Přejít na výpis diskuzí
Patch 2.0.1. pro Diablo III přinesl dynamický loot i baterii chyb
27.2.2014 | Ladislav Loukota
116 příspěvků
-
Pardon, tak ten muj paragon je 84 - sry.
-
Zdravim, enclawe tak ja si te pridam pokud nevadi :) - ted instaluju (reinstaloval jsem pred par tydny kompa + zkousky ve skole takze jsem nemel doted moc casu na hrani + instalovani) D3, hraju DH paragon asi 87 myslim, tak muzem zkusit :), kdyztak si pridam i veskoslava a muzem dat nakej epic run :).
Zde je dyztak muj profil ;): http://eu.battle.net/d3/en/profile/DiX-2160/hero/15000156 -
HUsty legendární kopí mi prave padlo. Ty itemy jsou fakt vychytaný teď .
-
No omyl já sem jeden z testerů a hrál sem i normální PTR a teď je Torment i pro ty co si nepořídili datadisk *3*
-
Tak tenhle patch se opravdu povedl. Opravdu! Cumim jak pes po pripojeni do hry.
-
Pan fargoberg ma pravdu!
-
Diablo bez battlenetu neni uplne *9*
-
Ty itemy ted mi prijdou jak z Diabla 2 *14* Celkem velka zmena. Plus asi tisic dalsich, jako treba novej font u itemu nebo novej design lahviček atd.
-
Vrchní mínuskář to měl dneska nějaké rozhašené. Mínusy létaly hlava nehlava. Vydělal na tom Veskoslav, který se, oproti zvyklostem, dneska zmohl sotva na trapných -20 *15*
-
Tak já temu nerozumím. Napsal jsem tu 2 komentáře, v prvním jsem Diablo zavrhnul a v druhém vychválil ... a oba dostaly deset mínusek. *1*
-
v den vydání byla krabicovka za 1399 (půlnoční prodej)
-
Ani ne, spíše zapomenu na něj vždycky, bo ho nemám v liště odkazů:)
-
Jestli tam mají bejt 2 prsteny a jeden amulet, tak je to v richtigu.
Nějaký speciální důvod proč nepoužíváš fotokýbl? -
To je kdyz nouma linkuje odkazy! *2*
-
Pardon.....Furt to blbne:(
http://www.2imgs.com/0870d0fa29
A teď? Je to jenom v náhledu, musí se to "zvětšit". -
Hustá tečka. To le legendárka? *1*
Zřejmě chyba v matrixu, na odkazu žádné obrázek není. -
path of exile je zlo *16*
-
Tak i kdyby je měli k dispozici, tak by si je na sebe stejně nemohli dát kvůli tomu, že mají level pouze 60+příslušný paragon level.
-
Jinak tohle dneska spadlo za cca 2 hodiny:
LINK:http://2imgs.com/2i/i/530f71d9/f866d9a93ee9657f3ead9042d1bf551a/0870d0fa29.f.jpg -
Hra sa už nedelí na Normal, Nightmare, Hell a Inferno. Ako sa postava leveluje, tak sa postupne zvyšuje HP a DMG nepriateľov. Príbeh ma/bude mať 5 actov, ktoré keď sa prejdú, tak by postava údajne mala mať level medzi 40-60. Záleží či sa ide speed run, alebo sa prechádzajú aj bočné lokality. Po prejdení príbehu sa hrá ďalej hocaká lokalita, ale takmer všetci idú do Adventure módu, pretože poskytuje omnoho viac xp a goldy.
Pokiaľ ide o to, že dokáže postava zabiť nepriateľa na jednu ranu, tak sa zvýši obťažnosť. Doteraz existovali dva spôsoby zvýšenia obťažnosti ( Normal, Nightmare, Hell, Ineferno a následné ešte Monster Power). Po novom je to len cez Monster Power (Normal, Hard, Expert, Master a Torment, pričom Torment sa ešte delí na Torment 1,2,3,4,5 a 6).
Samozrejme, že sa môže s postavou ísť na najľahšiu obťažnosť. Veľky zmysel v tom ale nevidí. Ak mám brať správy beta testerov, tak Master obťažnosť, čo je max obťažnosť pre tých, ktorý si nekúpia datadisk sa rovná úrovni Hell. A údajne Torment 1 sa rovná doterajších MP10.
Tiež nové legendarky, level 70, majú padať len na úrovni Torment. Podobne ako najlepšie legendarky padali len na Inferne. Z toho vyplýva, že tí čo si nekúpia datadisk, nebudú mať k dispozícii nové legendarky.