Přejít na výpis diskuzí
Patch 2.0.1. pro Diablo III přinesl dynamický loot i baterii chyb
27.2.2014 | Ladislav Loukota
116 příspěvků
-
Ne, pouze jeden debílek, co se nudí. Nic víc.
-
No ja sem to popravde vzhledem k charum rozehral radsi na Master, preci jenom hraju HC. Muzes porovnat muj eq monk/baba s cim chodis ty +/-? Jestli to ma vubec cenu zkouset na Torment?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gorath-2845/hero/28674174 -
Neřeším, jen mi to hlava nebere. Viz. i červený u tvého postu výš, který je přitom naprosto smysluplný. :-D Děti, závistivci a bůhví co ještě, jsou všude.
-
Ja mam Diablo rad...ta seria nikdy nebola pre jedno prejdenie ani nebola nato robena...preto su nazory mainstreamu i recenzentov mimo. Pod povrchnou rubackou sa skryvaju vypilovane mechanizmy, navykovy hon za itemami, radost z budovania svojho hrdinu a skvely pocit z komunity a coopu. Moze byt Path of Exile ale iba v Diable ma vahu, ked vam padne top predmet alebo rozsekate Diabla holy a na hardcore
-
...to hej ;)
-
;D
-
+- v této diskuzi neřeš;) Fakt:)
-
Aha takže větší obtížnost se projevu je u speciálů? A taky bych rád kdyby někdo vysvětlil ty Pools of reflection, Když jich seberu víc tak se přidává "jen" ten bonus nebo se násobí i ty XP? A co přesně ten bonus znamená? BTW je už nějakej dobrej českej community nebo clan? =D
-
Nechápu, proč jsi vychytal takových mínusů, jelikož máš celkem pravdu. Mě, jako monkovi s templářem, zatím nic pro něj nepadlo... teda vlastně jo, jeden legendary štít s vitality, ale jinak prostě věci se strength nepadají, takže taky nevím, jak ho budu moct ještě potencionálně vylepšovat.
-
Diablo III je nejlepší hra na světě, ať s tím souhlasíte, nebo ne!
-
Jak já Diablo III nenávidím!!
-
Osobně ale považuji za jednu z nejlepších novinek změna lektvarů:)
-
Ne. Obtížnost stoupá, jak ty stoupáš bez rozlišení, kde hraješ. Jeno speiály přidávají navíc životy, damage a jiné srandy:-D. Tudíž mají stejný level jako tvoje postava:)
-
ako poriesili matros pre followers ? napr. hrajes za monka mas dexterity a pada ti dext. stats po novom (loot 2.0 ) ..a enchantress mal myslim inteligenciu ako kuzelnik v stats ..ale ked nepada int. v drope za monka tak ako ju ogearujes ?
co ma napada je len ze si hrac da scoundrel ten ma asi dext. a spolu sa gearujete, na dalsich companionov moze zabudnut pri levelovani ..alebo si najst cas hrat za este za wizarda a co jemu ako inteligencia v stats dropne to potom preniest (truhlica) monkovi a dat to enchantress. -
Tak kdyby mi bylo 12 a zjistil jsem, jak se mění Proxy na naklikávání, možný bych měl také Vánoce a šel si to vyzkoušet.
-
A né jednou =D včera jsem zkusil a za 5min jsem vyměnil 1/4 za dalších 30min už to byla 1/2 a po cca 2h až na pár itemu vše. Jinak jsem testoval obtížnosti. Hard - Expert - Master a přijde mi že základní nepřátele jsou +- stejně silní a obtížnost vzrůstá jen na speciálech? Taky mě včera padla legendary s featurou že po aktivování shriny se summone rare speciál. Na Masteru už mam docela strach si ty shriny brát =D
-
dal jsem +1 a skocilo tam -5 to jde *15*
-
:D
-
..."mínuskovaním" komentárov je Games-tiscali povestné. Uvidíš tento koment ;)
Sú tu nezrelé detičky a zaslepenci, ktorí hrajú prednostne len Indie, MOBA...alebo, od roku 2011, stále len jednu hru...a to Minecraft :P -
V to doufám! :)