD serie, jako jsi to tady prezentoval. Jde jenom i jiny uhel pohledu, nez mas ty. Aby bylo jasno, nejsem ani fanouskem BF, ale jejich prezentace trailery a videi z hrani, je o neco lepsi, nez u MW3 - bez predsudku. Nerikam ani, ze v MW3 nebudou zadne zmeny. Verim ze budou, ale na tomhle konkretnim videu neni nic, co by stalo za zminku. Opiras se tady do diskutujicich, ze to je stado slepe nenavidici CoD. Vetsina jich ale nesleduje kazdou zminku o teto hre a jednoduse reaguji na tohle konkretni video (kterym se MW3 prezentuje) a to stoji za starou backoru...
            • ok, tak proc pisi recenze o multiplayerovych hrach kdyz je ani nehrajou? to je jak slepej za volantem...btw Modern Warfare 3 se timhle videem neprezentuje...vidis tam snad napis jako oficial trailer nebo oficial footage? co treba tohle video http://www.youtube.com/watch?v=jNjCv9OIF-M&feature=player_embedded#! na kterem jsou videt mnohem hezsi detaily....
      • Ono po pravdě ty články tomu taky moc dvakrát nepomáhají.
        • myslis novinku od pana recenzenta dmnta a nebo to co sem napsal nekde dole o MW3? protoze myslim ze ja nemam duvod si vymyslet a sirit pomluvy na ucet BF3 jako nekteri BF fans kteri se ohaneji jen ''realistickou grafikou'' i kdyz srovnavam grafiku a hratelnost...priznavam ze grafika v BF3 je krasna ale to je tak vse...
  • Hanzales
    Looks like a hell of a fun ...not
    • si zAbYL
      • Hanzales
        já vždycky obdivoval slang oldschoolu (to byl muj starší bratranec) ti vůbec tehdá kalili úplně jinak.
        My jsme pak říkávali "drsně *yč*!", ale tohle "jsi zabil", se mi líbilo jen poprvé, když jsem to slyšel. Asi už stárnu, kurňa co nevidět ze mne bude starý chmet (obrosltlý mechem) *9*
        • čoveče tys mě upe rozkrájel brácho !
        • možná tak kmet.. a dovysvětlováním vtipu ho zabíjíš *7*
  • megaFAIL...este to ani nevyslo a uz ma suboj u mna medzi BF3 5 : 0 MW3 po 1.tretine *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit