Přejít na výpis diskuzí
Patch 2.0.1. pro Diablo III přinesl dynamický loot i baterii chyb
27.2.2014 | Ladislav Loukota
116 příspěvků
-
Ale já vím jaký má;)
-
Konečně PK barbi vostrouhaj *14*
-
přidám si tě, klidně můžeme ... hraje nás povětšinou více, takže pokud se nechceš potácet sám, tak se můžeš potácet s námi :)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/vonTossis-2132/hero/1582589 -
Nerozumím, jak někomu můžeš doporučit jakou obtížnost hrát, když ani nevíš jakej má gear.
-
Banished takova kravovina. Jeste ze uz to studio konci.
-
tvůj life steal barbar je ti k ničemu, protože v patchi je i tato změna:
At level 60, Life Steal is reduced to 10% effectiveness
Já jsem zatím s patchem velmi spokojený a jsem rád, že přišlo takové oživení.. -
Torment VI na dva zásahy jdu dolů od obyčejného moba:) Sice je lákavý bonus 1600% do XP a zlata, ale umírám tak tak často, že s mojí postavou nemám absolutní šanci:)
-
Ze by konecne nejaky ten chalange :-). No uz aby jsem byl doma a zhavil to.
-
Mínuska nereš, někdo prostě ti nakliká mínuska proto, že jsi komentovat něco k Diablu. Nic víc bych v tom nehledal. Jinak se připrav, že nové elitky jsou fakt zabijácké bestie. Naštěstí je i samooživení na místě, ale v omezeném množství.
-
Taky hraju barbara a jsem na to zvedavej pred patchem jsem si farmil MP10 a critov cca 1.3m se Skornou. Uvidime jak to dopadne tedka.
-
Trošku nechápu ty minuska... Jinak můj barbar vypadá tady takto http://eu.battle.net/d3/en/profile/Xarxes-2162/hero/1831887
Večer budu hrát, když si mě přidáte tak můžeme klidně zahrát spolu.
A prosil bych lidi co Diablo nemusí (hatery co ho ani nehráli a nebo mají nahráto max 100h) ať se nevyjadřují. Taky jsem byl Diablem lehce zklamán, ale pevně doufám, že se tvůrci ponaučili a pokračování napraví Diablu pošramocenou reputaci. -
Treba pozerať FC, recenzia je napísaná, v blízkej dobe bude vydaná :)
-
krávovina, vyhozený prachy! ALe recenze třeba na Banished se asi nedočkáme, že? *16*
-
chceš říct, že můj WW Lifesteal Barbar je mi v novem patchi k nicemu?
-
No můžu ti říct, že jako barbar budeš se teď muset hodně snažit neumřít:) Jinak doporučuji jet Torment III. level. Ještě tolik neumíráme proti elitkám, ale zisku jsou pěkné. A za hodinu spadly dvě setovky+legendárka+2 legendární knihy, které potřebuješ na výrobu legendárních zbraní:)
-
Už se těším až večer provětrám barbara, jsem zvědavý co vše se změnilo a hlavně na změny v loot systému...