Přejít na výpis diskuzí
Patch 2.0.1. pro Diablo III přinesl dynamický loot i baterii chyb
27.2.2014 | Ladislav Loukota
116 příspěvků
-
Smazaný chytrák ze Sektoru dorazil, doufám, že i zde nás brzo opustiš. Když jsi level 1, monstra jsou level 1, jakmile dosáhneš levelu 2, mostra poskočí na level 2....To že to v té svojí palici chápeš jinak, to už je problém jinde.
P.S: Pěkně sis naklikal onanisto. -
nexápem načo si tu, keď o hre vieš prd *15* *15* dobrý blud si vypotil. V Diable 3 monštrá nelevelujú.....
-
Záleží jakou úroveň jedeš:) Jinak level monstra=tvůj level. Je to mnohem lépe vyvážené než předtím a sám si vybereš, kterou úroveň chceš jet a která ti bude vyhovovat.
-
jak moc leveluji monstra s postavou ? pokud chci hrat HC, tak o tuhle ficuru opravdu nestojim....
-
Diablo III je zlo!
-
Mínusy. Mínusy everywhere.
-
...je to prča ;D
-
Neppužívej to slovo, když nevíš co znamená. Díky.
-
...chalani...načo to riešiť? Keď budete hrať, napríklad za Huntera...nazbierate veci pre Scoundrela...s Wizardom zasa pre Enchantress. Nevidím v tom nejaký veľký problém, aj tak hrám vždy aspoň za tri triedy...pre zmenu ;)
-
Přes Battlenet nakupují akorát v Americe, protože dollar=euro. Základní hra také stála v den vydání 1499 na Battlenetu a u nás začínala na litru za krabici. A u nás začíná za klíč cena na 750 Kč a krabice na 850 Kč. Což je levnější než předchozí generace datadisků od Blizzardu.
-
Všude ty mínusy :D
-
Teď jsme koukal na svůj účet s Diablem a ... celkem se divím ... v přepočtu cca 1100 pouze za datadisk ? Asi někdo v Activision/Blizzu spadl z jahody na znak .... v tom případě nechť zapomenou, že bych si to v brzké době kupoval :D ... s ohledem na to že mne ani základ příliš neuchvátil nejsem jim ochoten za to dát víc než 600 :)
-
To vlastně ani pořádně nevím, jak se to děje, zkusím se poptat někoho, kdo by to mohl tušit.
-
No cena gemů se tak 200krát zvětšila za poslední týden *1*
-
V AH Diabla III dochází k celkem zajímavému jevu, kdy magical a rare itemy jsou téměř neprodejné (leg. prodávat nejdou vůbec), ale hitem je kupování obyčejných věcí za nehorázné sumy kvůli craft materiálům. :D
-
Osobně netuším, já jsem na HC matlavý. Nemám ani 60. Takže netuším a nechtěl bych radit špatně. Já v Tormentu II umírám celkem hodně a často. Nové schopnosti, co dali elitám jsou fakt brutální s damagem od 20 000 do 450 000.
-
vsetkym vdaka co reagovali na moj text.
co som si pozeral D3 oficialnu stranku ohladne patchu tak som pochopil ze ten smart drop system 2.0 sa tyka aj kraftenia. (co ukraftis na akej postave tak ti da take staty).
co asi neriesi ten problem dogearovanie followers. -
Ono problém byl, že ty mechanismy nebyly u Diabla zase až tak vypilovány (spíše naopak - viz. aukce a "slabé" dropy itemů). Teď už ale vypadá, že konečně svítá na lepší časy a hra bude v takovém stavu v jakém si zasloužila být už od svého uvedení.
-
No kamarádi na fóru psali, že jedou taky raději master dokud nebudou mít lepší eqip u HC postav:)
-
Tak to by mě taky zajímalo. Napadá mě jen, že daný item upravíš na požadované staty u aritisiana a nebo si vycraftíš item speciálně pro companiona...
Jinak opravdu nechápu, že tu některé jedince baví okamžitě každý příspěvek minuskovat. WW položil normální dotaz a za to dostane minus? proberte se...