Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takze ted je PC Diablo patchnuto na konzole version? *1*
    • Diablo bez battlenetu neni uplne *9*
    • Rozdiel medzi konzolovou verziou a PC, co sa loot-u tyka, je len minimalny. A to, ze na PC verzii sa rodeluju propertle na 4/2 system, na ktory nadavali hraci uz v PTR.
    • Jo, tak nějak se to dá nazvat. Ale neni to špatný - včera sem tomu chvilku dal a běhat se sorckou a házet frozen orby mě bavilo jako za mlada :))
  • Tak tenhle patch se opravdu povedl. Opravdu! Cumim jak pes po pripojeni do hry.
  • Tak já temu nerozumím. Napsal jsem tu 2 komentáře, v prvním jsem Diablo zavrhnul a v druhém vychválil ... a oba dostaly deset mínusek. *1*
    • MrSanta
      Vrchní mínuskář to měl dneska nějaké rozhašené. Mínusy létaly hlava nehlava. Vydělal na tom Veskoslav, který se, oproti zvyklostem, dneska zmohl sotva na trapných -20 *15*
  • HUsty legendární kopí mi prave padlo. Ty itemy jsou fakt vychytaný teď .
  • Ty itemy ted mi prijdou jak z Diabla 2 *14* Celkem velka zmena. Plus asi tisic dalsich, jako treba novej font u itemu nebo novej design lahviček atd.
  • V AH Diabla III dochází k celkem zajímavému jevu, kdy magical a rare itemy jsou téměř neprodejné (leg. prodávat nejdou vůbec), ale hitem je kupování obyčejných věcí za nehorázné sumy kvůli craft materiálům. :D
    • Veskoslav
      No cena gemů se tak 200krát zvětšila za poslední týden *1*
  • Teď jsme koukal na svůj účet s Diablem a ... celkem se divím ... v přepočtu cca 1100 pouze za datadisk ? Asi někdo v Activision/Blizzu spadl z jahody na znak .... v tom případě nechť zapomenou, že bych si to v brzké době kupoval :D ... s ohledem na to že mne ani základ příliš neuchvátil nejsem jim ochoten za to dát víc než 600 :)
    • Od doby co se z Blizzardu stalo Activision/Blizz jeto "normalni" *13*
    • Veskoslav
      Přes Battlenet nakupují akorát v Americe, protože dollar=euro. Základní hra také stála v den vydání 1499 na Battlenetu a u nás začínala na litru za krabici. A u nás začíná za klíč cena na 750 Kč a krabice na 850 Kč. Což je levnější než předchozí generace datadisků od Blizzardu.
      • v den vydání byla krabicovka za 1399 (půlnoční prodej)
  • hmm dobre
  • Všude ty mínusy :D
    • Aristarch
      ...je to prča ;D
  • Vidim, ze minus parta zde radi jako obvykle. Nemate byt ve skole haranti?
    • kickasl
      Cool decka dnes do skoly nechodi... Tos nevedel hipstere? *3*
      • Neppužívej to slovo, když nevíš co znamená. Díky.
      • Dalsi, co nevi, co hipster znamena, ale pouzije to vsude, kde muze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit