Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ac moje anglictina neni zrovna good, tak po protrpeni prvnich 10 lvlu v zakladni lokaci je tato hra defakto WoW v SW kabate. Momentalne mam lvl 24 a hru si vicemene uzivam. Priznavam vsak ,kdybych poradne rozumel pribehu, asi by to byla uplne jina hra a daleko lepsi, kazdopadne i pres jazykovej handicap a pomoc strycka googlprekladace je to dobra hra a nebojim se rici ,ze zapadne v sedi a pozdeji zachranuji situaci F2P modelem, tak jako jine mmo, ktere mely velike oci.

Jedna otazecka: hraji na PvP serveru LoL za sitha a zatim jsem v lokaci nepotkal zadneho hrace z druhe frakce, bude to takhle az do lvl 50 ? Pri hrani hlavniho pribehu ? Protoze i kdyz je to PvP server, tak mi tento stav plne vyhovuje :) a nemusim se starat o to ze me nekdo ze zadu zakerne sejme ci bude reskilovat.
  • Ano o pár dní odloženo škandál velebnosti,škandál *15*
  • Já myslím, že nepochybně - kamarádka mi právě říkala, že s tou hrou končí ona a celá její in-game parta, přestože byli poměrně natěšení (pre-order)... Takže Ti uvolňují místo, mistře jedi! *3* *5*
  • na cem to hrajes na mobilu ty fps drope? kup si masinu co to utahne lol slaby fps neni chyba bioware ale tvyho stroje
  • hmm sory spatne jsem to vlozil ale prohlaseni plati..
  • A JE TO TU!! TITANIC narazil do LEDOVCE!! TED uz jen klesne do LEDOVYCH VOD F2P. Co bylo uz POMINULO!!!!!
  • Ringwraith
    Dík majku.
  • nemelo byt dnes demo na KoA?
  • miker17
    <3 Miki *14*
  • miker17
    nejlepší je taky že na fórech tyto topicy zakládají stále stejní lidé(je jech asi 20) a pak v každém mezi sebou diskutují.....
  • vanguard nema dmg tak super joke som uz dlho nepocul :O
  • Trol.diskuzni
    Asi ladí zpětný chod...
  • Cahir
    Santo, co tvoje prozatimní dojmy? Já furt nevím, jestli do toho jít.
  • Ringwraith
    Lamerééééééééé
  • a ted si vyber: lepsi male zpozdeni nez par bugu; lepsi velke zpozdeni nez hromada bugu
  • MrSanta
    Huh, to jste rychlíci. Já mam asi tak 125 hodin a lvl 35 *1*
  • Aby pani z Bioware nezistili, ze tato hra je fakt velke susto. Inymi slovami bud sa patch = vytvorenie critic. chyby, alebo zistia ze tie veci sa mozu neskutocne vymknut. *1*
  • Dokonce ani vlastni prispevky nejde zobrazit, pry na to nemam pravo. *2* I BF3 fora byly tragicky chaoticky. EA asi tohle zatim jeste neumi.
  • Ja se bojim ze ty nejvetsi problemy jako odezva jsou proste soucasti toho enginu a ze s tim nikdo neudela nic pokud nepredelaji sitovej kod, a to asi tak jednoduchy nebude. Ale i wow prosel za tech nekolik let obrovskym pokrokem (kterej ho nakonec v mojich ocich docela potopil *15* ) takze urcite se to bude vyvijet.
  • Jak pisu nize-PvP nehraji,nemam k tomu co rict *1*

Problem je,ze ty dulezite topicy temer hned mizi. Za 15 minut zmizne topic z prvni stranky,protoze vsichni maji potrebu zakladat stale ty stejne topicy se stale stejnymi problemy porad dokola. Na obranu spameru bych snad dodal,ze si za to BIOWARE muze i tak trochu samo,jelikoz na foru stale nefunguje obycejny SEARCH. To povazuji za obrovsky FAIL i ja.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit