Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aristarch
    ...typický tiscali Games. Článok na patch 2.0.1. pre Diablo III... je okorenený cynizmom hneď na začiatku. Keby to bola nejaká indie hra...tak sú tam hneď ovácie. Väčšina komunity Diablo 3, vrátane mňa, je s patchom 2.0.1 veľmi spokojná. Ja osobne, ani moji spoluhráči, sme žiadnu "baterii chyb" nezažili. Zaujíma ma, či autor článku hru hral, alebo si to len domyslel, na základe ďalšieho autora...ktorý si to od niekoho prečital...a ten sa to dopočul od svojej babky, ktorá Diablo 3 hrala...päť minút pred tým...ako si išla pre dôchodok. Ak v hre sú chyby...je ich ako šafránu. Blizzard si dal na odstránení chýb v bete dosť záležať. Tak prečo ten cynizmus? :(
  • MrSanta
    Koukám, mínuskovýmu mágovi se asi rozbil mínusovač a místo Veskoslavovi to háže všem *1*. Nebo je to upgrade?
    • ale nějak to fláká, takhle se moc lidí do -100 clubu nedostane
    • Se podívej, kdo tady má jediný plus...Hnisák ze Sectoru....
  • ako poriesili matros pre followers ? napr. hrajes za monka mas dexterity a pada ti dext. stats po novom (loot 2.0 ) ..a enchantress mal myslim inteligenciu ako kuzelnik v stats ..ale ked nepada int. v drope za monka tak ako ju ogearujes ?
    co ma napada je len ze si hrac da scoundrel ten ma asi dext. a spolu sa gearujete, na dalsich companionov moze zabudnut pri levelovani ..alebo si najst cas hrat za este za wizarda a co jemu ako inteligencia v stats dropne to potom preniest (truhlica) monkovi a dat to enchantress.
    • Aristarch
      ...chalani...načo to riešiť? Keď budete hrať, napríklad za Huntera...nazbierate veci pre Scoundrela...s Wizardom zasa pre Enchantress. Nevidím v tom nejaký veľký problém, aj tak hrám vždy aspoň za tri triedy...pre zmenu ;)
    • Enclaw
      Tak to by mě taky zajímalo. Napadá mě jen, že daný item upravíš na požadované staty u aritisiana a nebo si vycraftíš item speciálně pro companiona...

Jinak opravdu nechápu, že tu některé jedince baví okamžitě každý příspěvek minuskovat. WW položil normální dotaz a za to dostane minus? proberte se...
      • vsetkym vdaka co reagovali na moj text.
        co som si pozeral D3 oficialnu stranku ohladne patchu tak som pochopil ze ten smart drop system 2.0 sa tyka aj kraftenia. (co ukraftis na akej postave tak ti da take staty).
        co asi neriesi ten problem dogearovanie followers.
    • Nechápu, proč jsi vychytal takových mínusů, jelikož máš celkem pravdu. Mě, jako monkovi s templářem, zatím nic pro něj nepadlo... teda vlastně jo, jeden legendary štít s vitality, ale jinak prostě věci se strength nepadají, takže taky nevím, jak ho budu moct ještě potencionálně vylepšovat.
      • Veskoslav
        +- v této diskuzi neřeš;) Fakt:)
        • Neřeším, jen mi to hlava nebere. Viz. i červený u tvého postu výš, který je přitom naprosto smysluplný. :-D Děti, závistivci a bůhví co ještě, jsou všude.
          • Veskoslav
            Ne, pouze jeden debílek, co se nudí. Nic víc.
  • Veskoslav
    Osobně ale považuji za jednu z nejlepších novinek změna lektvarů:)
  • Jak já Diablo III nenávidím!!
  • Diablo III je nejlepší hra na světě, ať s tím souhlasíte, nebo ne!
    • _NE_
  • Enclaw
    Už se těším až večer provětrám barbara, jsem zvědavý co vše se změnilo a hlavně na změny v loot systému...
    • Enclaw
      Trošku nechápu ty minuska... Jinak můj barbar vypadá tady takto http://eu.battle.net/d3/en/profile/Xarxes-2162/hero/1831887
      Večer budu hrát, když si mě přidáte tak můžeme klidně zahrát spolu.

A prosil bych lidi co Diablo nemusí (hatery co ho ani nehráli a nebo mají nahráto max 100h) ať se nevyjadřují. Taky jsem byl Diablem lehce zklamán, ale pevně doufám, že se tvůrci ponaučili a pokračování napraví Diablu pošramocenou reputaci.
      • Zdravim, enclawe tak ja si te pridam pokud nevadi :) - ted instaluju (reinstaloval jsem pred par tydny kompa + zkousky ve skole takze jsem nemel doted moc casu na hrani + instalovani) D3, hraju DH paragon asi 87 myslim, tak muzem zkusit :), kdyztak si pridam i veskoslava a muzem dat nakej epic run :).

Zde je dyztak muj profil ;): http://eu.battle.net/d3/en/profile/DiX-2160/hero/15000156
        • Pardon, tak ten muj paragon je 84 - sry.
      • kamaráde ty za tejden vyměníš komplet gear .-) s tím loot 2.0
        • A né jednou =D včera jsem zkusil a za 5min jsem vyměnil 1/4 za dalších 30min už to byla 1/2 a po cca 2h až na pár itemu vše. Jinak jsem testoval obtížnosti. Hard - Expert - Master a přijde mi že základní nepřátele jsou +- stejně silní a obtížnost vzrůstá jen na speciálech? Taky mě včera padla legendary s featurou že po aktivování shriny se summone rare speciál. Na Masteru už mam docela strach si ty shriny brát =D
          • Veskoslav
            Ne. Obtížnost stoupá, jak ty stoupáš bez rozlišení, kde hraješ. Jeno speiály přidávají navíc životy, damage a jiné srandy:-D. Tudíž mají stejný level jako tvoje postava:)
            • Veskoslav
              To vlastně ani pořádně nevím, jak se to děje, zkusím se poptat někoho, kdo by to mohl tušit.
            • Aha takže větší obtížnost se projevu je u speciálů? A taky bych rád kdyby někdo vysvětlil ty Pools of reflection, Když jich seberu víc tak se přidává "jen" ten bonus nebo se násobí i ty XP? A co přesně ten bonus znamená? BTW je už nějakej dobrej českej community nebo clan? =D
        • Enclaw
          V to doufám! :)
      • kickasl
        Ja diablo nehral, a tak se k nemu nevyjadruju, ale k tvemu komentari se fakt vyjadrit musim.
        "A prosil bych lidi co Diablo nemusí (hatery co ho ani nehráli..."- Zatim souhlasim, nadavat na hru kterou jsem videl tak akorat na obrazku?
        "...a nebo mají nahráto max 100h)."- WTF?(Pardon za tak naduzivanou zkratku, ale ono to sedi fakt presne.) To mi jako rikas, ze kdyz narazim na hru, ktera me nebavi tak musim nahrat 100h, abych ji mohl hodnotit?
        Jeste kdyby tam nebyli ty nuly tak to celkem pochopim. Dobra hra by sice mela zaujmout uz od zacatku, ale predevsim u slozitejsich her to muze byt dost problem a odsoudit hru hned po spusteni urcite neni v poradku. Ale i kdyby hra zacala po 100 nahranych hodinach byt nejakym zazrakem zabavna(coz je blbost- pokud nekoho nebavilo prvnich 100 hodin, vsadim se, ze dalsich 100 hodin ho taky bavit nebude), tak je to porad chyba hry, ze je zabavna az po 100 hodinach.
        100+ hodin jsem nahral jenom na par opravdu vyjimecnych hrach(paradox 4ever
        *3*)
        Na zakonceni meho obsahleho komentare:
        "100 hodin? jak to mam k*va nahrat?" *16*
        • Enclaw
          Tak pokud člověk nemá nahráno dostatek hodin, tak těžko může hru nějak objektivně posoudit. Těch 100 hodin (což je přibližné číslo které jsem střelil od boku) je nahráno opravdu hned. Teprve když si člověk projede všechny obtížnosti, zkusí trošku farmit, případně ozkouší i jiné povolání, tak teprve pak získá nějaký ucelený obraz o dané hře.
          A hlavně, u Diabla nebyl problém že by ze začátku nebavilo, ale spíše v tom, že když člověk už farmil itemy na max lvlu, tak bylo velice obtížné dropnout nějaký slušný gear a ještě pro hranou postavu a často se tak musel uchylovat k prohrabávání aukce.
          Doufám že právě tento nešvar patch (a datadisk) napraví a Diablo se opět ukáže v plné kráse.. *3*
        • 100 hodin mam nahrano jen na altech. Na hlavni postave "barbar" mam myslim 350hodin. Ale ja jsem diablo fan tak nemuzu soudit. Takze nahrat 100 hodin neni zase tak tezke.
        • Veskoslav
          No tak si přečti kritiku na Meta. Polovina lidí se tam vzteká, jak je hra špatná. A mají nahrané 100+ u hry, která je dle jejich slov nebaví atd.
          • A když těch 100+ mít nebudou, tak dostanou reakci "Nehráls nevíš nevyjadřuj se". Už zase tohle "positive reactions only, please", aneb -->

Hodnotíš negativně?, OK, takže:
            - koupil jsi? Tak proč jsi to kupoval když se ti to nelíbí? Buď chval nebo drž hubu.
            - nekoupil jsi? Tak co žvaníš když jsi to nekoupil? Buď chval nebo drž hubu.
            - hrál jsi u kámoše/půjčil sis? Tak to jsi určitě neobsáhnul veškerou hloubku, kterou hra nabízí. Buď chval nebo drž hubu.

Tento výše uvedný vzorec je velmi záludný. A předpokládám velmi oblíbený u markeťáků.
            • Veskoslav
              Takže jsou dvě možnosti. Buďto nehrál tolik, kolik psal a je to pochopitelné, že je to podle něj špatná hra nebo je nesvéprávný, že stráví tolik hodin u něčeho, co ho nebaví. Nic mezi tím není.
      • vonTossis
        přidám si tě, klidně můžeme ... hraje nás povětšinou více, takže pokud se nechceš potácet sám, tak se můžeš potácet s námi :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/vonTossis-2132/hero/1582589
      • Veskoslav
        Mínuska nereš, někdo prostě ti nakliká mínuska proto, že jsi komentovat něco k Diablu. Nic víc bych v tom nehledal. Jinak se připrav, že nové elitky jsou fakt zabijácké bestie. Naštěstí je i samooživení na místě, ale v omezeném množství.
        • Ze by konecne nejaky ten chalange :-). No uz aby jsem byl doma a zhavil to.
          • Veskoslav
            Torment VI na dva zásahy jdu dolů od obyčejného moba:) Sice je lákavý bonus 1600% do XP a zlata, ale umírám tak tak často, že s mojí postavou nemám absolutní šanci:)
            • Superman_z_pekla
              Osobně netuším, já jsem na HC matlavý. Nemám ani 60. Takže netuším a nechtěl bych radit špatně. Já v Tormentu II umírám celkem hodně a často. Nové schopnosti, co dali elitám jsou fakt brutální s damagem od 20 000 do 450 000.
            • Superman_z_pekla
              No kamarádi na fóru psali, že jedou taky raději master dokud nebudou mít lepší eqip u HC postav:)
            • No ja sem to popravde vzhledem k charum rozehral radsi na Master, preci jenom hraju HC. Muzes porovnat muj eq monk/baba s cim chodis ty +/-? Jestli to ma vubec cenu zkouset na Torment?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gorath-2845/hero/28674174
            • Takze radis at si cestou z prace koupim i nahradni mysku jo :-D.
      • Taky hraju barbara a jsem na to zvedavej pred patchem jsem si farmil MP10 a critov cca 1.3m se Skornou. Uvidime jak to dopadne tedka.
    • Veskoslav
      No můžu ti říct, že jako barbar budeš se teď muset hodně snažit neumřít:) Jinak doporučuji jet Torment III. level. Ještě tolik neumíráme proti elitkám, ale zisku jsou pěkné. A za hodinu spadly dvě setovky+legendárka+2 legendární knihy, které potřebuješ na výrobu legendárních zbraní:)
      • Konečně PK barbi vostrouhaj *14*
      • Nerozumím, jak někomu můžeš doporučit jakou obtížnost hrát, když ani nevíš jakej má gear.
        • Veskoslav
          Ale já vím jaký má;)
          • Jistě, teď už to vědí všichni.
      • chceš říct, že můj WW Lifesteal Barbar je mi v novem patchi k nicemu?
        • vonTossis
          tvůj life steal barbar je ti k ničemu, protože v patchi je i tato změna:

At level 60, Life Steal is reduced to 10% effectiveness

Já jsem zatím s patchem velmi spokojený a jsem rád, že přišlo takové oživení..
  • Ja mam Diablo rad...ta seria nikdy nebola pre jedno prejdenie ani nebola nato robena...preto su nazory mainstreamu i recenzentov mimo. Pod povrchnou rubackou sa skryvaju vypilovane mechanizmy, navykovy hon za itemami, radost z budovania svojho hrdinu a skvely pocit z komunity a coopu. Moze byt Path of Exile ale iba v Diable ma vahu, ked vam padne top predmet alebo rozsekate Diabla holy a na hardcore
    • Pan fargoberg ma pravdu!
    • Enclaw
      Ono problém byl, že ty mechanismy nebyly u Diabla zase až tak vypilovány (spíše naopak - viz. aukce a "slabé" dropy itemů). Teď už ale vypadá, že konečně svítá na lepší časy a hra bude v takovém stavu v jakém si zasloužila být už od svého uvedení.
  • krávovina, vyhozený prachy! ALe recenze třeba na Banished se asi nedočkáme, že? *16*
    • Banished takova kravovina. Jeste ze uz to studio konci.
    • hezo
      Treba pozerať FC, recenzia je napísaná, v blízkej dobe bude vydaná :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit