Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co je to za ramob game doufam ze toto je jen vtip a ne nove MW
  • smejki
    když jsem si udělal tetris v c++ s winapi, můžu už hodnotit?
  • Mayuri12
    Nejde*ilnější argument na světě je: a sami by jste neudělali ani pac mana WTF řídit se podle tebe tak člověk nemůže hodnotit hry, filmy, knížky dokud něco sám nevytvoří. Fanoušci MW sebou škubou v předsmrtné křeči hold Battlefield 3 se blíží tak nezbývá než říct CoD sérii さようなら *1* *1*
  • Alespon jeden z mala priznas ze si to stejne das....A nazor nikomu neberu jen me serou kecy proc je COD spatny...A kdo by me zkusil zadupat do zeme...Muze to zkusit v Modern2 na netu *1* *1* a klido i v Bf....Jdu na BETU...
  • Přesně tak jak ty... *15*
  • hitokage
    Když na to koukám bez brejlí, tak to vypadá fakt divně.
    ........počkat! vždyť já vlastně brejle nenosim.
  • I MW1 bylo dobré, jiné, ale dobré. MW2 mělo také pár světlých chvilek, i když tady dosáhl počet nepřátel až komických rozměrů. Zbytek je ne vyloženě nekvalitní, ale vzhledem k marketingu nebo vzhledem k prodejům a ostatním dílům je to docela brak.
  • Aha pardon, můj příspěvek platí pro: Ico(cz)
  • Tím chceš snad naznačovat že nemáme právo mít na věc názor? S takovými poznámkami tě lidi tak maximálně zadupou do země *3* . Ale v jedný věci pravdu máš - Přestože Call of Duty celkově za moc nestojí, stejně si ten poslední díl nejspíš stáhnu a zahraju abych se přesvědčil zda je to fakt takova blbost jak to vypadá.
  • morik
    Jistě ale games tiscali je napojena na ilumináty
    zde důkaz na wikipedii
    http://ta.wikipedia.org/wiki/%E0%AE%87%E0%AE%B2%E0%AF%8D%E0%AE%B2%E0%AF%81%E0%AE%AE%E0%AE%BF%E0%AE%A9%E0%AE%BE%E0%AE%9F%E0%AF%8D%E0%AE%9F%E0%AE%BF
  • Masa-san
    No někomu stačí malo ke štěstí *1*
  • morik
    Write random sentences about fictional characters, whom give you boner, in a most simple foreign language which exist for a European people and persuade people here by this that you are smart, even through you are dumb as the message you wrote.

You ogre... *1*
  • Danieledl
    MW2 budu hrát do tý doby než vyjde MW3 a tak to půjde dál. BF3 budu hrát 5 hodin SP, tak týden MP a můžu to hodit na Aukro za takovou cenu jakou si to zaslouží.
  • teda, nebylo by to lepší? *1*
  • *na prvním místě
  • jak můžeš střídat BF a COD?
  • morik
    Jsem czlukas a hraju CoD zásadně na nejnižší obtížnost a ještě nevím že hry nesimulují reálný život.
  • Inu o tom silně pochybuju :), mám konzoli i PC a věř že že ty rozdíly jsou velké :).
  • morik
    Nicméně existuje spousta dalších kvalitních videí o této hře a žádná zde nejsou. A toto video je jistě dostupné v lepší kvalitě, rozlišení apod.
  • nope

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší