-
105 hodin za cca mesic,to zase tak malo neni(3.5 hod/denne) A to se porad bavime o jedne postave.
Tvuj nazor ti neberu,koneckoncu ja zase pro zmenu pvp hrac nejsem a pvp me vubec nezajima. Ale PvP pry skutecne prilis kvalitni jeste neni. Snad se dockas pozdeji. -
Topicy jaky popisujes jsou k nicemu, to je jasny. Ale jsou tam i vazny problemy - odezva abilit, fps dropy, pvp imbalance, rng batohy atd. A to jsou hodne gamebreaking veci.
S tou druhou casti bych uz nesouhlasil. Samozrejme ze dalsi mesic nezaplatim, kdyz mam fps dropy tak, ze warzony jsou nehratelny, kdyz hraju gunslingera/snipera a kazdej druhej cast se mi proste nevycasti. atd.. -
Cca 105 hodin to bylo na 50tku. A to jsem se hodne flakal, myslim ze by to slo rychleji. Ale je fakt ze 20 a dal jsme to jeli ve dvou. Hodne jsem to tlacil pres vanoce, bylo volno, ted kvuli zkouskam jsem uz snad tyden mozna dva nejak vazneji nehral. Ale porad me to netahne. Ono by bylo lepsi hrat po trochach, ale zase kdyz tomu das hodinu denne tak nejde videt zadny posun. Lvlit 100 dni by bylo moc. Paradoxne i pres to ze ve wow me to lvleni bavilo, tak tady je to spis nutny zlo. Jsem hlavne pvp hrac a low lvl v pvp je pain. Scoundrel/operativ dostane svoje "ultimatni" ability az na 36 a 40. Do te doby je to spis takovej prudic. No a 27-40 neni zrovna malo. Proste nejak nemam motivaci.
-
Nevim,ale jestli leavnou vsichni ti WoW fanatici(zduraznuji ze proti WoW nic nemam,jen proti tem fanatikum prezentujicim se na oficial forech a stezujicim si na absolutne vse-moc velke mapy/koridorove mapy,noc tezka hra/moc lehka hra,....)a neustale porovnavajici s WOW,tak tihle mi tedy chybet nebudou.
Naopak se neskutecne tesim az zmizi a na forech spolu s nimi zmizi stale stejne topicy(bioware fail,hra upada,hra je propadak,WoW je lepsi....),ktere tam vznikaji pomalu co 5 minut. Deti(jestli uz jsou dosplei tim hure-u deti s eto jeste da pochopit) co napisi co vsechno jim vadi a kdyz se do dvou dnu nedockaji napravy tak (pry) rusi predplatne.
Je mi jasne ze budu narcen,ze jsem fanboy(coz nejsem),ale co uz. Ja to preziju *2* -
Mozna to chce trochu min hrat. Kolik mas odehrano cisteho casu? Lidi tvrdi ze pod 100 hodin levelovani 50 nejde.
Nesnazim se moralizovat. Jenom si myslim ze cim vic neco prezenes,tim drive to omrzi. Je to logicke a normalni.
btw ja jsme 50 lvl v LOTRU dal presne za rok. A to bylo denni hrani. Ve SWTOR mam 40 lvl a zadneho alta. -
No, to jsou aspoň oddaní fanoušci! Vidí chyby všude než tak, kde jsou.
Jó, švihlejch Biodronů je spousta. -
To taky, a kdyz ne featura tak za to muze tvuj shitty pc. Takovych je na forech taky par. *11*
-
Ale nemaluj čerta na zeď.
Pravý fanoušek Bioware chyby nevidí, ale přijme je jako featuru zamýšlenou vývojáři! -
No certa malovat nechci, ta hra ma dobry napady a libi se mi, ale ten engine stoji za prd a toho joudu co delal pvp by taky mohli vyrazit. Takze dalsi mesic nezaplatim, mozna za ctvrt, pul roku.
-
ja souhlasim, zdaleka me to nevtahlo jako EVE nebo Lotro
-
Mno, u wowka jsem postupne vylevlil asi 8 charu a nedelalo mi to problem. U toru mam 50tku vanguarda (kterej pri expeni malem nema dmg aby neco vubec zabil) a ted lvlim smugglera, lvl 27 a vubec nemam touhu to zapnout a lvlit dal. Byt to ma "story" tak tam je neco diky cemu to proste neni zabavny.
-
Ale nemaluj čerta na zeď. Sice se to stalo asi pěti MMO před ToRem, ale to neznamená, že se to stane zas.
-
Konci prvni mesic pro vsechny kdo si to koupili s launchem a v predprodeji. Musi neco naslibovat aby si zaplatili dalsi mesic *5*
-
Hmm, tak vážená společnost jako Bioware jistě ví co dělá.
-
Ac je ve hre uz spousty padesatek,dle oficialniho fora to stejne vypada ze vetsina hracu je kolem 30-45 lvl. Takze jim vlastne nejake zpozdeni muze byt ukradene.
Nejvetsim paradoxem je,ze ac jde snad o nejrychleji levelovatelne MMORP poslednich let,stejne si hraci (nekteri) stezuji ze se leveluje moc pomalu *15* -
"Lepší malé zpoždění, než hromada bugů." Ja stále nezapomněl na Gothic 3, proto si tuto větu rikam pokazde, kdyz ma nejake DLC/patch/hra zpozdeni. Haleluja *15*
-
Radši si počkám, jestli se to na vysledku projevi. Vydržel jsem to 2 tejdny, tak vydrzim i par dni.
-
Odpovědné chování *4*
-
zase spoždění