Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Těším se na chvíli až CoD "zhnije zevnitř" a v komunitě zůstane pár posledních jedinců kterým BF3 nejede a budou nadávat že CoD lepší, a v duchu budou tiše závidět :)) a tyto dny se blíží, není u CoD rating 3+?? xDDD
  • H4wk
    ked vas bavi platit tazke eura za rovnaku hru len ine mapy tak prosim bavte sa
  • Jo, když mám rád interaktivní film zahraju si BF3 s filmovou grafikou a atmosférou, CoD film by na CSFD nedostal ani 20% .)) xD
  • viz. clanok Dana Vavry o AI v hrach
  • Njn starej dobrej Cod... na nic si nehraje, na moji lolzoli pojede v peknejch 60 fps, nedela ze sebe revolucionare i kdyz jim prave v dane platforme neni a byt nemuze uz ani .)... no a nabidne overenou klasiku o ktere zase vzplane flamee :DD na ktery uz sem rezignoval reagovat. Mno alespon clovek vi do ceho jde.......... Bude spousta hodin zabavy s kamarady :P
  • H4wk
    vies co je smutne, ze tvoj post je len tvoj vyplod moj post je kruta realita
  • Tohle jsem opravdu nečekal.... Věděl jsem že engine CoD je neustále upravován od CoD 2 ale tohle je vrchol. Dříve než napíšu něco víc tak bych chtěl říci že si MW 3 koupím a stejně tak i Battlefield 3 abych mohl oběktivně porovnat která z her je lepší. Ovšem nyní k tomu proč se mi MW 3 příliš nezamlouvá. Tak grafika už tu byla zmíněna, sice nejde jen o grafiku ale CoD je AAA titul ( nebo se tak alespoň snaží tvářit ) a jako takový by měl něco splňovat. A když grafika vypadá hnusně ( co si budeme namlouvat, je hnusná a do hry z roku 2011 se už nehodí ) tak to příliš hře nesvědčí. Za další a tady bych chtěl upozornit že nemůžu tvrdit s jistotou ale jisté náznaky už zde jsou, je to samé znovu akorát trošku v jiném prostředí. Opět to vypadadá že nový díl nepřinese lautr nic nového a to prosím už po několikáté ( on už HUD mi připadá na vlas stejný jako v MW 2, je to prkotina ale o něčem to svědčí ), což je triskní. Nevadí mi samotné CoD ať si je takové klidně dalších 100 dílů ale vadí mi jak se tváří že patří na špičku žánru a co je hlavní jak se u této série měří u recenzí dvojím metrem. Totiž chyby které má tato série ( grafika, stále to samé, a v poslední době i vážné technické problémy např. v CoD BO ) a vyskytnou se u jiných her tak tam je recenzenti nemilosrdně potírají a hry za to topí ale když se jedná o CoD tak sjou tyto chyby málem kladem a div se nedává hodnocení 11/10. Takže takhle ne hezky všem stejným metrem. Jako hráč který má projeté všechny díly CoD musím konstatovat že úpadek je jasně viditelný každým dílem více a více a konkurence už je dávno někde jinde. A teď nemyslím jen Battlefield 3 ale například taková Red Orchestra 2 je naprostá bomba a naprosto mne chytla.
  • no singleplayer CoD je trosku o jine atmosfere a hlavne je delany na multiplayer kde je AI dostatek :D (teda vetsinou) :)
  • mne len co naozaj vadi na CoD serii je neustaly zhon, furt na teba ide 100 nepriatelov v kazdej casti mapy...Neustala akcia sa nerovna atmosfera, to by si mohli uvedomit. Nerozumiem preco radsej nezapracovali na AI a nespravili ju trosku takticky narocnejsiu. Urcite by to tak bolo hned lepsie. Tot moj nazor
  • Někdo má prostě rád hry a jiný zase interaktivní filmy. Každej jsme nějakej. *5*
  • Mayuri12
    Hmmm To že jsou lidi hloupí a podporují strategii Infinity Ward je smutné. CoD byla skvělá serie ale poslední díly je to děs a hrůza, oproti tomu Battlefield roste a roste.
    Navíc když tu mluvíš o těch aspektech B3 má např. vozidla nebo zničitelné protředí a i ten singleplayer není v případě B3 taková šlichta jakou předvádí MW3. Pokud vyjde další CoD v nové grafice a budou v něm to nejlepší z B3 a k tomu ještě špetka vlastních nápadů tak klidně koupím, ale proč by se namáhali když se penízky sypou tak jako tak?
  • Mustaffa
    Jojo máš naprostou pravdu, ale ono i třeba na některých českých webech se o CoD baví celkem "normálně" bez cíleného zesměšňování. Já už to říkám dlouho, že Games.cz je něco jako TV Nova mezi televizemi :-)..
  • Celkem smesny, ze GAMES.CZ sem da se skrytym zamerem (zesmesnit CoD) video ktery neni ani na detaily jaky by melo byt a to nemluvim o rozliseni ktery je asi 20x20 a vy podle toho soudite celou hru..proberte se deti....

Viz. podivejte se na tohle video http://www.youtube.com/watch?v=jNjCv9OIF-M je trosku tmavsi, ale po prepnuti na 720p je rozhodne videt mnohem vyssi kvalita efektu a cele hry..a to je teprve xbox verze takze na PC muzeme cekat mnohem kvalitnejsi textury a vyssi vykon..Jiste nejsem jedinej kdo si vsimnul medialniho zaujeti proti CoD jen kvuly neuspechu MW2 a Black Ops (zombii a celkove BO se nepocita do serie MW)...seriozni herni web dovolte abych se zasmal...protoze ve srovnani se zahranicnimi hernimi weby kde MW3 vetsinou chvali a ocekavaji velkou zmenu je tohle ubohost...
  • Walldstein
    Já mám obavu že Eiffelka se ukáže i v BF3 (alespoň v kampani) když má mít i mise zasazený do Paříže..
  • seriozni webu kterej pise zaujaty recenze..prober se chlapecku...
  • haha to stejne na strane EA...BF3 DLC k Bad Company 2 :D:D nic vic...
  • btw, Black Ops a zombies nepatri k serii MW takze tady pletes jabka s hruskama....
  • Walldstein
    noooo...ono to neni v té animaci tolik vidět ale v reálu máš tu ruku jako oporu, jako druhou oporu máš nohu (na stejné straně)..příklad: Jsi voják, vyzbrojený M60, díky intenzivnímu výcviku a požadavkům máš dobrou kondičku, toliko k popisu postavy a teď k nástinu situace: Přesouváš se po bojišti. Před tebou je zídka cca 60cm vysoká a ty jí musíš překonat. Máš několik možností: A) pokusíš se jí překročit (budeš vypadat jako pako a bude ti to trvat dlouho), B) zasprintuješ si a přeskočíš jí (no, je to sice rychlé ale je tu velké riziko že díky zátěži nevyskočíš dost vysoko, zakopneš o vrchol zídky a zareješ se tlamou přímo do země, jsi sice na druhé straně, ale všichni tě maj za úplné hovado), C) vzhledem k tomu že M60 něco váží a ty nejsi Rambo aby jsi ho nosil v jedné ruce bez řemenu přes rameno tak si jí na tom řemenu kterej máš napříč přes trup přesuneš za sebe a pomocí obou rukou se přes zídku přehoupneš (pomalé, ale bezpečné), D) trochu zrychlíš krok a ve chvíli kdy dorazíš k zídce zapřeš se o její vrchol levou rukou (M60 držíš jen v pravé) a pomůžeš si levou nohou přes kterou přehodíš pravou a jsi na druhé straně, kdyby náhodou byla zídka trochu širší tak díky rychlosti po ní přetáhneš své pozadí a "sklouzneš" se na druhou stranu (Rychlé a zároveň bezpečné).. Případ za D) je případ BF3. Chápem? Jedná se o standardní překonávání takovýchto překážek..jasně působí to občas trochu komicky, ale je to real...narozdíl od skoku alá Kamzík kdy prvním skokem vyskočíš na kapotu auta a druhým se vzneseš do závratné výšky ze které brokovnicí odpravíš nepřítele...
  • Walldstein
    Konečně rozumnej člověk....neřikám že sem zarytej fanda/odpůrce CoD... Uvažuju po dlouholeté odmlce i o koupi (naposled sem kupoval CoD 1, ale zároveň mám i předobjednaný BF3...co tim chtěl básník říct? Nic, jen to, že obě hry ač jsou stejného žánru, jsou v mnoha aspektech odlišné a právě kuli jejich odlišnostem stojí za to si je obě osahat a vyzkoušet...
  • schvalne, jaky efektivni dostrel podle tebe brokovnice maji ? :) .. (Cimrman napovida: je to vzdalenost, ktara by vznikla polozenim od 300 do 700 prumernych mysi polnich za sebou do souvisle lajny .. pripaddne 1000-1500 mysi, se specialni munici)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit